Zorgverzekering vergelijken

Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.
IZZ (CZ voor de Zorg) zorgverzekering 2022 + Premies
Beoordeling

Dit cijfer is gebaseerd op de resultaten uit een grootschalig onderzoek naar de tevredenheid van Nederlanders over hun zorgverzekeraar uitgevoerd door Telegraaf Media Groep en Poliswijzer.nl.

Lees het Nationaal Zorgverzekeraars Onderzoek
TMG Poliswijzer.nl
7,1
72 reviews

IZZ (CZ voor de Zorg) zorgverzekering 2022 + Premies

Ben je op zoek naar de premie van IZZ (CZ voor de Zorg) zorgverzekeringen? Poliswijzer.nl zet de premies van een basisverzekering en aanvullende zorgverzekeringen bij IZZ (CZ voor de Zorg) voor jou op een rij. Je kunt via Poliswijzer.nl eenvoudig je zorgverzekering bij IZZ (CZ voor de Zorg) afsluiten of de premies vergelijken met die van andere zorgverzekeraars.

Vergelijk alle verzekeringen van IZZ Zorgverzekering (VGZ voor de Zorg) Of vergelijk met je huidige IZZ Zorgverzekering (VGZ voor de Zorg) verzekering

Dit is een nieuwe verzekeraar. Zodra hier meer gegevens over beschikbaar zijn, zullen wij deze plaatsen.

Premie basisverzekering IZZ Zorgverzekering (VGZ voor de Zorg) 2021

IZZ Zorgverzekering (VGZ voor de Zorg) biedt een basisverzekering aan. De inhoud van deze basisverzekering is door de overheid vastgesteld. Die is dus bij elke verzekeraar hetzelfde. Iedereen in Nederland moet verplicht een basisverzekering afsluiten. Net als bij andere verzekeraars betalen kinderen tot 18 jaar geen premie voor een zorgverzekering bij IZZ Zorgverzekering (VGZ voor de Zorg).

Premie aanvullende zorgverzekering IZZ Zorgverzekering (VGZ voor de Zorg) 2021

IZZ Zorgverzekering (VGZ voor de Zorg) heeft ook diverse aanvullende verzekeringen. Zo'n aanvullende verzekeringen dekt bijvoorbeeld de kosten van een bril of lenzen, een tandartsbehandeling of fysiotherapie. Een aanvullende verzekering is niet verplicht. Kinderen tot 18 jaar kun je bijschrijven op jouw polis. Ze zijn dan meeverzekerd en betalen geen premie voor de aanvullende zorgverzekering bij IZZ Zorgverzekering (VGZ voor de Zorg).

Polissen

Hieronder staat het overzicht van alle basis-, aanvullende- en tandverzekeringen van IZZ Zorgverzekering (VGZ voor de Zorg).

Aanvullende verzekering

 • IZZ Instap
 • Zorg voor de Zorg
 • Zorg voor de Zorg + Extra 1
 • Zorg voor de Zorg + Extra 2
 • Zorg voor de Zorg + Extra 3
 • Bijzonder Bewust
 • IZZ Fysio Goed
 • IZZ Fysio Beter

Tandverzekering

 • IZZ Tand Goed
 • IZZ Tand Beter

Buitenland module

 • IZZ Buitenland

Extra service

Voor IZZ Zorgverzekering (VGZ voor de Zorg) zijn nog geen extra services bekend. Mochten deze in de toekomst wel bekend worden, dan zullen deze toegevoegd worden.

Vergelijk en bespaar tot € 504
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste zorgverzekering met een eigen risico van € 385.
per jaar op je zorgverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle zorgverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie