Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.
Zorgverzekering bij Pro Life 2022 en Pro Life premie berekenen

Zorgverzekering bij Pro Life 2022 en Pro Life premie berekenen

Pro Life is onderdeel van Achmea en heeft een christelijke achtergrond. Dit is vooral merkbaar in sommige vergoedingen. Pro Life vergoedt namelijk geen behandelingen die het leven beëindigen of ingrijpend veranderen. Pro Life is onderdeel van Achmea.

Vergelijk alle verzekeringen van Pro Life Of vergelijk met je huidige Pro Life verzekering

Premies

Prolife is een onderdeel van Achmea. Het grootste label binnen Achmea, Zilveren Kruis, heeft een premieverhoging doorgevoerd tot € 4,00 per maand. Het label Prolife heeft juist met een vergelijkbaar bedrag de premie verlaagd.

Pro Life - Basisverzekering Polis Premie 2022 p.m. Premie 2021 p.m. Verschil in € Verschil in %
Principe Polis Budget Natura beperkt € 117,30 € 120,95  - € 3,65 - 3%
Principe Polis Natura € 124,90 € 128,45 - € 3,55 - 2,8%

Premie voor de basisverzekering 2022 – Prolife zorgverzekering

De premie voor de basisverzekering verschilt per zorgverzekeraar. De dekking niet, want de inhoud van de basisverzekering is door de overheid vastgesteld en bij iedere zorgverzekeraar vrijwel hetzelfde. Houd hier rekening mee bij het vergelijken. De premie maakt het verschil tussen verzekeraars. Voor verzekerden tot 18 jaar oud is de basisverzekering gratis. Er geldt een standaard eigen risico van € 385.

Premie voor de aanvullende verzekering 2022 – Pro life zorgverzekering

Je kunt kiezen uit verschillende aanvullende verzekeringen met ook verschillende premies. Vanuit de aanvullende dekking ontvang je bijvoorbeeld een vergoeding voor tandkosten, de fysiotherapeut en een beugel voor volwassenen of voor kinderen. De premie verschilt per aanvullende verzekering. Welke aanvullende verzekering het beste bij jou past, is afhankelijk van de zorgkosten die je verwacht.


Polissen

Hieronder staat het overzicht van alle basis-, aanvullende- en tandverzekeringen van Pro Life.

Aanvullende verzekering

 • Smallpolis
 • Mediumpolis
 • Largepolis
 • Extra Largepolis

Tandverzekering

 • Tand Small
 • Tand Medium
 • Tand Large

Extra service

 • Pro Life is onderdeel van Achmea, het grootste concern van Nederland
 • Een zorgverzekering met extra aandacht voor christelijke kraamzorg, verpleging en palliatieve zorgverlening
 • Je kunt een vertrouwensarts raadplegen. De arts heeft een christelijke achtergrond
 • Gratis deelname aan het het programma Zorgen voor elkaarMet het programma Zorgen voor elkaar ontvang je 6 weken lang hulp om je gezonder te voelen met een Bijbelse visie op gezondheid. Niet alleen gericht op gezonder eten en meer bewegen, maar ook op bezieling, ouder worden en sterke relaties.

Vergelijk en bespaar tot € 535
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste zorgverzekering met een eigen risico van € 385.
per jaar op je zorgverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle zorgverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie