Zorgverzekering vergelijken

Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.
Zorgverzekering bij PNOzorg 2022 en PNOzorg premies
Beoordeling

Dit cijfer is gebaseerd op de resultaten uit een grootschalig onderzoek naar de tevredenheid van Nederlanders over hun zorgverzekeraar uitgevoerd door Telegraaf Media Groep en Poliswijzer.nl.

Lees het Nationaal Zorgverzekeraars Onderzoek
TMG Poliswijzer.nl
9,1
18 reviews

Zorgverzekering bij PNOzorg 2022 en PNOzorg premies

PNOzorg bestaat al ruim 60 jaar en is gespecialiseerd in zorgverzekeringen voor mensen in de media- en creatieve sector. PNOzorg is een label van ONVZ en net als bij ONVZ heb je ook bij PNOzorg keuzevrijheid. Dit betekent dat je zelf kan bepalen naar welk ziekenhuis of arts je gaat. Ook heb je de vrijheid om jouw eigen merk medicijnen te kiezen.

Vergelijk alle verzekeringen van PNOzorg Of vergelijk met je huidige PNOzorg verzekering

Premies

De zorgpremie 2022 van PNOzorg staat in onderstaande tabel zodra PNOzorg deze bekendmaakt. Wil je een seintje ontvangen wanneer de premies van alle verzekeraars bekend zijn? Meld je dan aan voor de Poliswekker 

PNOzorg - Basisverzekering Polis Premie 2022 p.m. Premie 2021 p.m. Verschil in € Verschil in %
Basisverzekering Combinatie € 134,50 %

Premie basisverzekering PNOzorg zorgverzekering 2022

Voor de PNO zorgverzekering (basisverzekering) betaal je een aanvaardbare premie. De dekking in de basisverzekering, waarin reguliere zorg is verzekerd, is bij alle verzekeraars gelijk, maar de premie wijkt wel sterk af. Er geldt een standaard eigen risico van € 385 in 2022. Verzekerden tot 18 jaar zijn gratis verzekerd en betalen ook geen eigen risico.

Premie voor de aanvullende zorgverzekering PNOzorg 2022

Zorgverzekeraar PNOzorg heeft een ruime keuze in aanvullende zorgverzekeringen met een goede dekking. Bijvoorbeeld pakketten met alternatieve geneeswijzen, vergoeding voor tandartskosten en eventuele meerkosten voor bepaalde behandelingen. Met Tandplus A, Tandplus B en Tandplus C kun je de tandartskosten ruim verzekeren.

Polissen

Hieronder staat het overzicht van alle basis-, aanvullende- en tandverzekeringen van PNOzorg.

Basisverzekering

Buitenland

PNO OntzorgPlus

Tandverzekering

Extra service

Voordelen:

  • Mobiel declareren met de PNO zorg app voor iPhone en Android toestellen.
  • Collectiviteitskorting voor iedereen.
  • Vrije zorgkeuze.

Nadelen:

  • Acceptatievoorwaarden voor de Tand B, Tand C, Tand D verzekeringen en de aanvullende verzekeringen Optimaal en Top.

Vergelijk en bespaar tot € 504
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste zorgverzekering met een eigen risico van € 385.
per jaar op je zorgverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle zorgverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie