Verzekering vergelijken

Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.

Dit kost de Anderzorg zorgverzekering

door Juul Dijkhuis

De premie van Anderzorg stijgt in 2020 met € 2 per maand. Vorig jaar heeft Anderzorg nog een verhoging van € 6 per maand doorgevoerd.  De prijsvechter is een label van Menzis. De basisverzekering van Anderzorg kost volgend jaar € 110 per maand bij € 385 eigen risico. Wie dit bedrag vrijwillig verhoogt tot € 885 krijgt € 300 korting. Diezelfde basispolis kost dan nog maar € 85 per maand.

Premies basisverzekeringen Anderzorg 2020

Eigen risico Premie 2020 Premie 2019 Verschil in € Verschil in %
€ 385 € 110 € 108 + € 2 + 1,9%
€ 885 € 85 € 83 + € 2 + 2,4%

Anderzorg nog steeds goedkoper dan Menzis

Voor Menzis Basis wordt een premieverhoging doorgevoerd van € 1 per maand. Menzis Basis Vrij gaat zelfs met € 8 per maand omhoog. De goedkoopste zorgverzekering van Menzis komt op een premie van € 111 per maand. De duurste verzekering, de Menzis Basis Vrij, is sterk in premie gestegen. De populaire Menzis Basis komt op een premie van € 123. Op deze verzekering wordt ook vaak de collectieve korting gegeven. De korting op de basisverzekering is voor 2020 gemaximeerd op 5%. Dit maakt het collectief verzekeren minder interessant.

Daarom kunnen verzekerden, die collectief verzekerd zijn bij Menzis, overwegen om over te stappen naar Anderzorg. Of je vergelijkt nog ruimer en neemt ook de andere verzekeraars mee in de vergelijking. Zo kom je tot de best passende zorgverzekering tegen de laagste premie.

Deel dit artikel op:

Juul Dijkhuis

Webredacteur
Juul Dijkhuis
Als freelance tekstschrijver ben ik gespecialiseerd in het schrijven van teksten over verzekeringszaken. Na een carrière van 20 jaar als verzekeringsadviseur, leg ik mij nu toe op het voorlichten over verzekeringen. Mijn doel is om mijn kennis over te dragen aan de bezoekers van Poliswijzer.nl en ik deel graag nieuwe ontwikkelingen. Over het verzekeren wordt vaak ingewikkeld gedaan, maar eigenlijk is het eenvoudig.

Reageren

Google ReCaptcha
Beveiligd met reCAPTCHA Privacy - Voorwaarden

Laatste nieuws

Meer nieuwsberichten

Navigatie