Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.

Bewuzt niet in 2018 de goedkoopste zorgverzekering

door Juul Dijkhuis Leestijd: 1 minuut

bewuzt-vgz.jpg

De verzekeraar Bewuzt is een prijsvechter. Zij zitten wat betreft de premiestelling aan de onderkant van de markt. Zoals je van een prijsvechter mag verwachten, komen ze ook voor 2018 met een scherpe premie. De premie is wel € 2,20 hoger in vergelijking met de premie van 2017. Hierdoor zijn ze niet meer de goedkoopste zorgverzekering.

Hieronder de premie die ze voor de zorgverzekering 2018 in rekening brengen. Om jou inzicht te geven hoeveel de premie gestegen is, maken wij een vergelijking met het jaar 2017.

Premies basisverzekeringen Bewuzt 2018

Zorgverzekering Eigen risico Premie 2018 Premie 2017 Verschil in € Verschil in %

Bewuzt
standaard eigen risico

€ 385 € 101,35 € 99,15 + € 2,20 + 2,2%
Bewuzt
maximaal eigen risico
€ 885 €86,35 € 84,15 + € 2,20 + 2,6%

Vergelijk alle verzekeringen van Bewuzt op Poliswijzer.nl

Deel dit artikel op:


Juul Dijkhuis
Juul Dijkhuis Webredacteur

Als freelance tekstschrijver ben ik gespecialiseerd in het schrijven van teksten over verzekeringszaken. Na een carrière van 20 jaar als verzekeringsadviseur, leg ik mij nu toe op het voorlichten over verzekeringen. Mijn doel is om mijn kennis over te dragen aan de bezoekers van Poliswijzer.nl en ik deel graag nieuwe ontwikkelingen. Over het verzekeren wordt vaak ingewikkeld gedaan, maar eigenlijk is het eenvoudig.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Meer nieuwsberichten

Vergelijk en bespaar tot € 535
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste zorgverzekering met een eigen risico van € 385.
per jaar op je zorgverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle zorgverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie