Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.

ONVZ maakt de zorgverzekering in 2019 veel duurder

door Juul Dijkhuis Leestijd: 1 minuut

ONVZ voert de grootste verhoging tot nu door in de zorgverzekering 2019. De premie van de zorgverzekering stijgt met € 11,64 per maand. Dat is een jaarlijkse verhoging van maar liefst bijna € 140.

Waarom ONVZ?

ONVZ heeft ongeveer 470.000 verzekerden. De verzekerden hebben een volledige keuzevrijheid, dus je kiest zelf waar je heen gaan voor medische behandelingen. Je kunt ook gebruik maken van de ZorgConsulent. Dit zijn professionals die kunnen ondersteunen bij zorgkeuzes.

Onder deze verzekeraar hangen nog een aantal labels, namelijk:

  • PNOzorg
  • VvAA zorgverzekering

Hoeveel zijn de premies gestegen ten opzichte van 2018?

Premies basisverzekeringen ONVZ 2019

Eigen risico Premie 2019 Premie 2018 Verschil in € Verschil in %
ONVZ € 385 € 129,98 € 118,34 + € 11,64  + 9,8%

Deel dit artikel op:

Geactualiseerd: dinsdag 21 april 2020

Juul Dijkhuis
Juul Dijkhuis Webredacteur

Als freelance tekstschrijver ben ik gespecialiseerd in het schrijven van teksten over verzekeringszaken. Na een carrière van 20 jaar als verzekeringsadviseur, leg ik mij nu toe op het voorlichten over verzekeringen. Mijn doel is om mijn kennis over te dragen aan de bezoekers van Poliswijzer.nl en ik deel graag nieuwe ontwikkelingen. Over het verzekeren wordt vaak ingewikkeld gedaan, maar eigenlijk is het eenvoudig.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Meer nieuwsberichten

Vergelijk en bespaar tot € 535
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste zorgverzekering met een eigen risico van € 385.
per jaar op je zorgverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle zorgverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie