Zorgverzekering vergelijken

Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.
Zorgverzekering bij Pro Life 2022 + Premies
Beoordeling

Dit cijfer is gebaseerd op de resultaten uit een grootschalig onderzoek naar de tevredenheid van Nederlanders over hun zorgverzekeraar uitgevoerd door Telegraaf Media Groep en Poliswijzer.nl.

Lees het Nationaal Zorgverzekeraars Onderzoek
TMG Poliswijzer.nl
8,6
12 reviews

Zorgverzekering bij Pro Life 2022 + Premies

Pro Life is onderdeel van Achmea en heeft een christelijke achtergrond. Dit is vooral merkbaar in sommige vergoedingen. Pro Life vergoedt namelijk geen behandelingen die het leven beëindigen of ingrijpend veranderen. Pro Life is onderdeel van Achmea.

Vergelijk alle verzekeringen van Pro Life Of vergelijk met je huidige Pro Life verzekering

Premie basisverzekering Pro Life 2021

Pro Life biedt een basisverzekering aan. De inhoud van deze basisverzekering is door de overheid vastgesteld. Die is dus bij elke verzekeraar hetzelfde. Iedereen in Nederland moet verplicht een basisverzekering afsluiten. Net als bij andere verzekeraars betalen kinderen tot 18 jaar geen premie voor een zorgverzekering bij Pro Life.

Premie aanvullende zorgverzekering Pro Life 2021

Pro Life heeft ook diverse aanvullende verzekeringen. Zo'n aanvullende verzekeringen dekt bijvoorbeeld de kosten van een bril of lenzen, een tandartsbehandeling of fysiotherapie. Een aanvullende verzekering is niet verplicht. Kinderen tot 18 jaar kun je bijschrijven op jouw polis. Ze zijn dan meeverzekerd en betalen geen premie voor de aanvullende zorgverzekering bij Pro Life.

Polissen

Hieronder staat het overzicht van alle basis-, aanvullende- en tandverzekeringen van Pro Life.

Aanvullende verzekering

  • Smallpolis
  • Mediumpolis
  • Largepolis
  • Extra Largepolis

Tandverzekering

  • Tand Small
  • Tand Medium
  • Tand Large

Extra service

Pro Life is onderdeel van Achmea. Pro Life biedt als extra service de Persoonlijke Zorgcoach aan. Ook als je vragen hebt m.b.t. wachttijdbemiddeling, advies wilt over een second opinion of vragen over de kwaliteit van zorg, kun je contact opnemen met de klantenservice van Pro Life. Zij zorgen ervoor dat je in contact komt met je Persoonlijke Zorgcoach.

Voordelen

  • Mobiel declareren met de Pro Life App voor iPhone en Android toestellen.

Vergelijk en bespaar tot € 504
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste zorgverzekering met een eigen risico van € 385.
per jaar op je zorgverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle zorgverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie