Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 17.30 uur
050 2111 456   Logo WhatsApp

Zorgverzekeraar Select & Go komt te vervallen

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

De zorgverzekeraar Select & Go komt te vervallen en wordt omgezet naar Avero Achmea via Aevitae. Dit is geen grote verandering. De grote verzekeraar achter Select & Go is Avero Achmea. Daarbij liep al het contact al via Aevitae.

Wel wijzigt de naam van de verzekering. Klanten van Select & Go worden dus nu klanten van Avero Achmea via Aevitae. De aanvullende verzekeringen worden ook omgezet. Klanten van Select & Go hebben inmiddels van Aevitae een brief ontvangen met de nieuwe premies en voorwaarden.

Vergelijken

Is jouw pakket veranderd en wil je een nieuwe verzekering? Maak dan de vergelijking op Poliswijzer.nl

Deel dit artikel op:

Geactualiseerd: donderdag 28 september 2017

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Meer nieuwsberichten

Vergelijk en bespaar tot € 535
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste zorgverzekering met een eigen risico van € 385.
per jaar op je zorgverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle zorgverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie