Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.
Vergelijk en bekijk hoeveel je kunt besparen
Zorgverzekeringen vergelijken

Dit kost de Hema zorgverzekering in 2020

door Lesley Anker 2 reacties Leestijd: 1 minuut

hema-logo.pngDe zorgverzekering van Hema wordt iets duurder volgend jaar. De premie stijgt namelijk met € 2 van € 111 naar € 113. Dit komt overeen met de premiestijging van risicodrager Menzis, waarvan de Menzis Basis Voordelig polis ook met € 2 steeg en de Menzis Basis polis met € 1.

Als je het eigen risico in 2020 maximaal verhoogt, is de premie nog eens € 24 lager. Het verhogen van het eigen risico is niet voor iedereen verstandig. Doe hier de check om te kijken of dit iets voor jou is.

10% korting op aankopen in Hema

De gelukskorting die Hema aan haar verzekerden geeft op bijna alle aankopen in de winkel, blijft ook in 2020 bestaan.

Premies basisverzekeringen HEMA 2020

Zorgverzekering Eigen risico Premie 2020 Premie 2019 Verschil in € Verschil in %

HEMA
standaard eigen risico

€ 385 € 113,00 € 111,00 + € 2,00 + 1,80%
HEMA
maximaal eigen risico
€ 885 € 89,00 € 87,00 + € 2,00 + 2,30%

Deel dit artikel op:

Geactualiseerd: dinsdag 8 november 2022

Lesley Anker
Lesley Anker Online Productspecialist Verzekeringen

Lesley is sinds 2019 werkzaam als communicatiemedewerker & gediplomeerd adviseur zorg- en schadeverzekeringen bij Poliswijzer.nl. Daardoor kan Lesley je het juiste advies geven over de financiële producten die Poliswijzer.nl aanbiedt. Lesley vindt het waardevol om mensen verder te helpen en te adviseren. Bijvoorbeeld door moeilijke informatie begrijpelijk te maken. Zodat onze websitebezoekers verzekeringen eenvoudig en eerlijk met elkaar kunnen vergelijken. Het continue verbeteren van de website is dan ook elke dag vaste prik.

Reacties (2)

Geplaatst door: Poliswijzer.nl ()

PTED (Percutaan Transforminale Endoscopische Descectonomie) is tijdelijk vergoeding voor geregeld in de basisverzekering. Zolang er geen definitief besluit over is genomen, blijft de vergoeding in de basisverzekering. De dekking is de basisverzekering is bij alle verzekeraars gelijk, dus ook bij de HEMA zorgverzekering.

Geplaatst door: GJ Kamphuis ()

Zit de P.T.E.D. bij jullie ,ook in de aanvullende verzekering.
groetjes.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Meer nieuwsberichten

Vergelijk en bespaar tot € 402
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste zorgverzekering met een eigen risico van € 385.
per jaar op je zorgverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle zorgverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie