Zorgverzekering vergelijken

Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.

Delta Lloyd verhoogt zorgpremie met 55 euro

door Jeanet Woldring

De zorgpremie van zorgverzekeraar Delta Lloyd stijgt in 2016 met 4,60 euro per maand. De restitutie basisverzekering van Delta Lloyd  komt daarmee uit op 107,50 euro per maand bij een standaard eigen risico van 385 euro. Door de inzet van reserves stijgt de premie echter minder dan noodzakelijk is.

Ook in 2016 zet Delta Lloyd in op volledig vrije zorgkeuze en extra diensten zoals de gratis Gezondheidslijn en een second opinion van een internationale topspecialist. Bovendien mogen verzekerden één keer per jaar tussentijds hun aanvullende verzekering wijzigen als er iets in hun levenssituatie verandert via de zogeheten Meegroeiservice.

Aanvullende verzekering

De premies van de meeste aanvullende en tandverzekeringen dalen in 2016. De premies voor de aanvullende verzekeringen die stijgen, stijgen met maximaal 5%.

Korting

Bezoekers van Poliswijzer.nl die overstappen naar Delta Lloyd profiteren van 8 procent collectiviteitskorting op de basisverzekering en 12 procent op de aanvullende verzekeringen en tandverzekeringen.

Premies basisverzekeringen Delta Lloyd 2016

Zorgverzekeraar Eigen risico Premie 2016 Premie 2015 Verschil in € Verschil in %

Delta Lloyd 
standaard eigen risico

€ 385,- € 107,50 € 102,90 + € 4,60 + 4,5%
Delta Lloyd
maximaal eigen risico
€ 885,- € 90,83 € 86,23  + € 4,60 + 4,5%

Delta Lloyd via Poliswijzer
standaard eigen risico

€ 385,- € 98,90
Delta Lloyd via Poliswijzer
maximaal eigen risico
€ 885,- € 83,56


Vergelijk alle verzekeringen van Delta Lloyd in de Poliswijzer

Deel dit artikel op:

Gepubliceerd: dinsdag 17 november 2015

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur
Jeanet Woldring is als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en de eindredactie van de nieuws- en persberichten op Gaslicht.com. Jeanet is gespecialiseerd in alle energiediensten en energieproducten die op Gaslicht.com vergeleken worden, zowel voor de zakelijke als consumentenmarkt. Daarnaast is Jeanet al 20 jaar werkzaam in de energiebranche en heeft daardoor brede kennis opgedaan over de wereld van energie.
Volg Jeanet op: Linkedin
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Meer nieuwsberichten

Vergelijk en bespaar tot € 504
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste zorgverzekering met een eigen risico van € 385.
per jaar op je zorgverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle zorgverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie