Zorgverzekering vergelijken

Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.

Zorgverzekering bij De Amersfoortse

Zorgverzekering bij De Amersfoortse
Beoordeling

Dit cijfer is gebaseerd op de resultaten uit een grootschalig onderzoek naar de tevredenheid van Nederlanders over hun zorgverzekeraar uitgevoerd door Telegraaf Media Groep en Poliswijzer.nl.

Lees het Nationaal Zorgverzekeraars Onderzoek
TMG Poliswijzer.nl
6,8
19 reviews

Ben je op zoek naar de premie van De Amersfoortse zorgverzekeringen? Poliswijzer.nl zet de premies van een basisverzekering en aanvullende zorgverzekeringen bij De Amersfoortse voor jou op een rij. Je kunt via Poliswijzer.nl eenvoudig je zorgverzekering bij De Amersfoortse afsluiten of de premies vergelijken met die van andere zorgverzekeraars.

Extra Service De Amersfoortse

De Amersfoortse is onderdeel van verzekeraar ASR Nederland. De Amersfoortse biedt extra service in de vorm van 'Extra zorg na een ongeval'. Deze Extra zorg krijg je als je een aanvullende verzekering hebt en kun je gebruiken bij zorg na een onvoorzien ongeval. Met de Extra zorg heb je recht op extra zorg die de zorgverzekering normaal niet vergoed. Je kunt daarbij zelf bepalen voor welke zorg je de Extra zorg inzet. De extra vergoeding is maximaal 1.000 euro per kalenderjaar. Dit bedrag is eenmalig te gebruiken. Je kunt de Extra Zorg niet inzetten voor het betalen van je eigen risico of kosten van een bril of lenzen.

Voordelen:

  • Vrije zorgkeuze.
  • Extra Zorg van € 1000,- bij zorg na een ongeval.

Nadelen:

  • Voor de aanvullende verzekering Optimaal en de tandverzekeringen Extra, Uitgebreid en Optimaal geldt een medische beoordeling. 

Navigatie