Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.
Bewuzt

Bewuzt zorgverzekering 2022 + Bewuzt premie 2022

Met de zorgverzekering van Bewuzt heb je een lagere premie zelf in de hand. Het is de bedoeling van Bewuzt dat je een bewuste keuze in jouw zorggebruik en zorgverzekering maakt. Bewuzt werkt met een zogenaamd no-claim beleid. Wanneer je geen claim indient bij jouw aanvullende verzekering, krijg je het jaar daarop korting op de premie. Deze korting kan oplopen tot 40 procent. Bij Bewuzt kun je veel online regelen: declaraties, herhaalrecepten en wijzigingen. Bewuzt is onderdeel van zorgverzekeraar VGZ.

Vergelijk alle verzekeringen van Bewuzt Of vergelijk met je huidige Bewuzt verzekering

Premies

De zorgpremie 2022 van Bewuzt is scherp. Ze hebben een premieverhoging doorgevoerd van € 4,00. Hiermee doen ze ook in 2022 weer mee in de top 5 van de goedkoopste zorgverzekeringen.

Bewuzt - Basisverzekering Polis Premie 2022 p.m. Premie 2021 p.m. Verschil in € Verschil in %
Bewuzt Basis Natura € 114,90 € 110,90 + € 4,00 + 3,6%

Zorgverzekering Bewuzt: Premie voor de basisverzekering 2022

De basisverzekering van Bewuzt behoort ieder jaar tot de top 5 van goedkoopste basisverzekeringen. Dit heeft geen gevolgen voor de dekking, want de dekking in de basisverzekering is door de overheid vastgesteld en bij alle verzekeraars gelijk. Er geldt een standaard eigen risico van € 385. De premie voor de basisverzekering is op geen enkele manier afhankelijk van je leeftijd of je gezondheid.

Zorgverzekering Bewuzt: Premie voor de aanvullende dekking 2022

De Bewuzt zorgverzekering kun je uitbreiden met aanvullende pakketten. Deze aanvullingen zijn gericht op fysio (Bewuzt Fysio), tand (Bewuzt Tand) en dekking in het buitenland (Bewuzt Buitenland). De premie is afhankelijk van welke dekking je kiest. De aanvullende opties zijn beperkt als je het vergelijkt met andere verzekeraars.


Polissen

Hieronder staat het overzicht van alle basis-, aanvullende- en tandverzekeringen van Bewuzt.

Aanvullende verzekering Fysio

Aanvullende verzekering Buitenland


Extra service

  • Bewuzt is onderdeel van VGZ, één van de grootste zorgverzekeraars van Nederland
  • Mogelijkheid om het verplicht eigen risico gespreid over 10 maanden te betalen (aanvragen voor 31-01-2022)
  • Stapelkorting op aanvullende producten tot 10%
  • Sparen voor no-claimkorting tot 40%

Vergelijk en bespaar tot € 535
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste zorgverzekering met een eigen risico van € 385.
per jaar op je zorgverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle zorgverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie