Zorgverzekering vergelijken

Ben Woldring
Vragen? Neem contact met ons op.
  • Facebook
  • Twitter

Zorgverzekering bij De Friesland Zorgverzekeraar

Zorgverzekering bij De Friesland Zorgverzekeraar
Beoordeling

Dit cijfer is gebaseerd op de resultaten uit een grootschalig onderzoek naar de tevredenheid van Nederlanders over hun zorgverzekeraar uitgevoerd door Telegraaf Media Groep en Poliswijzer.nl.

Lees het Nationaal Zorgverzekeraars Onderzoek
6,8
19 reviews

Ben je op zoek naar de premie van De Friesland Zorgverzekeraar zorgverzekeringen? Poliswijzer.nl zet de premies van een basisverzekering en aanvullende zorgverzekeringen bij De Friesland Zorgverzekeraar voor jou op een rij. Je kunt via Poliswijzer.nl eenvoudig je zorgverzekering bij De Friesland Zorgverzekeraar afsluiten of de premies vergelijken met die van andere zorgverzekeraars.

Over zorgverzekeraar De Friesland

De Friesland is van oorsprong een Friese verzekeraar. Nog altijd heeft De Friesland veel klanten in Noord-Nederland, maar iedereen kan er een zorgverzekering afsluiten. De Friesland staat bekend als betrouwbaar: snel en netjes met uitbetalen van nota’s en declaraties. Ook investeert De Friesland in het verbeteren van de kwaliteit van de zorg. De Friesland is tegenwoordig onderdeel van het verzekeringsconcern Achmea. Achmea behoort tot de zogenoemde ‘big four’. Negentig procent van de Nederlanders heeft een zorgverzekering bij de vier grootste verzekeringsconcerns.

Premie basisverzekering De Friesland Zorgverzekeraar 2019

De Friesland Zorgverzekeraar biedt een basisverzekering aan. De inhoud van deze basisverzekering is door de overheid vastgesteld. Die is dus bij elke verzekeraar hetzelfde.

Premies basisverzekeringen van De Friesland Zorgverzekeraar

Iedereen in Nederland moet verplicht een basisverzekering afsluiten. Net als bij andere verzekeraars betalen kinderen tot 18 jaar geen premie voor een zorgverzekering bij De Friesland Zorgverzekeraar.

Premie aanvullende zorgverzekering De Friesland Zorgverzekeraar 2019

De Friesland Zorgverzekeraar heeft ook diverse aanvullende verzekeringen. Zo'n aanvullende verzekeringen dekt bijvoorbeeld de kosten van een bril of lenzen, een tandartsbehandeling of fysiotherapie.

Premies aanvullende verzekeringen van De Friesland Zorgverzekeraar

Een aanvullende verzekering is niet verplicht. Kinderen tot 18 jaar kun je bijschrijven op jouw polis. Ze zijn dan meeverzekerd en betalen geen premie voor de aanvullende zorgverzekering bij De Friesland Zorgverzekeraar.

Ga voor meer informatie naar de website van De Friesland Zorgverzekeraar

Navigatie