Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.

Nationale Nederlanden maakt de zorgverzekering duurder in 2019

door Juul Dijkhuis Leestijd: 3 minuten

nationale-nederlanden.pngNationale Nederlanden was vorig jaar nog geen zorgverzekeraar. Door de overname van Delta Lloyd kun je sinds dit jaar ook voor de zorg verzekerd zijn bij Nationale Nederlanden. Verzekeraars hebben nog tot en met 12 november de tijd om de premies te publiceren en sommigen wachten tot het laatste moment. Vandaag heeft NN de premie voor de zorgverzekering 2019 bekendgemaakt. Ze voeren een pittige verhoging door, namelijk € 9 per maand.

Korting via Poliswijzer.nl op de zorgverzekering van Nationale Nederlanden

De basisverzekering van Delta Lloyd is in 2018 met 3,2% gestegen naar een maandbedrag van € 119,58. Met deze premie waren ze één van de duurdere verzekeraars. Nationale Nederlanden heeft deze premie overgenomen voor de zorgverzekering 2018. De premie is in 2019 gestegen naar € 128,60 per maand. Overstappers via Poliswijzer.nl kunnen profiteren van een korting van 8% op de zorgverzekering. Dat heeft Nationale Nederlanden dus ook overgenomen. Op de aanvullende zorgverzekering krijg je zelfs nog een extra korting bij Nationale Nederlanden. Dit maakt de polis weer een stuk interessanter in vergelijking met andere verzekeraars.

Premie basisverzekering Nationale Nederlanden 2019

Zorgverzekeraar Eigen risico Premie 2019 Premie 2018 Verschil in € Verschil in %

Nationale Nederlanden
standaard eigen risico

€ 385 € 128,60 € 119,58 + € 9,02 + 7,5%

Nationale Nederlanden via Poliswijzer.nl
standaard eigen risico

€ 385 € 118,31 € 110,01 + € 8,30 + 7,5%

Deel dit artikel op:

Geactualiseerd: woensdag 22 april 2020

Juul Dijkhuis
Juul Dijkhuis Webredacteur

Als freelance tekstschrijver ben ik gespecialiseerd in het schrijven van teksten over verzekeringszaken. Na een carrière van 20 jaar als verzekeringsadviseur, leg ik mij nu toe op het voorlichten over verzekeringen. Mijn doel is om mijn kennis over te dragen aan de bezoekers van Poliswijzer.nl en ik deel graag nieuwe ontwikkelingen. Over het verzekeren wordt vaak ingewikkeld gedaan, maar eigenlijk is het eenvoudig.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Meer nieuwsberichten

Vergelijk en bespaar tot € 535
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste zorgverzekering met een eigen risico van € 385.
per jaar op je zorgverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle zorgverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie