Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 17.30 uur
050 2111 456   Logo WhatsApp
GoedeZorg-score:
7,3

Just
Just Basic

Type polis
Natura
Acceptatie
Direct
Vrije ziekenhuiskeuze
100%
 • Stap in 2 minuten over
 • Je oude polis wordt opgezegd
 • 100% onafhankelijk
Per maand
€ 114,35
Aanmelden
Dekking en vergoedingen
Spoedeisende hulp en huisarts
Wordt altijd vergoed vanuit de basisverzekering
Tandarts v.a. 18 jr.
Basisdekking mondzorg aan huis: 100% van geldende tarieven (alleen ivm vergoeding volledige prothese en na toestemming verzekeraar)
Buitenlanddekking
Basisdekking max. het in Nederland geldende tarief
Bril / lenzen
Basisdekking tot 18 jaar: alleen bij bepaalde medische indicaties (m.u.v. eigen bijdrage van € 59,50 per glas)
Orthodontie tot 18 jr.
Basisdekking bij ernstige ontwikkel- of groeistoornis gebit: 100% (door orthodontist)
Anticonceptie v.a. 21 jr.
Basisdekking volledige vergoeding voor vrouwen tot 21 jaar. en vanaf 21 jaar alleen vergoeding voor behandeling van endometriose of menorragie i.c.m bloedarmoede: maximaal vergoedingslimiet GVS (voor sommige middelen geldt een eigen bijdrage van max. € 250,- p.jr. voor alle geneesmiddelen tezamen)
Verzekeringskaart
Premiedetails
Basis
Just Basic
€ 114,35

Totale premie per maand
€ 114,35
Bezig met laden...
GoedeZorg-score Exclusief op Poliswijzer.nl
7,3
De experts van Poliswijzer.nl beoordelen hoe deze zorgverzekering scoort op extra services, zoals hulp bij een gezonde lifestyle met tips, trainingen of een persoonlijke (online) coach.
De GoedeZorg-score is samengesteld op basis van onderstaande criteria:
Vrije ziekenhuiskeuze: 100%
Het aantal ziekenhuizen waar je terecht kunt, heeft invloed op de GoedeZorg-score.
Voeding en gezondheid 
Met gezonde voeding werk je aan jouw gezondheid. Er zijn verzekeraars die handige apps aanbieden gericht op gezonde voeding, en koppelen daar zelfs nog beloningen aan. Ook het delen van gezonde recepten is een plus.
7,3
Sporten en bewegen 
Verzekeraars die het sporten promoten investeren in het voorkomen van hoge zorgkosten. De verzekeraars die hier aandacht voor hebben in de vorm van nuttige informatie op de website of via apps, belonen we.
5,0
Mentale gezondheid 
Mentale gezondheid doet veel voor de mens. Bijvoorbeeld een goede nachtrust is essentieel voor de gezondheid. Verzekeraars die trainingen en e-learning geven of tips geven waarderen wij met een extra erkenning.
7,0
Hulp bij verslaving 
Wat biedt een verzekeraar aan extra’s over dit onderwerp? Hierbij kun je denken aan nuttige informatie op de website over een alcoholverslaving of tips om een gameverslaving te herkennen en te voorkomen.
5,0
Financiële gezondheid 
Sommige verzekeraars doen meer dan een betalingsregeling treffen bij een achterstand. Het eigen risico vooraf gespreid kunnen betalen is bijvoorbeeld een pluspunt. De verzekeraars die zich inzetten voor financiële gezondheid belonen we.
9,0
Wachtlijst & second opinion 
Verzekeraars die een eigen zorgcoach aanbieden voor wachttijdbemiddeling of een second opinion is een groot pluspunt. Sommige verzekeraars bieden je zelfs de mogelijkheid om de beste dokters van de wereld te raadplegen.
7,6
Maatschappelijke betrokkenheid 
Met maatschappelijke betrokkenheid doen verzekeraars iets extra’s voor de welzijn en welbevinden van mensen en hun leefomgeving. Verzekeraars die een eigen maatschappelijke stichting of fonds hebben, belonen wij.
9,2
Duurzaamheid 
Verzekeraars die investeren in bedrijven met een duurzaam beleid, helpen met het verbeteren van de wereld en het klimaat. Daarom nemen wij ook de duurzaamheid mee in de GoedeZorg. Hierin werken wij samen met VBDO.nl.
6,1

Extra services van Just
 • Just is een prijsvechtersmerk van CZ, één van de grootste zorgverzekeraars van Nederland
 • Mogelijkheid om het verplicht eigen risico gespreid over 10 maanden te betalen (aanvragen voor 31-01-2022)
 • Gratis medisch advies met App de dokterStel je gezondheidsvraag aan een dokter via de app. Medisch deskundigen geven snel antwoord en adviseren of je beter wel of niet naar de huisarts kunt gaan. Je kunt ook videobellen met een huisarts.
 • Ontvang gratis hulp bij jouw mentale gezondheid, zoals bij stress of slecht slapen, met de App de Coach appBij App de Coach kun je een zelftest doen om erachter te komen hoe het met jouw mentale gezondheid gaat, aan de slag met zelfhupmodules of in gesprek gaan met een erkende coach (via een chat of videobellen). Zelfs 's avonds en in het weekend.
 • Gratis online fysiotherapie met App de FysioDoe een zelftest, plan een videoconsult met een erkende fysiotherapeut en volg een online persoonlijke oefenprogramma om van je klachten af te komen.
 • Gratis huidcheck in de SkinVision appMet de SkinVision app check je plekjes op je huid, zoals een moedervlek. De app vertelt aan de hand van jouw foto binnen 30 seconde of het plekje een laag, gemiddeld of hoog risico heeft.
 • Stap in 2 minuten over
 • Je oude polis wordt opgezegd
 • 100% onafhankelijk
Per maand
€ 114,35
Nu 3 maanden gratis
Canal Digitaal

Navigatie