Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en bekijk hoeveel je kunt besparen
Zorgverzekeringen vergelijken

Dit kost de ONVZ zorgverzekering in 2020

door Lesley Anker Leestijd: 1 minuut

Zorgverzekeraar ONVZ verhoogt de premie in 2020 met € 3,02 per maand. Dit komt erg in de buurt bij de € 3,08 premiestijging die de politiek op Prinsjesdag voorspelde. 

Omdat de premie van ONVZ vorig jaar nog flink steeg (met meer dan € 10), kun je zeggen dat het dit jaar meevalt. De premie stijgt in 2020 tot € 133,00. Dit is gelijk aan de premie van de restitutiepolis van Menzis, die hun premie al een dag eerder bekendmaakte.

Wat doen de andere labels?

ONVZ heeft nog twee andere labels: PNOzorg en VvAA zorgverzekering. De premie van PNOzorg stijgt ook naar € 133,00. Wat VvAA gaat doen is nog niet bekend. Houd hiervoor ons overzicht van de zorgpremies in de gaten.

Premies basisverzekeringen ONVZ 2020

Zorgverzekering Eigen risico Premie 2020 Premie 2019 Verschil in € Verschil in %

ONVZ
standaard eigen risico

€ 385 € 133,00 € 129,98 + € 3,02  + 2,32%

Deel dit artikel op:

Geactualiseerd: maandag 12 september 2022

Lesley Anker
Lesley Anker Verzekeringsspecialist & Communicatiemedewerker

Sinds 2019 ben ik werkzaam als communicatiemedewerker & gediplomeerd adviseur zorg- en schadeverzekeringen bij Poliswijzer.nl. Daardoor kan ik het juiste advies geven over de financiële producten die Poliswijzer.nl aanbiedt. Ik vind het waardevol om mensen verder te helpen en te adviseren. Bijvoorbeeld door moeilijke informatie begrijpelijk te maken. Zodat onze websitebezoekers verzekeringen eenvoudig en eerlijk met elkaar kunnen vergelijken. Het continue verbeteren van de website is dan ook elke dag vaste prik.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Meer nieuwsberichten

Vergelijk en bespaar tot € 402
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste zorgverzekering met een eigen risico van € 385.
per jaar op je zorgverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle zorgverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie