Zorgverzekering vergelijken

Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.
Bewuzt zorgverzekering 2022 + Premies
Beoordeling

Dit cijfer is gebaseerd op de resultaten uit een grootschalig onderzoek naar de tevredenheid van Nederlanders over hun zorgverzekeraar uitgevoerd door Telegraaf Media Groep en Poliswijzer.nl.

Lees het Nationaal Zorgverzekeraars Onderzoek
TMG Poliswijzer.nl
6,5
13 reviews

Bewuzt zorgverzekering 2022 + Premies

Met de zorgverzekering van Bewuzt heb je een lagere premie zelf in de hand. Het is de bedoeling van Bewuzt dat je een bewuste keuze in jouw zorggebruik en zorgverzekering maakt. Bewuzt werkt met een zogenaamd no-claim beleid. Wanneer je geen claim indient bij jouw aanvullende verzekering, krijg je het jaar daarop korting op de premie. Deze korting kan oplopen tot 40 procent. Bij Bewuzt kun je veel online regelen: declaraties, herhaalrecepten en wijzigingen. Bewuzt is onderdeel van zorgverzekeraar VGZ.

Vergelijk alle verzekeringen van Bewuzt Of vergelijk met je huidige Bewuzt verzekering

Premies

Voor deze zorgverzekeraar zijn nog geen premiewijzigingen voor volgend jaar bekend. Zodra deze in de toekomst wel bekend zijn, dan zullen deze hier toegevoegd worden.

Polissen

Hieronder staat het overzicht van alle basis-, aanvullende- en tandverzekeringen van Bewuzt.

Aanvullende verzekering Fysio

Aanvullende verzekering Buitenland

Extra service

Bewuzt is een merk van zorgverzekeraar VGZ. Bij Bewuzt krijg je no-claimkorting. Maak je een heel jaar geen gebruik van de vergoedingen uit je aanvullende opties? Dan krijg je het volgende jaar no-claimkorting op de premie van deze opties. Als je bij Bewuzt verzekerd blijft natuurlijk. Een lagere premie heb je dus zelf in de hand. Maar let op: Toch gedeclareerd? Dan ga je een stap terug in de no-claimkorting. Ook kun je online declareren in Mijn Bewuzt.

Voordelen

  • Lage premie.
  • No-claim korting.
  • Online declareren.

Nadelen

  • Bij een niet-gecontracteerde zorgverlener wordt 70% van de kosten vergoed.

Vergelijk en bespaar tot € 504
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste zorgverzekering met een eigen risico van € 385.
per jaar op je zorgverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle zorgverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie