Zorgverzekering vergelijken

Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.

Zorgverzekering bij Ditzo

Zorgverzekering bij Ditzo
Beoordeling

Dit cijfer is gebaseerd op de resultaten uit een grootschalig onderzoek naar de tevredenheid van Nederlanders over hun zorgverzekeraar uitgevoerd door Telegraaf Media Groep en Poliswijzer.nl.

Lees het Nationaal Zorgverzekeraars Onderzoek
TMG Poliswijzer.nl
7,1
56 reviews

Ben je op zoek naar de premie van Ditzo zorgverzekeringen? Poliswijzer.nl zet de premies van een basisverzekering en aanvullende zorgverzekeringen bij Ditzo voor jou op een rij. Je kunt via Poliswijzer.nl eenvoudig je zorgverzekering bij Ditzo afsluiten of de premies vergelijken met die van andere zorgverzekeraars.

Over zorgverzekeraar Ditzo

Ditzo is een relatief nieuwe aanbieder van zorgverzekeringen. Je kunt er sinds 2012 een zorgverzekering afsluiten. Ditzo is een zogenoemde internetverzekeraar. Dat betekent dat je bij Ditzo zo veel mogelijk zelf online regelt. Het declareren van zorgnota’s gaat bijvoorbeeld via internet. Daardoor behoort de premie van de Ditzo zorgverzekering tot de lagere in Nederland. Ditzo is onderdeel van ASR Nederland, een grote Nederlandse verzekeraar.

Premie basisverzekering Ditzo 2021

Ditzo biedt een basisverzekering aan. De inhoud van deze basisverzekering is door de overheid vastgesteld. Die is dus bij elke verzekeraar hetzelfde.

Premies basisverzekeringen van Ditzo

Iedereen in Nederland moet verplicht een basisverzekering afsluiten. Net als bij andere verzekeraars betalen kinderen tot 18 jaar geen premie voor een zorgverzekering bij Ditzo.

Premie aanvullende zorgverzekering Ditzo 2021

Ditzo heeft ook diverse aanvullende verzekeringen. Zo'n aanvullende verzekeringen dekt bijvoorbeeld de kosten van een bril of lenzen, een tandartsbehandeling of fysiotherapie.

Premies aanvullende verzekeringen van Ditzo

Een aanvullende verzekering is niet verplicht. Kinderen tot 18 jaar kun je bijschrijven op jouw polis. Ze zijn dan meeverzekerd en betalen geen premie voor de aanvullende zorgverzekering bij Ditzo.

Navigatie