Zorgverzekering vergelijken

Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.

Zorgverzekering bij Pro Life

Zorgverzekering bij Pro Life
Beoordeling

Dit cijfer is gebaseerd op de resultaten uit een grootschalig onderzoek naar de tevredenheid van Nederlanders over hun zorgverzekeraar uitgevoerd door Telegraaf Media Groep en Poliswijzer.nl.

Lees het Nationaal Zorgverzekeraars Onderzoek
TMG Poliswijzer.nl
8,6
12 reviews

Ben je op zoek naar de premie van Pro Life zorgverzekeringen? Poliswijzer.nl zet de premies van een basisverzekering en aanvullende zorgverzekeringen bij Pro Life voor jou op een rij. Je kunt via Poliswijzer.nl eenvoudig je zorgverzekering bij Pro Life afsluiten of de premies vergelijken met die van andere zorgverzekeraars.

Over zorgverzekeraar Pro Life

Pro Life is onderdeel van Achmea en heeft een christelijke achtergrond. Dit is vooral merkbaar in sommige vergoedingen. Pro Life vergoedt namelijk geen behandelingen die het leven beëindigen of ingrijpend veranderen. Pro Life is onderdeel van Achmea.

Premie basisverzekering Pro Life 2021

Pro Life biedt een basisverzekering aan. De inhoud van deze basisverzekering is door de overheid vastgesteld. Die is dus bij elke verzekeraar hetzelfde.

Premies basisverzekeringen van Pro Life

Iedereen in Nederland moet verplicht een basisverzekering afsluiten. Net als bij andere verzekeraars betalen kinderen tot 18 jaar geen premie voor een zorgverzekering bij Pro Life.

Premie aanvullende zorgverzekering Pro Life 2021

Pro Life heeft ook diverse aanvullende verzekeringen. Zo'n aanvullende verzekeringen dekt bijvoorbeeld de kosten van een bril of lenzen, een tandartsbehandeling of fysiotherapie.

Premies aanvullende verzekeringen van Pro Life

Een aanvullende verzekering is niet verplicht. Kinderen tot 18 jaar kun je bijschrijven op jouw polis. Ze zijn dan meeverzekerd en betalen geen premie voor de aanvullende zorgverzekering bij Pro Life.

Navigatie