Zorgverzekering vergelijken

Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.

Zorgverzekering bij HEMA

Zorgverzekering bij HEMA
Beoordeling

Dit cijfer is gebaseerd op de resultaten uit een grootschalig onderzoek naar de tevredenheid van Nederlanders over hun zorgverzekeraar uitgevoerd door Telegraaf Media Groep en Poliswijzer.nl.

Lees het Nationaal Zorgverzekeraars Onderzoek
TMG Poliswijzer.nl
7,8
11 reviews

Ben je op zoek naar de premie van HEMA zorgverzekeringen? Poliswijzer.nl zet de premies van een basisverzekering en aanvullende zorgverzekeringen bij HEMA voor jou op een rij. Je kunt via Poliswijzer.nl eenvoudig je zorgverzekering bij HEMA afsluiten of de premies vergelijken met die van andere zorgverzekeraars.

Over zorgverzekeraar HEMA

HEMA biedt sinds 2014 ook zorgverzekeringen aan. Dat gebeurt in samenwerking met Menzis. Een zorgverzekering bij HEMA is bedoeld voor mensen die veel zelf willen regelen en minder waarde hechten aan keuzevrijheid. Daardoor kent de zorgverzekering een van de lagere premies van Nederland. Wie een zorgverzekering afsluit bij HEMA, krijgt tien procent korting op vele aankopen bij de winkelketen.

Premie basisverzekering HEMA 2021

HEMA biedt een basisverzekering aan. De inhoud van deze basisverzekering is door de overheid vastgesteld. Die is dus bij elke verzekeraar hetzelfde.

Premies basisverzekeringen van HEMA

Iedereen in Nederland moet verplicht een basisverzekering afsluiten. Net als bij andere verzekeraars betalen kinderen tot 18 jaar geen premie voor een zorgverzekering bij HEMA.

Premie aanvullende zorgverzekering HEMA 2021

HEMA heeft ook diverse aanvullende verzekeringen. Zo'n aanvullende verzekeringen dekt bijvoorbeeld de kosten van een bril of lenzen, een tandartsbehandeling of fysiotherapie.

Premies aanvullende verzekeringen van HEMA

Een aanvullende verzekering is niet verplicht. Kinderen tot 18 jaar kun je bijschrijven op jouw polis. Ze zijn dan meeverzekerd en betalen geen premie voor de aanvullende zorgverzekering bij HEMA.

Navigatie