Zorgverzekering vergelijken

Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 17.30 uur
050 2111 456   Logo WhatsApp
Vergelijk en bekijk hoeveel je kunt besparen
Zorgverzekeringen vergelijken
Zorgverzekering bij inTwente Zorgverzekeraar
Beoordeling

Dit cijfer is gebaseerd op de resultaten uit een grootschalig onderzoek naar de tevredenheid van Nederlanders over hun zorgverzekeraar uitgevoerd door Telegraaf Media Groep en Poliswijzer.nl.

Lees het Nationaal Zorgverzekeraars Onderzoek
TMG Poliswijzer.nl
Te weinig reviews

Zorgverzekering bij inTwente Zorgverzekeraar

Ben je op zoek naar de premie van inTwente Zorgverzekeraar zorgverzekeringen? Poliswijzer.nl zet de premies van een basisverzekering en aanvullende zorgverzekeringen bij inTwente Zorgverzekeraar voor jou op een rij. Je kunt via Poliswijzer.nl eenvoudig je zorgverzekering bij inTwente Zorgverzekeraar afsluiten of de premies vergelijken met die van andere zorgverzekeraars.

Vergelijk alle verzekeringen van inTwente Zorgverzekeraar

Het verzekeren van zorg kan simpeler en socialer, dat vinden inTwente en DSW Zorgverzekeraar. Samen bieden ze voor iedereen (ook als je niet in Twente woont) een zorgverzekering met goede en toegankelijke zorg aan. inTwente noemt zichzelf eigenzinnig en solidair en heeft daarbij een heel eigen kijk op zorg verzekeren. inTwente doet niet aan medische selecties.

Premie basisverzekering inTwente Zorgverzekeraar 2021

inTwente Zorgverzekeraar biedt een basisverzekering aan. De inhoud van deze basisverzekering is door de overheid vastgesteld. Die is dus bij elke verzekeraar hetzelfde.

Premies basisverzekeringen van inTwente Zorgverzekeraar

Iedereen in Nederland moet verplicht een basisverzekering afsluiten. Net als bij andere verzekeraars betalen kinderen tot 18 jaar geen premie voor een zorgverzekering bij inTwente Zorgverzekeraar.

Premie aanvullende zorgverzekering inTwente Zorgverzekeraar 2021

inTwente Zorgverzekeraar heeft ook diverse aanvullende verzekeringen. Zo'n aanvullende verzekeringen dekt bijvoorbeeld de kosten van een bril of lenzen, een tandartsbehandeling of fysiotherapie.

Premies aanvullende verzekeringen van inTwente Zorgverzekeraar

Een aanvullende verzekering is niet verplicht. Kinderen tot 18 jaar kun je bijschrijven op jouw polis. Ze zijn dan meeverzekerd en betalen geen premie voor de aanvullende zorgverzekering bij inTwente Zorgverzekeraar.

Vergelijk en bespaar tot € 504
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste zorgverzekering met een eigen risico van € 385.
per jaar op je zorgverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle zorgverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie