Zorgverzekering vergelijken

Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.
Jaaah zorgverzekering 2022 + Premies
Beoordeling

Dit cijfer is gebaseerd op de resultaten uit een grootschalig onderzoek naar de tevredenheid van Nederlanders over hun zorgverzekeraar uitgevoerd door Telegraaf Media Groep en Poliswijzer.nl.

Lees het Nationaal Zorgverzekeraars Onderzoek
TMG Poliswijzer.nl
Te weinig reviews

Jaaah zorgverzekering 2022 + Premies

De zorgverzekering ONVZ heeft een nieuwe zorgverzekering gelanceerd. Het krijgt de positief klinkende naam Jaaah. Volgens de verzekeraar gaan ze terug naar de basis van het verzekeren. Het is naar eigen zeggen een zorgverzekering zonder gedoe die uit moet blinken in eenvoud. 

Vergelijk alle verzekeringen van Jaaah Of vergelijk met je huidige Jaaah verzekering

Premie basisverzekering Jaaah 2021

Jaaah biedt een basisverzekering aan. De inhoud van deze basisverzekering is door de overheid vastgesteld. Die is dus bij elke verzekeraar hetzelfde. Iedereen in Nederland moet verplicht een basisverzekering afsluiten. Net als bij andere verzekeraars betalen kinderen tot 18 jaar geen premie voor een zorgverzekering bij Jaaah.

Premie aanvullende zorgverzekering Jaaah 2021

Jaaah heeft ook diverse aanvullende verzekeringen. Zo'n aanvullende verzekeringen dekt bijvoorbeeld de kosten van een bril of lenzen, een tandartsbehandeling of fysiotherapie. Een aanvullende verzekering is niet verplicht. Kinderen tot 18 jaar kun je bijschrijven op jouw polis. Ze zijn dan meeverzekerd en betalen geen premie voor de aanvullende zorgverzekering bij Jaaah.

Polissen

Hieronder staat het overzicht van alle basis-, aanvullende- en tandverzekeringen van Jaaah.

Aanvullende verzekering

Tandverzekering

Extra service

Jaaah is een prijsvechterslabel van zorgverzekeraar ONVZ. Volgens de zorgverzekeraar gaat Jaaah terug naar de basis van het verzekeren. Het is naar eigen zeggen een zorgverzekering zonder gedoe die uit moet blinken in eenvoud. 

Voordelen

  • Onderdeel van ONVZ.
  • Éen van de goedkoopste zorgverzekeringen met een vrijwillig eigen risico van € 885.
  • Je krijgt een gratis tandongevallen verzekering met een vergoeding tot € 10.000.
  • Via de Jaaah app kun je alles regelen, zoals zorgkosten bekijken, vergoedingen declareren en vragen stellen.

Vergelijk en bespaar tot € 504
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste zorgverzekering met een eigen risico van € 385.
per jaar op je zorgverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle zorgverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie