Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op Poliswijzer.nl helpen we jou ook te besparen op je (zorg)verzekering!
Vergelijk en bekijk hoeveel je kunt besparen
Zorgverzekeringen vergelijken

Is mijn ziekenhuis gecontracteerd?

door Juul Dijkhuis Leestijd: 1 minuut

Ben je verzekerd bij Zilveren Kruis en wil je naar het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen? Je loopt kans op een dikke rekening van het ziekenhuis omdat ze geen contract hebben met de verzekeraar. Dit lijkt slecht, maar eigenlijk is het goed. Dit is een uitstekende reden om toch over te stappen naar een andere en goedkopere zorgverzekering met wel een contract met het Wilhelmina Ziekenhuis. Dit soort situaties speelt bij meer ziekenhuizen. Wil je weten met welke zorgverzekeraars jouw ziekenhuis een contract heeft? Wij laten het zien op Poliswijzer.nl.

Kun je bij alle ziekenhuizen terecht?

Ja, hoor! In ieder geval voor spoedeisende hulp. Voor planbare zorg zijn er zorgverzekeringen met een beperktere keuze in ziekenhuizen. Wil je daar niet mee zitten? Ga dan onze vergelijker in met alleen maar zorgverzekeringen met een 100% keuzevrijheid in ziekenhuizen. 

Wie wordt jouw verzekeraar in 2019?

Kies je zorgverzekering altijd goed afgestemd op jouw wensen. Maak het jezelf makkelijk en gebruik onze intelligente zorgvergelijker om te ontdekken welke zorgverzekering het best bij je past.

Deel dit artikel op:

Geactualiseerd: maandag 11 september 2023

Juul Dijkhuis
Juul Dijkhuis Expert in verzekeringen

Als freelance tekstschrijver ben ik gespecialiseerd in het schrijven van teksten over verzekeringszaken. Na een carrière van 20 jaar als verzekeringsadviseur, leg ik mij nu toe op het voorlichten over verzekeringen. Mijn doel is om mijn kennis over te dragen aan de bezoekers van Poliswijzer.nl en ik deel graag nieuwe ontwikkelingen. Over het verzekeren wordt vaak ingewikkeld gedaan, maar eigenlijk is het eenvoudig.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Meer nieuwsberichten

Vergelijk en bespaar tot € 468
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste zorgverzekering met een eigen risico van € 385.
per jaar op je zorgverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle zorgverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie