Zorgverzekering vergelijken

Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.

Zorgverzekering bij PNOzorg

Zorgverzekering bij PNOzorg
Beoordeling

Dit cijfer is gebaseerd op de resultaten uit een grootschalig onderzoek naar de tevredenheid van Nederlanders over hun zorgverzekeraar uitgevoerd door Telegraaf Media Groep en Poliswijzer.nl.

Lees het Nationaal Zorgverzekeraars Onderzoek
TMG Poliswijzer.nl
9,1
18 reviews

Ben je op zoek naar de premie van PNOzorg zorgverzekeringen? Poliswijzer.nl zet de premies van een basisverzekering en aanvullende zorgverzekeringen bij PNOzorg voor jou op een rij. Je kunt via Poliswijzer.nl eenvoudig je zorgverzekering bij PNOzorg afsluiten of de premies vergelijken met die van andere zorgverzekeraars.

Over zorgverzekeraar PNOzorg

PNOzorg bestaat al ruim 60 jaar en is gespecialiseerd in zorgverzekeringen voor mensen in de media- en creatieve sector. PNOzorg is een label van ONVZ en net als bij ONVZ heb je ook bij PNOzorg keuzevrijheid. Dit betekent dat je zelf kan bepalen naar welk ziekenhuis of arts je gaat. Ook heb je de vrijheid om jouw eigen merk medicijnen te kiezen.

Premie basisverzekering PNOzorg 2021

PNOzorg biedt een basisverzekering aan. De inhoud van deze basisverzekering is door de overheid vastgesteld. Die is dus bij elke verzekeraar hetzelfde.

Premies basisverzekeringen van PNOzorg

Iedereen in Nederland moet verplicht een basisverzekering afsluiten. Net als bij andere verzekeraars betalen kinderen tot 18 jaar geen premie voor een zorgverzekering bij PNOzorg.

Premie aanvullende zorgverzekering PNOzorg 2021

PNOzorg heeft ook diverse aanvullende verzekeringen. Zo'n aanvullende verzekeringen dekt bijvoorbeeld de kosten van een bril of lenzen, een tandartsbehandeling of fysiotherapie.

Premies aanvullende verzekeringen van PNOzorg

Een aanvullende verzekering is niet verplicht. Kinderen tot 18 jaar kun je bijschrijven op jouw polis. Ze zijn dan meeverzekerd en betalen geen premie voor de aanvullende zorgverzekering bij PNOzorg.

Navigatie