Zorgverzekering vergelijken

Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.
inTwente zorgverzekering 2022 + Premies
Beoordeling

Dit cijfer is gebaseerd op de resultaten uit een grootschalig onderzoek naar de tevredenheid van Nederlanders over hun zorgverzekeraar uitgevoerd door Telegraaf Media Groep en Poliswijzer.nl.

Lees het Nationaal Zorgverzekeraars Onderzoek
TMG Poliswijzer.nl
Te weinig reviews

inTwente zorgverzekering 2022 + Premies

Het verzekeren van zorg kan simpeler en socialer, dat vinden inTwente en DSW Zorgverzekeraar. Samen bieden ze voor iedereen (ook als je niet in Twente woont) een zorgverzekering met goede en toegankelijke zorg aan. inTwente noemt zichzelf eigenzinnig en solidair en heeft daarbij een heel eigen kijk op zorg verzekeren. inTwente doet niet aan medische selecties.

Vergelijk alle verzekeringen van inTwente Zorgverzekeraar Of vergelijk met je huidige inTwente Zorgverzekeraar verzekering

Premies

Voor deze zorgverzekeraar zijn nog geen premiewijzigingen voor volgend jaar bekend. Zodra deze in de toekomst wel bekend zijn, dan zullen deze hier toegevoegd worden.

Polissen

Hieronder staat het overzicht van alle basis-, aanvullende- en tandverzekeringen van inTwente Zorgverzekeraar.

Basisverzekering

Aanvullende verzekering

Extra service

Voor inTwente Zorgverzekeraar zijn nog geen extra services bekend. Mochten deze in de toekomst wel bekend worden, dan zullen deze toegevoegd worden.

Vergelijk en bespaar tot € 504
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste zorgverzekering met een eigen risico van € 385.
per jaar op je zorgverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle zorgverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie