Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op Poliswijzer.nl helpen we jou ook te besparen op je (zorg)verzekering!
Vergelijk en bekijk hoeveel je kunt besparen
Zorgverzekeringen vergelijken

De zorgverzekering van Anderzorg wordt 6 euro duurder

door Juul Dijkhuis Leestijd: 1 minuut

Een paar dagen na Menzis heeft ook het kleine zusje Anderzorg de premie voor de zorgverzekering voor 2019 bekend gemaakt. Vorig jaar hebben ze de premie gelijk gehouden, maar helaas is dat dit jaar niet gelukt. De premie stijgt met € 72 per jaar. Ondanks de stijging blijft de zorgverzekering van Anderzorg goed betaalbaar in vergelijking met de premie van veel concurrenten.

Anderzorg biedt voordelen

Al sinds de introductie van Anderzorg negen jaar geleden is dit label van Menzis één van de goedkoopste zorgverzekeringen. Er zijn meer zorgverzekeringen met een scherpe premie, maar in tegenstelling tot veel andere polissen biedt de basisverzekering van Anderzorg een volledige keuzevrijheid in ziekenhuizen. Het is wel een verzekeraar met de focus op het communiceren via het internet, maar als je dat geen probleem vindt is het een goed alternatief van vele andere zorgverzekeringen.

Premies basisverzekeringen Anderzorg 2019

Eigen risico Premie 2019 Premie 2018 Verschil in € Verschil in %

Anderzorg
standaard eigen risico

€ 385 € 108,00 € 102,00 + € 6,00 + 5,9%
Anderzorg
maximaal eigen risico
€ 885 € 83,00 € 78,00 + € 5,00 + 6,4%

Deel dit artikel op:

Geactualiseerd: woensdag 9 november 2022

Juul Dijkhuis
Juul Dijkhuis Expert in verzekeringen

Als freelance tekstschrijver ben ik gespecialiseerd in het schrijven van teksten over verzekeringszaken. Na een carrière van 20 jaar als verzekeringsadviseur, leg ik mij nu toe op het voorlichten over verzekeringen. Mijn doel is om mijn kennis over te dragen aan de bezoekers van Poliswijzer.nl en ik deel graag nieuwe ontwikkelingen. Over het verzekeren wordt vaak ingewikkeld gedaan, maar eigenlijk is het eenvoudig.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Meer nieuwsberichten

Vergelijk en bespaar tot € 468
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste zorgverzekering met een eigen risico van € 385.
per jaar op je zorgverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle zorgverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie