Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.

De nieuwe verzekeraar Just rekent 113,20 euro per maand

door Juul Dijkhuis Leestijd: 2 minuten

just.pngCZ is gestopt met de zorgverzekeraar CZdirect. Deze verzekeraar heeft plaats gemaakt voor Just. Ze hebben de premie voor de zorgverzekering 2019 bekend gemaakt. De basisverzekering kost € 113,20 in 2019

De aanvullende zorgverzekering keert uit na een ongeval

Just gaat het over een andere boeg gooien. De basisverzekering is bij alle verzekeraars gelijk, dus daarin kunnen ze niet anders zijn. De aanvullende zorgverzekering (Just Live) is wel een verrassende. Je krijgt 4 behandelingen fysiotherapie vergoed. Aanvullend heb je recht op 16 behandelingen als de klachten veroorzaakt zijn door een ongeval. Ook keert de verzekeraar mondzorg uit tot maximaal € 10.000. Ook weer alleen ten gevolge van een ongeval. In buitenland heb je recht op 100% vergoeding met de aanvullende zorgverzekering.

Ook tandartskosten kun je nog gedeeltelijk meeverzekeren in de aanvullende verzekering Just Smile, De verzekering keert maximaal 75% tot maximaal € 250 per jaar uit.

Wat kosten de aanvullende verzekeringen:

  • Just Live: € 6,50 per maand
  • Just Smile: € 8,20 (verzekerden vanaf 30 jaar betalen € 10,20 per maand

Stijging van de kosten van de basisverzekering in vergelijking met de premie van CZdirect van 2018

Zorgverzekering Eigen risico Premie 2019 Premie 2018 Verschil in € Verschil in %

Premie CZdirect / Just
standaard eigen risico

€ 385 € 113,20 € 105,45 + € 7,75 + 7,3%

Deel dit artikel op:


Juul Dijkhuis
Juul Dijkhuis Webredacteur

Als freelance tekstschrijver ben ik gespecialiseerd in het schrijven van teksten over verzekeringszaken. Na een carrière van 20 jaar als verzekeringsadviseur, leg ik mij nu toe op het voorlichten over verzekeringen. Mijn doel is om mijn kennis over te dragen aan de bezoekers van Poliswijzer.nl en ik deel graag nieuwe ontwikkelingen. Over het verzekeren wordt vaak ingewikkeld gedaan, maar eigenlijk is het eenvoudig.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Meer nieuwsberichten

Vergelijk en bespaar tot € 535
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste zorgverzekering met een eigen risico van € 385.
per jaar op je zorgverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle zorgverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie