Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en bekijk hoeveel je kunt besparen
Zorgverzekeringen vergelijken
inTwente Zorgverzekeraar

inTwente zorgverzekering 2023 en inTwente premie 2023

Het verzekeren van zorg kan simpeler en socialer, dat vinden inTwente en DSW Zorgverzekeraar. Samen bieden ze voor iedereen (ook als je niet in Twente woont) een zorgverzekering met goede en toegankelijke zorg aan. inTwente noemt zichzelf eigenzinnig en solidair en heeft daarbij een heel eigen kijk op zorg verzekeren. inTwente doet niet aan medische selecties.

Vergelijk alle verzekeringen van inTwente Zorgverzekeraar Of vergelijk met je huidige inTwente Zorgverzekeraar verzekering

Premies

inTwente Zorgverzekaar verhoogt net zoals hoofdverzekeraar DSW de zorgpremie 2023 met € 9,75 per maand en dat is € 117 op jaarbasis. 

inTwente - Basisverzekering Polis Premie 2023 p.m. Premie 2022 p.m. Verschil in € Verschil in %
Zorgpolis Combinatie € 137,50 € 127,75 € 9,75 + 7,6 %

Premie basisverzekering inTwente Zorgverzekering 2023

Wat je krijgt vergoed uit de basisverzekering is bij alle verzekeraars identiek. De premie voor de basisverzekering verschilt juist wel sterk. Met aanvullende pakketten kun je de dekking in je zorgverzekering uitbreiden. Kinderen zijn tot 18 jaar gratis meeverzekerd in de zorgverzekering van de ouders. Voor vergoedingen vanuit de basisverzekering geldt een standaard eigen risico van € 385 in 2023.

Premie aanvullende zorgverzekering inTwente Zorgverzekering 2023

De inTwente zorgverzekering biedt drie verschillende aanvullende dekkingen aan. Deze aanvullingen sluit je bijvoorbeeld af voor het verzekeren van alternatieve geneeswijzen, bril of lenzen, een tandartsbehandeling of fysiotherapie. Aanvullende verzekeringen zijn niet verplicht. Kinderen tot 18 jaar kun je bijschrijven op jouw polis.


Polissen

Hieronder staat het overzicht van alle basis-, aanvullende- en tandverzekeringen van inTwente Zorgverzekeraar.

Basisverzekering

Aanvullende verzekering


Extra service

  • inTwente is onderdeel van DSW
  • Bij inTwente is het verplichte eigen risico € 10 lager, dus € 375
  • Mogelijkheid om het verplicht eigen risico gespreid over 10 maanden te betalen (aanvragen voor 31-01-2023)

Vergelijk en bespaar tot € 402
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste zorgverzekering met een eigen risico van € 385.
per jaar op je zorgverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle zorgverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie