Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op Poliswijzer.nl helpen we jou ook te besparen op je (zorg)verzekering!
Vergelijk en bekijk hoeveel je kunt besparen
Zorgverzekeringen vergelijken

Premie Univé stijgt met minder dan 4 procent

door Juul Dijkhuis Leestijd: 2 minuten

Ook zorgverzekeraar Univé heeft vandaag de premies voor 2019 bekend gemaakt. VGZ voerde eerder vandaag al een verhoging door. Univé volgt het voorbeeld van de grote broer. Gelukkig is het gelukt om de verhoging beperkt te houden. Het gaat namelijk om een stijging van € 4,45 en €4,75 per maand. Alleen de premie voor de Zorg Select hebben ze nog niet bekend gemaakt.

Drie zorgverzekeringen

Univé biedt drie zorgverzekeringen aan, namelijk Zorg Select, Zorg Geregeld en Zorg Vrij. Het grootste verschil zit in de keuzevrijheid. Bij Zorg Select kun je bij minder zorgverleners terecht en het communiceren verloopt online. Met de Zorg Vrij basisverzekering kies je zelf de zorgverlener. Ook is het bij deze zorgverzekering nog mogelijk om de polis schriftelijk te ontvangen. Zorg Geregeld is een tussenvorm, maar wel met een ruime keuze in zorgverleners.

Welke zorgverzekering kies je?

Ook in 2019 is er weer een ruime keuze in zorgverzekeringen. Alleen Univé biedt al drie keuzes aan en ook nog meerdere aanvullende verzekeringen. Daarom is het maar goed dat je online zorgverzekeringen kunt vergelijken

Premies basisverzekeringen Univé 2019

Zorgverzekering Eigen risico Premie 2019 Premie 2018 Verschil in € Verschil in %

Univé Zorg Select
standaard eigen risico

€ 385,- € 105,85 € 100,95 + € 4,90 + 4,9%

Univé Zorg Geregeld
standaard eigen risico

€ 385,- € 120,95 € 116,50 + € 4,45 + 3,8%

Univé Zorg Vrij
standaard eigen risico

€ 385,- € 126,00 € 121,25 + € 4,75 + 3,9%

Deel dit artikel op:

Geactualiseerd: maandag 11 september 2023

Juul Dijkhuis
Juul Dijkhuis Expert in verzekeringen

Als freelance tekstschrijver ben ik gespecialiseerd in het schrijven van teksten over verzekeringszaken. Na een carrière van 20 jaar als verzekeringsadviseur, leg ik mij nu toe op het voorlichten over verzekeringen. Mijn doel is om mijn kennis over te dragen aan de bezoekers van Poliswijzer.nl en ik deel graag nieuwe ontwikkelingen. Over het verzekeren wordt vaak ingewikkeld gedaan, maar eigenlijk is het eenvoudig.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Meer nieuwsberichten

Vergelijk en bespaar tot € 468
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste zorgverzekering met een eigen risico van € 385.
per jaar op je zorgverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle zorgverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie