Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op Poliswijzer.nl helpen we jou ook te besparen op je (zorg)verzekering!
Vergelijk en bekijk hoeveel je kunt besparen
Zorgverzekeringen vergelijken

Dit kost de Stad Holland zorgverzekering

door Juul Dijkhuis Leestijd: 1 minuut

stad-holland.jpeg

Stad Holland is de tweede verzekeraar die de premie voor 2020 bekend maakt. Helaas komen ze wel met een riante verhoging van de premie, namelijk met € 9,25 per maand. 

In september heeft de verzekeraar DSW de premie voor 2020 al bekend gemaakt. Ze kwamen met een maandelijkse verhoging van € 6. Eén week eerder was de politieke voorspelling een verhoging van € 3 per maand, maar de voorspelling lijkt veel te laag ingeschat.

De premie wordt € 128,50

De zorgverzekering van Stad Holland gaat in 2020 € 128,50 per maand kosten. De verhoging is dus drie keer zo groot als de politieke voorspelling. Laten we hopen dat dit niet de trend gaat worden bij de overige verzekeraars. De verzekeraars letten bij het bepalen van de premie namelijk wel op de concurrentie. Stad Holland is maar een kleine verzekeraar, maar dat zegt niet dat ze geen invloed hebben op de premiestelling van de concurrenten.

Premies basisverzekeringen Stad Holland 2020

Zorgverzekeraar Eigen risico Premie 2020 Premie 2019 Verschil in € Verschil in %

Stad Holland 
 

€ 385 € 128,50 € 119,25 + € 9,25 + 7,76%

Deel dit artikel op:

Geactualiseerd: dinsdag 12 november 2019

Juul Dijkhuis
Juul Dijkhuis Expert in verzekeringen

Als freelance tekstschrijver ben ik gespecialiseerd in het schrijven van teksten over verzekeringszaken. Na een carrière van 20 jaar als verzekeringsadviseur, leg ik mij nu toe op het voorlichten over verzekeringen. Mijn doel is om mijn kennis over te dragen aan de bezoekers van Poliswijzer.nl en ik deel graag nieuwe ontwikkelingen. Over het verzekeren wordt vaak ingewikkeld gedaan, maar eigenlijk is het eenvoudig.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Meer nieuwsberichten

Vergelijk en bespaar tot € 468
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste zorgverzekering met een eigen risico van € 385.
per jaar op je zorgverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle zorgverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie