Zorgverzekering vergelijken

Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.

Zorgverzekeraar Select & Go komt te vervallen

door Jeanet Woldring

De zorgverzekeraar Select & Go komt te vervallen en wordt omgezet naar Avero Achmea via Aevitae. Dit is geen grote verandering. De grote verzekeraar achter Select & Go is Avero Achmea. Daarbij liep al het contact al via Aevitae.

Wel wijzigt de naam van de verzekering. Klanten van Select & Go worden dus nu klanten van Avero Achmea via Aevitae. De aanvullende verzekeringen worden ook omgezet. Klanten van Select & Go hebben inmiddels van Aevitae een brief ontvangen met de nieuwe premies en voorwaarden.

Vergelijken

Is jouw pakket veranderd en wil je een nieuwe verzekering? Maak dan de vergelijking op Poliswijzer.nl

Deel dit artikel op:

Gepubliceerd: dinsdag 24 november 2015

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur
Jeanet Woldring is als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en de eindredactie van de nieuws- en persberichten op Gaslicht.com. Jeanet is gespecialiseerd in alle energiediensten en energieproducten die op Gaslicht.com vergeleken worden, zowel voor de zakelijke als consumentenmarkt. Daarnaast is Jeanet al 20 jaar werkzaam in de energiebranche en heeft daardoor brede kennis opgedaan over de wereld van energie.
Volg Jeanet op: Linkedin
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Meer nieuwsberichten

Vergelijk en bespaar tot € 504
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste zorgverzekering met een eigen risico van € 385.
per jaar op je zorgverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle zorgverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie