Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.

Dit kost de Just zorgverzekering

door Juul Dijkhuis 1 reactie Leestijd: 1 minuut

just.pngCZ is vorig jaar gestart met Just. Een zorgverzekeraar die het anders doet dan andere verzekeraars. De basisverzekering is bij alle verzekeraars gelijk, het onderscheidende zit in de aanvullende verzekeringen. In 2020 wordt de basisverzekering van Just € 63 per jaar goedkoper. Dat is dus een besparing van € 5,25 per maand in vergelijking met de premie van 2019.

De aanvullende zorgverzekering keert extra uit na een ongeval

Je hebt met de aanvullende verzekering Just Live recht op 4 behandelingen bij de fysiotherapeut. Aanvullend heb je recht op 16 behandelingen als de klachten komen door een ongeval. Ook keert de verzekeraar mondzorg uit tot maximaal € 10.000 als het ontstaan is door een ongeval. Ook tandartskosten kun je nog gedeeltelijk meeverzekeren in de aanvullende verzekering Just Smile. Deze aanvullende verzekering keert maximaal 75% tot een maximum van € 250 per jaar uit.

De aanvullende verzekeringen kosten:

  • Just Live: € 3 per maand (was in 2019 nog € 6,50)
  • Just Smile: € 8,10 per maand
Zorgverzekering Eigen risico Premie 2020 Premie 2019 Verschil in € Verschil in %

Premie Just
standaard eigen risico

€ 385 € 107,95 € 113,20 - € 5,25 - 4,6%

Deel dit artikel op:

Geactualiseerd: woensdag 22 april 2020

Juul Dijkhuis
Juul Dijkhuis Webredacteur

Als freelance tekstschrijver ben ik gespecialiseerd in het schrijven van teksten over verzekeringszaken. Na een carrière van 20 jaar als verzekeringsadviseur, leg ik mij nu toe op het voorlichten over verzekeringen. Mijn doel is om mijn kennis over te dragen aan de bezoekers van Poliswijzer.nl en ik deel graag nieuwe ontwikkelingen. Over het verzekeren wordt vaak ingewikkeld gedaan, maar eigenlijk is het eenvoudig.

Reacties (1)

Geplaatst door: C.M. Spönhoff ()

ik heb me 2 X buj u aangemeld voor de zorgverzekering 2020, via de Consumentenbond. Kunt u s.v.p. bevestigen dat ik vanaf januari 2020 bij u verzekerd ben/ Dank u wel.

Opmerking van de redactie op 25-11-2019
Hallo,

Wij kunnen deze vraag helaas niet voor je beantwoorden. Je kunt hiervoor het beste contact opnemen met de zorgverzekeraar zelf. Het telefoonnummer van Just is: 013 593 84 00.

Groet, Team Poliswijzer
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Meer nieuwsberichten

Vergelijk en bespaar tot € 535
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste zorgverzekering met een eigen risico van € 385.
per jaar op je zorgverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle zorgverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie