Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en bekijk hoeveel je kunt besparen
Zorgverzekeringen vergelijken
HEMA

HEMA zorgverzekering: basisverzekering en aanvullende verzekeringen

HEMA biedt sinds 2014 ook zorgverzekeringen aan. Dat gebeurt in samenwerking met Menzis. Een zorgverzekering bij HEMA is bedoeld voor mensen die veel zelf willen regelen en minder waarde hechten aan keuzevrijheid. Daardoor heeft de zorgverzekering een van de lagere premies van Nederland. Wie een zorgverzekering afsluit bij HEMA krijgt tien procent korting op vele aankopen bij de winkelketen.

Vergelijk alle verzekeringen van HEMA Of vergelijk met je huidige HEMA verzekering

Premies

De zorgpremie 2023 van Hema is € 135,-  per maand. Hema heeft de premie behoorlijk laten stijgen met € 15,50. Voor de Hema basisverzekering betaal je in 2023 in totaal € 1620. 

Hema - Basisverzekering Polis Premie 2023 p.m. Premie 2022 p.m. Verschil in € Verschil in %
Basisverzekering Natura € 135,- € 119,00 + € 15,50  + 13,0%

Premie basisverzekering HEMA in 2023

Het afsluiten van de basisverzekering is verplicht in Nederland. De dekking in de basisverzekering is vastgelegd door de overheid en verschilt daarom niet per verzekeraar. De premie die verzekeraars in rekening brengen verschilt juist wel sterk. Ouders kunnen hun kinderen meeverzekeren op hun eigen polis. Tot kinderen 18 jaar zijn, betalen zij geen premie of eigen risico.

Premie aanvullende zorgverzekering HEMA in 2023

Verzekeraars zijn vrij in het bepalen van de dekking en de premie van de aanvullende zorgverzekering. Hierdoor lopen de dekkingen en prijzen voor de aanvullende zorgverzekering zeer uiteen. Je kunt bijvoorbeeld een aanvullende verzekering afsluiten voor tandzorg, fysiotherapie of alternatieve geneeswijzen. Over de vergoedingen uit de aanvullende zorgverzekering betaal je geen eigen risico.


Polissen

Hieronder staat het overzicht van alle basis-, aanvullende- en tandverzekeringen van HEMA.

Basisverzekering

Aanvullende verzekering

Tandverzekering


Extra service

  • HEMA is een prijsvechtersmerk van Menzis, één van de grootste zorgverzekeraars van Nederland
  • Het hele jaar door 10% korting op bijna het gehele HEMA assortiment
  • Mogelijkheid om het verplicht eigen risico gespreid over 10 maanden te betalen (aanvragen voor 31-01-2023)
  • Uitgebreide zorgvinder met informatie over contracten, ervaring van de patiënt en de wachttijd
  • HEMA heeft samen met de andere labelsAnderzorg en VinkVink zijn net zoals HEMA onderdeel van Menzis van Menzis de meeste keuze in gecontracteerde GLI zorgverlenersGLI staat voor gecombineerde leefstijl interventie. Een GLI zorgverlener helpt door gedragsverandering, zoals meer bewegen, gezonder in het leven te staan.
  • Gratis toegang tot de beweeg-app SamenGezondMet SamenGezond krijg je iedere week een persoonlijk beweegdoel. De app zorgt ervoor dat je meer gaat bewegen, zoals wandelen, fietsen en hardlopen. Als je het beweegdoel behaalt, maak je kans op prijzen. Wil je meer voor je gezondheid doen dan alleen bewegen? Je kunt in de app ook opdrachten krijgen die bijvoorbeeld helpen om beter te slapen of bewuster te eten.

Vergelijk en bespaar tot € 402
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste zorgverzekering met een eigen risico van € 385.
per jaar op je zorgverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle zorgverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie