Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op Poliswijzer.nl helpen we jou ook te besparen op je (zorg)verzekering!
Vergelijk en bekijk hoeveel je kunt besparen
Zorgverzekeringen vergelijken

Delta Lloyd verhoogt zorgpremie met 55 euro

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

De zorgpremie van zorgverzekeraar Delta Lloyd stijgt in 2016 met 4,60 euro per maand. De restitutie basisverzekering van Delta Lloyd  komt daarmee uit op 107,50 euro per maand bij een standaard eigen risico van 385 euro. Door de inzet van reserves stijgt de premie echter minder dan noodzakelijk is.

Ook in 2016 zet Delta Lloyd in op volledig vrije zorgkeuze en extra diensten zoals de gratis Gezondheidslijn en een second opinion van een internationale topspecialist. Bovendien mogen verzekerden één keer per jaar tussentijds hun aanvullende verzekering wijzigen als er iets in hun levenssituatie verandert via de zogeheten Meegroeiservice.

Aanvullende verzekering

De premies van de meeste aanvullende en tandverzekeringen dalen in 2016. De premies voor de aanvullende verzekeringen die stijgen, stijgen met maximaal 5%.

Korting

Bezoekers van Poliswijzer.nl die overstappen naar Delta Lloyd profiteren van 8 procent collectiviteitskorting op de basisverzekering en 12 procent op de aanvullende verzekeringen en tandverzekeringen.

Premies basisverzekeringen Delta Lloyd 2016

Zorgverzekeraar Eigen risico Premie 2016 Premie 2015 Verschil in € Verschil in %

Delta Lloyd 
standaard eigen risico

€ 385,- € 107,50 € 102,90 + € 4,60 + 4,5%
Delta Lloyd
maximaal eigen risico
€ 885,- € 90,83 € 86,23  + € 4,60 + 4,5%

Delta Lloyd via Poliswijzer
standaard eigen risico

€ 385,- € 98,90
Delta Lloyd via Poliswijzer
maximaal eigen risico
€ 885,- € 83,56


Vergelijk alle verzekeringen van Delta Lloyd in de Poliswijzer

Deel dit artikel op:

Geactualiseerd: vrijdag 28 oktober 2022

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Meer nieuwsberichten

Vergelijk en bespaar tot € 468
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste zorgverzekering met een eigen risico van € 385.
per jaar op je zorgverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle zorgverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie