Zorgverzekering vergelijken

Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 17.00 uur
050 2111 456   Logo WhatsApp

Zorgverzekering bij PMA zorgverzekering

Zorgverzekering bij PMA zorgverzekering
Beoordeling

Dit cijfer is gebaseerd op de resultaten uit een grootschalig onderzoek naar de tevredenheid van Nederlanders over hun zorgverzekeraar uitgevoerd door Telegraaf Media Groep en Poliswijzer.nl.

Lees het Nationaal Zorgverzekeraars Onderzoek
TMG Poliswijzer.nl
7,4
15 reviews

Ben je op zoek naar de premie van PMA zorgverzekering zorgverzekeringen? Poliswijzer.nl zet de premies van een basisverzekering en aanvullende zorgverzekeringen bij PMA zorgverzekering voor jou op een rij. Je kunt via Poliswijzer.nl eenvoudig je zorgverzekering bij PMA zorgverzekering afsluiten of de premies vergelijken met die van andere zorgverzekeraars.

Over zorgverzekeraar PMA

PMA staat voor 'Positive Mental Attitude'. PMA is de afgelopen 22 jaar uitgegroeid tot de grootste aanbieder van (collectieve) verzekeringen en kortingsregelingen. PMA heeft meer dan 850.000 tevreden relaties. Menzis werkt al jaren samen met PMA. Zo is op initiatief van PMA in 2006 de PMA zorgverzekering ontstaan. Je betaalt de premie aan Menzis en deze keert ook de vergoedingen uit en verleent de service. Je premie is via PMA een stuk lager.

Premie basisverzekering PMA zorgverzekering 2020

PMA zorgverzekering biedt een basisverzekering aan. De inhoud van deze basisverzekering is door de overheid vastgesteld. Die is dus bij elke verzekeraar hetzelfde.

Premies basisverzekeringen van PMA zorgverzekering

Iedereen in Nederland moet verplicht een basisverzekering afsluiten. Net als bij andere verzekeraars betalen kinderen tot 18 jaar geen premie voor een zorgverzekering bij PMA zorgverzekering.

Premie aanvullende zorgverzekering PMA zorgverzekering 2020

PMA zorgverzekering heeft ook diverse aanvullende verzekeringen. Zo'n aanvullende verzekeringen dekt bijvoorbeeld de kosten van een bril of lenzen, een tandartsbehandeling of fysiotherapie.

Premies aanvullende verzekeringen van PMA zorgverzekering

Een aanvullende verzekering is niet verplicht. Kinderen tot 18 jaar kun je bijschrijven op jouw polis. Ze zijn dan meeverzekerd en betalen geen premie voor de aanvullende zorgverzekering bij PMA zorgverzekering.

Navigatie