Verzekering vergelijken

Ben Woldring
Vragen? Neem contact met ons op.
  • Facebook
  • Twitter

De zorgverzekering van Stad Holland wordt 8,75 euro duurder

door Juul Dijkhuis

stad-holland.jpegStad Holland komt als tweede verzekeraar met de premie voor de zorgverzekering 2019. Als dochter van DSW mag je dat ook verwachten. De premie van DSW is namelijk al weken bekend. Helaas is de verhoging van Stad Holland wel veel forser, namelijk € 105 per jaar (€ 8,75 per maand). Vorig jaar heeft Stad Holland nog een verlaging doorgevoerd, maar een verhoging was te verwachten. Ze volgen vaak de trend van DSW.

Met deze verhoging komt de verzekeraar toch aardig in de buurt van de door de politiek voorspelde verhoging van € 124 in 2019. Het ligt ook nog steeds in de lijn van onze voorspellingen.

De goedkoopste aanvullende dekkingen (Compact AV en Jongeren AV) blijven even duur in 2019. De uitgebreidere aanvullende dekkingen worden wel iets duurder. 

Gaat Stad Holland de strijd aan met andere verzekeraars met deze premie?

Er is nog maar weinig vergelijkingsmateriaal, maar het wordt geen top 5 notering op basis van de premie verwachten we. Maar in een vergelijking kun je ze natuurlijk wel tegen komen. Afhankelijk van de gewenste dekking voor 2019, kan Stad Holland gewoon als beste optie uit onze vergelijker komen.

Poliswekker

Graag houden wij jou op de hoogte van de premies die de andere verzekeraars presenteren. Uiterlijk 12 november zijn alle premies bekend. Meld je aan voor de Poliswekker, en wij mailen jou de premies zodra ze bekend zijn. 

Premies basisverzekeringen Stad Holland 2019

Zorgverzekeraar Eigen risico Premie 2019 Premie 2018 Verschil in € Verschil in %

Stad Holland 
 

€ 385 € 119,25 € 110,50 + € 8,75 + 7,9%

Deel dit artikel op:

Juul Dijkhuis

Webredacteur
Juul Dijkhuis
Als freelance tekstschrijver ben ik gespecialiseerd in het schrijven van teksten over verzekeringszaken. Na een carrière van 20 jaar als verzekeringsadviseur, leg ik mij nu toe op het voorlichten over verzekeringen. Mijn doel is om mijn kennis over te dragen aan de bezoekers van Poliswijzer.nl en ik deel graag nieuwe ontwikkelingen. Over het verzekeren wordt vaak ingewikkeld gedaan, maar eigenlijk is het eenvoudig.

Reageren

Laatste nieuws

Meer nieuwsberichten

Navigatie