Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.
PNOzorg

Zorgverzekering bij PNOzorg 2022 en PNOzorg premies

PNOzorg bestaat al ruim 60 jaar en is gespecialiseerd in zorgverzekeringen voor mensen in de media- en creatieve sector. PNOzorg is een label van ONVZ en net als bij ONVZ heb je ook bij PNOzorg keuzevrijheid. Dit betekent dat je zelf kan bepalen naar welk ziekenhuis of arts je gaat. Ook heb je de vrijheid om jouw eigen merk medicijnen te kiezen.

Vergelijk alle verzekeringen van PNOzorg Of vergelijk met je huidige PNOzorg verzekering

Premies

De basisverzekering van PNOzorg blijft in 2022 € 134,50 per maand, net zoals de premie van hoofdverzekeraar ONVZ

PNOzorg - Basisverzekering Polis Premie 2022 p.m. Premie 2021 p.m. Verschil in € Verschil in %
Basisverzekering Combinatie € 134,50 € 134,50 € 0 0%

Premie basisverzekering PNOzorg zorgverzekering 2022

Voor de PNO zorgverzekering (basisverzekering) betaal je een aanvaardbare premie. De dekking in de basisverzekering, waarin reguliere zorg is verzekerd, is bij alle verzekeraars gelijk, maar de premie wijkt wel sterk af. Er geldt een standaard eigen risico van € 385 in 2022. Verzekerden tot 18 jaar zijn gratis verzekerd en betalen ook geen eigen risico.

Premie voor de aanvullende zorgverzekering PNOzorg 2022

Zorgverzekeraar PNOzorg heeft een ruime keuze in aanvullende zorgverzekeringen met een goede dekking. Bijvoorbeeld pakketten met alternatieve geneeswijzen, vergoeding voor tandartskosten en eventuele meerkosten voor bepaalde behandelingen. Met Tandplus A, Tandplus B en Tandplus C kun je de tandartskosten ruim verzekeren.


Polissen

Hieronder staat het overzicht van alle basis-, aanvullende- en tandverzekeringen van PNOzorg.

Basisverzekering

Aanvullende verzekering

Buitenland

PNO OntzorgPlus

Tandverzekering


Extra service

  • PNOzorg is een onderdeel van ONVZ
  • Bij PNOzorg kies je zelf naar welke arts, specialist of andere zorgverlener je gaat en welk geneesmiddel je wilt gebruiken
  • Persoonlijke hulp en advies van dePNO ZorgConsulentWanneer je vragen hebt over bijvoorbeeld een medisch advies of een behandelmethode dan kun je terecht bij de PNO ZorgConsulent. Hij of zij helpt je bij: telefonisch advies van een arts of diëtist over ziektes, aandoeningen of voeding, het zoeken van een zorgverlener zoals een huisarts, tandarts of psycholoog, bemiddeling om de wachttijd voor een afspraak met een specialist of een opname te verkorten, meer informatie over een behandelmethode of operatie, voorlichting en bemiddeling bij een second opinion, advies en bemiddeling bij (preventief) gezondheidsonderzoek, het checken van je gezondheid met een sport- en beweegadvies, informatie over gezond leven, eten en bewegen met een medische achtergrond

Vergelijk en bespaar tot € 535
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste zorgverzekering met een eigen risico van € 385.
per jaar op je zorgverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle zorgverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie