Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.
Vergelijk en bekijk hoeveel je kunt besparen
Zorgverzekeringen vergelijken
Jaaah

Jaaah zorgverzekering 2023 en premie

De zorgverzekering ONVZ heeft een nieuwe zorgverzekering gelanceerd. Het krijgt de positief klinkende naam Jaaah. Volgens de verzekeraar gaan ze terug naar de basis van het verzekeren. Het is naar eigen zeggen een zorgverzekering zonder gedoe die uit moet blinken in eenvoud. 

Vergelijk alle verzekeringen van Jaaah Of vergelijk met je huidige Jaaah verzekering

Premies

Verzekeraar Jaaah van ONVZ heeft voor 2023 een premieverhoging doorberekend. Het gaat om een maandelijkse verhoging van € 11,15. 

Jaaah - Basisverzekering Polis Premie 2023 p.m. Premie 2022 p.m. Verschil in € Verschil in %
Natura Basis Natura € 130,90 € 119,75 + € 11,15 + 9,3%

Jaaah zorgverzekering: Premie basisverzekering 2023

De Jaaah zorgverzekering is een prijsvechter van zorgverzekeraar ONVZ en heeft daarom een lage premie. De dekking in de basisverzekering is identiek aan de dekking bij andere verzekeraars. Jonge verzekerden zijn gratis verzekerd tot een leeftijd van 18 jaar. Er geldt een eigen risico van € 385 voor veel vergoedingen uit de basisverzekering.

Jaaah zorgverzekering: Premie aanvullende verzekering 2023

Je kunt met de Jaaah zorgverzekering kiezen uit een beperkt aantal aanvullende verzekeringen. Deze zijn vooral gericht op tandzorg en fysiotherapie. Bij hoge kosten door een ongeval, kun je recht hebben op een extra vergoeding uit de aanvullende verzekeringen. De premie voor de aanvullende verzekeringen van Jaaah is laag.


Polissen

Hieronder staat het overzicht van alle basis-, aanvullende- en tandverzekeringen van Jaaah.

Basisverzekering

Aanvullende verzekering

Op Reis

Tandverzekering


Extra service

  • Jaaah is een prijsvechtersmerk van ONVZ
  • Persoonlijke hulp en adviesBijvoorbeeld bij het kiezen van een Huisarts, psycholoog of ziekenhuis, gesprekken met de arts voorbereiden, wachtlijstbemiddeling en bij het regelen van een second opinion. De ZorgConsulent geeft ook informatie over gezond eten, leven en bewegen van ZorgConsulenten met een medische achtergrond 
  • Je krijgt een gratis tandongevallenverzekering met een vergoeding tot € 10.000 bij alle verzekeringen van Jaaah

Vergelijk en bespaar tot € 402
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste zorgverzekering met een eigen risico van € 385.
per jaar op je zorgverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle zorgverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie