Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.

Wat doet zorgverzekering van Anderzorg in 2018?

door Juul Dijkhuis Leestijd: 5 minuten

Anderzorg.gifOok zorgverzekeraar Anderzorg heeft de premie voor de zorgverzekering 2018 bekend gemaakt. Gelijk aan de grote zus Menzis houden ze de premie op hetzelfde niveau. Ook in 2018 is Anderzorg dus weer het goedkope zusje van Menzis. Ben je nu verzekerd bij Menzis? Vergelijk jouw huidige zorgverzekering eens. De dekking is bij Anderzorg vrijwel gelijk, alleen de premie is veel lager.

Al acht jaren biedt Anderzorg één van de goedkoopste zorgverzekeringen van Nederland aan. Het is geen uitgeklede zorgverzekering met maar een beperkte keuze in zorgverleners. Je kunt bijvoorbeeld bij alle ziekenhuizen terecht. 

Zie hieronder wat de premie wordt voor 2018. Ter vergelijking, Menzis brengt tot €122,00 per maand in rekening voor de basisverzekering. Per jaar kun je €240,00 besparen met een overstap van Menzis naar Anderzorg. 

Premies basisverzekeringen Anderzorg 2018

Zorgverzekering Eigen risico Premie 2018 Premie 2017 Verschil in € Verschil in %

Anderzorg
standaard eigen risico

€ 385 € 102,00 € 102,00 + € 0,00 + 0,0%
Anderzorg
maximaal eigen risico
€ 885 € 78,00 € 78,00 + € 0,00 + 0,00%

Vergelijk alle verzekeringen van Anderzorg op Poliswijzer.nl 

Deel dit artikel op:

Geactualiseerd: vrijdag 19 maart 2021

Juul Dijkhuis
Juul Dijkhuis Webredacteur

Als freelance tekstschrijver ben ik gespecialiseerd in het schrijven van teksten over verzekeringszaken. Na een carrière van 20 jaar als verzekeringsadviseur, leg ik mij nu toe op het voorlichten over verzekeringen. Mijn doel is om mijn kennis over te dragen aan de bezoekers van Poliswijzer.nl en ik deel graag nieuwe ontwikkelingen. Over het verzekeren wordt vaak ingewikkeld gedaan, maar eigenlijk is het eenvoudig.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Meer nieuwsberichten

Vergelijk en bespaar tot € 535
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste zorgverzekering met een eigen risico van € 385.
per jaar op je zorgverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle zorgverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie