Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.

Menzis zorgpremie 2016 nu ook bekend

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

Als tweede grote zorgverzekeraar heeft Menzis de zorgpremie bekend gemaakt voor 2016. De meest populaire polis stijgt volgend jaar met maandelijks 2,75 euro en de restitutie variant met vrije zorgkeuze met 1,50 euro. Dat is een stuk lager dan CZ die de drie basisverzekeringen met ruim 4 euro per maand laat stijgen.

De budget zorgverzekering van Menzis blijft gelijk in premie.

Lees ook: CZ beperkt premiestijging tot 4,4 procent

Deel dit artikel op:


Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Meer nieuwsberichten

Vergelijk en bespaar tot € 535
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste zorgverzekering met een eigen risico van € 385.
per jaar op je zorgverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle zorgverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie