Zorgverzekering vergelijken

Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.

Zorgverzekering bij Bewuzt

Zorgverzekering bij Bewuzt
Beoordeling

Dit cijfer is gebaseerd op de resultaten uit een grootschalig onderzoek naar de tevredenheid van Nederlanders over hun zorgverzekeraar uitgevoerd door Telegraaf Media Groep en Poliswijzer.nl.

Lees het Nationaal Zorgverzekeraars Onderzoek
TMG Poliswijzer.nl
6,5
13 reviews

Ben je op zoek naar de premie van Bewuzt zorgverzekeringen? Poliswijzer.nl zet de premies van een basisverzekering en aanvullende zorgverzekeringen bij Bewuzt voor jou op een rij. Je kunt via Poliswijzer.nl eenvoudig je zorgverzekering bij Bewuzt afsluiten of de premies vergelijken met die van andere zorgverzekeraars.

Over zorgverzekeraar Bewuzt

Met de zorgverzekering van Bewuzt heb je een lagere premie zelf in de hand. Het is de bedoeling van Bewuzt dat je een bewuste keuze in jouw zorggebruik en zorgverzekering maakt. Bewuzt werkt met een zogenaamd no-claim beleid. Wanneer je geen claim indient bij jouw aanvullende verzekering, krijg je het jaar daarop korting op de premie. Deze korting kan oplopen tot 40 procent. Bij Bewuzt kun je veel online regelen: declaraties, herhaalrecepten en wijzigingen. Bewuzt is onderdeel van zorgverzekeraar VGZ.

Premie basisverzekering Bewuzt 2021

Bewuzt biedt een basisverzekering aan. De inhoud van deze basisverzekering is door de overheid vastgesteld. Die is dus bij elke verzekeraar hetzelfde.

Premies basisverzekeringen van Bewuzt

Iedereen in Nederland moet verplicht een basisverzekering afsluiten. Net als bij andere verzekeraars betalen kinderen tot 18 jaar geen premie voor een zorgverzekering bij Bewuzt.

Premie aanvullende zorgverzekering Bewuzt 2021

Bewuzt heeft ook diverse aanvullende verzekeringen. Zo'n aanvullende verzekeringen dekt bijvoorbeeld de kosten van een bril of lenzen, een tandartsbehandeling of fysiotherapie.

Premies aanvullende verzekeringen van Bewuzt

Een aanvullende verzekering is niet verplicht. Kinderen tot 18 jaar kun je bijschrijven op jouw polis. Ze zijn dan meeverzekerd en betalen geen premie voor de aanvullende zorgverzekering bij Bewuzt.

Navigatie