Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op Poliswijzer.nl helpen we jou ook te besparen op je (zorg)verzekering!
Vergelijk en bekijk hoeveel je kunt besparen
Zorgverzekeringen vergelijken
HEMA

HEMA zorgverzekering: basisverzekering en aanvullende verzekeringen

HEMA biedt sinds 2014 ook zorgverzekeringen aan. Dat gebeurt in samenwerking met Menzis. Een zorgverzekering bij HEMA is bedoeld voor mensen die veel zelf willen regelen en minder waarde hechten aan keuzevrijheid. Daardoor heeft de zorgverzekering een van de lagere premies van Nederland. Wie een zorgverzekering afsluit bij HEMA krijgt tien procent korting op vele aankopen bij de winkelketen.

Vergelijk alle verzekeringen van HEMA Of vergelijk met je huidige HEMA verzekering

Premies

De zorgpremie 2024 van Hema is € 141,75 per maand. Hema heeft de premie verhoogd met € 6,75 per maand. 

Hema - Basisverzekering Polis Premie 2024 p.m. Premie 2023 p.m. Verschil in € Verschil in %
Basisverzekering Natura € 141,75 € 135,00 + € 6,75 + 5,0%

Premie basisverzekering HEMA in 2024

Het afsluiten van de basisverzekering is verplicht in Nederland. De dekking in de basisverzekering is vastgelegd door de overheid en verschilt daarom niet per verzekeraar. De premie die verzekeraars in rekening brengen verschilt juist wel sterk. Ouders kunnen hun kinderen meeverzekeren op hun eigen polis. Tot kinderen 18 jaar zijn, betalen zij geen premie of eigen risico.

Premie aanvullende zorgverzekering HEMA in 2024

Verzekeraars zijn vrij in het bepalen van de dekking en de premie van de aanvullende zorgverzekering. Hierdoor lopen de dekkingen en prijzen voor de aanvullende zorgverzekering zeer uiteen. Je kunt bijvoorbeeld een aanvullende verzekering afsluiten voor tandzorg, fysiotherapie of alternatieve geneeswijzen. Over de vergoedingen uit de aanvullende zorgverzekering betaal je geen eigen risico.


Een winkelketen als zorgverzekeraar: 10% korting bij HEMA

In samenwerking met zorgverzekeraar Menzis biedt HEMA de HEMA zorgverzekering aan. De meeste zorgverzekeraars geven korting op gezondheid gerelateerde zaken, zoals korting op de sportschool, korting op lenzen en brillen of korting op andere hulpmiddelen. Dit alles met de gedachte dat gezondere leden minder zorgkosten maken. HEMA pakt het net anders aan: ze bieden korting in de winkel. Een voordeel van een winkelketen als verzekeraar.

10% winkelkorting en online korting

Wie overstapt naar de zorgverzekering van HEMA krijgt het hele jaar 10 procent korting op veel artikelen uit het assortiment. De korting geldt in de winkel en online. Je krijgt niet korting op alle aankopen. Er zit bijvoorbeeld geen korting op boeken en geneesmiddelen of op gebak dat online wordt besteld. 

Hoe krijg je 10% extra korting?

Na het afsluiten van de HEMA zorgverzekering, kun je de zorgverzekering koppelen aan de (digitale) HEMA klantenkaart. Dat kan op hun website of via de HEMA app. Hier heb je jouw verzekerdennummer voor nodig die op het polisblad staat vermeld. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is het laten scannen van de HEMA klantenkaart of app bij je aankoop.

Hema zorgverzekering


Polissen

Hieronder staat het overzicht van alle basis-, aanvullende- en tandverzekeringen van HEMA.

Basisverzekering

Aanvullende verzekering

Tandverzekering


Extra service

  • HEMA is een merk van Menzis, één van de grootste zorgverzekeraars van Nederland
  • Het hele jaar door 10% korting op bijna het gehele HEMA assortiment
  • Mogelijkheid om het verplicht eigen risico gespreid over 10 maanden te betalen (aanvragen voor 31-01-2024)
  • Uitgebreide zorgvinder met informatie over contracten, ervaring van de patiënt en de wachttijd
  • HEMA heeft samen met de andere labelsAnderzorg en VinkVink zijn net zoals HEMA onderdeel van Menzis van Menzis de meeste keuze in gecontracteerde GLI zorgverlenersGLI staat voor gecombineerde leefstijl interventie. Een GLI zorgverlener helpt door gedragsverandering, zoals meer bewegen, gezonder in het leven te staan.

Vergelijk en bespaar tot € 468
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste zorgverzekering met een eigen risico van € 385.
per jaar op je zorgverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle zorgverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie