Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.

Zorgverzekering van Ditzo 7 euro duurder in 2019

door Juul Dijkhuis Leestijd: 2 minuten

ditzo.jpg

Net als vorig jaar heeft Ditzo ook dit jaar weer tot het laatste moment gewacht voor het bekend maken van de premie voor het nieuwe jaar. Waarschijnlijk willen verzekeraars op deze manier voorkomen dat de concurrentie hier rekening mee houdt met de eigen premiestelling. Traditioneel kan Ditzo de concurrentie aan met andere internetverzekeraars, maar ze hebben wel meer verhoogd dan de meeste andere verzekeraars. Bij Ditzo heb je echter een 100% keuzevrijheid in ziekenhuizen. Dat kunnen niet alle concurrerende verzekeraars zeggen.

Ditzo biedt de pechvogelhulp

Graag willen wij een extra service van Ditzo benadrukken. Als je ten gevolge van een ongeval fysiotherapie of mondzorg nodig hebt, neemt Ditzo deze kosten voor haar rekening tot een bedrag van € 10.000. Daar blijft het niet bij, want je hebt ook nog recht op huishoudelijke hulp bij opname in het ziekenhuis en recht op kinderopvang bij opname van de ouders in het ziekenhuis. Keurige service van Ditzo!

Premies basisverzekeringen Ditzo 2019

Zorgverzekering Eigen risico Premie 2019 Premie 2018 Verschil in € Verschil in %

Ditzo
standaard eigen risico

€ 385 € 109,95 € 102,95 + € 7,00 + 6,8%
Ditzo
maximaal eigen risico
€ 885 € 92,45 € 87,95 + € 4,50 + 5,1%

Vergelijk alle verzekeringen van Ditzo op Poliswijzer.nl

Deel dit artikel op:

Geactualiseerd: donderdag 10 oktober 2019

Juul Dijkhuis
Juul Dijkhuis Webredacteur

Als freelance tekstschrijver ben ik gespecialiseerd in het schrijven van teksten over verzekeringszaken. Na een carrière van 20 jaar als verzekeringsadviseur, leg ik mij nu toe op het voorlichten over verzekeringen. Mijn doel is om mijn kennis over te dragen aan de bezoekers van Poliswijzer.nl en ik deel graag nieuwe ontwikkelingen. Over het verzekeren wordt vaak ingewikkeld gedaan, maar eigenlijk is het eenvoudig.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Meer nieuwsberichten

Vergelijk en bespaar tot € 535
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste zorgverzekering met een eigen risico van € 385.
per jaar op je zorgverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle zorgverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie