Zorgverzekering vergelijken

Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.

Zorgverzekering bij De Amersfoortse

Zorgverzekering bij De Amersfoortse
Beoordeling

Dit cijfer is gebaseerd op de resultaten uit een grootschalig onderzoek naar de tevredenheid van Nederlanders over hun zorgverzekeraar uitgevoerd door Telegraaf Media Groep en Poliswijzer.nl.

Lees het Nationaal Zorgverzekeraars Onderzoek
TMG Poliswijzer.nl
6,8
19 reviews

Ben je op zoek naar de premie van De Amersfoortse zorgverzekeringen? Poliswijzer.nl zet de premies van een basisverzekering en aanvullende zorgverzekeringen bij De Amersfoortse voor jou op een rij. Je kunt via Poliswijzer.nl eenvoudig je zorgverzekering bij De Amersfoortse afsluiten of de premies vergelijken met die van andere zorgverzekeraars.

Over zorgverzekeraar De Amersfoortse

De Amersfoortse is een kleine zorgverzekeraar die onderdeel uitmaakt van het grote verzekeringsconcern ASR Nederland. Iedereen kan er een zorgverzekering afsluiten, maar De Amersfoortse richt zich specifiek op ondernemers. De verzekeraar helpt hen om zo snel mogelijk de juiste zorg te vinden, zodat ze bij ziekte weer snel aan het werk kunnen. Daarom is er keuzevrijheid en wachttijdbemiddeling. Ook zijn er aanvullende verzekeringen die gezinshulp garanderen als je partner ziek wordt. Of een éénpersoonskamer in het ziekenhuis zodat je vanaf jouw ziekenhuisbed kunt doorwerken.

Premie basisverzekering De Amersfoortse 2021

De Amersfoortse biedt een basisverzekering aan. De inhoud van deze basisverzekering is door de overheid vastgesteld. Die is dus bij elke verzekeraar hetzelfde.

Premies basisverzekeringen van De Amersfoortse

Iedereen in Nederland moet verplicht een basisverzekering afsluiten. Net als bij andere verzekeraars betalen kinderen tot 18 jaar geen premie voor een zorgverzekering bij De Amersfoortse.

Premie aanvullende zorgverzekering De Amersfoortse 2021

De Amersfoortse heeft ook diverse aanvullende verzekeringen. Zo'n aanvullende verzekeringen dekt bijvoorbeeld de kosten van een bril of lenzen, een tandartsbehandeling of fysiotherapie.

Premies aanvullende verzekeringen van De Amersfoortse

Een aanvullende verzekering is niet verplicht. Kinderen tot 18 jaar kun je bijschrijven op jouw polis. Ze zijn dan meeverzekerd en betalen geen premie voor de aanvullende zorgverzekering bij De Amersfoortse.

Navigatie