Zorgverzekering vergelijken

Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.

Zorgverzekering bij Jaaah

Zorgverzekering bij Jaaah
Beoordeling

Dit cijfer is gebaseerd op de resultaten uit een grootschalig onderzoek naar de tevredenheid van Nederlanders over hun zorgverzekeraar uitgevoerd door Telegraaf Media Groep en Poliswijzer.nl.

Lees het Nationaal Zorgverzekeraars Onderzoek
TMG Poliswijzer.nl
Te weinig reviews

Ben je op zoek naar de premie van Jaaah zorgverzekeringen? Poliswijzer.nl zet de premies van een basisverzekering en aanvullende zorgverzekeringen bij Jaaah voor jou op een rij. Je kunt via Poliswijzer.nl eenvoudig je zorgverzekering bij Jaaah afsluiten of de premies vergelijken met die van andere zorgverzekeraars.

Over zorgverzekeraar Jaaah

De zorgverzekering ONVZ heeft een nieuwe zorgverzekering gelanceerd. Het krijgt de positief klinkende naam Jaaah. Volgens de verzekeraar gaan ze terug naar de basis van het verzekeren. Het is naar eigen zeggen een zorgverzekering zonder gedoe die uit moet blinken in eenvoud. 

Premie basisverzekering Jaaah 2021

Jaaah biedt een basisverzekering aan. De inhoud van deze basisverzekering is door de overheid vastgesteld. Die is dus bij elke verzekeraar hetzelfde.

Premies basisverzekeringen van Jaaah

Iedereen in Nederland moet verplicht een basisverzekering afsluiten. Net als bij andere verzekeraars betalen kinderen tot 18 jaar geen premie voor een zorgverzekering bij Jaaah.

Premie aanvullende zorgverzekering Jaaah 2021

Jaaah heeft ook diverse aanvullende verzekeringen. Zo'n aanvullende verzekeringen dekt bijvoorbeeld de kosten van een bril of lenzen, een tandartsbehandeling of fysiotherapie.

Premies aanvullende verzekeringen van Jaaah

Een aanvullende verzekering is niet verplicht. Kinderen tot 18 jaar kun je bijschrijven op jouw polis. Ze zijn dan meeverzekerd en betalen geen premie voor de aanvullende zorgverzekering bij Jaaah.

Navigatie