Zorgverzekeringen vergelijken

Ben Woldring

Vragen? Neem contact met ons op.

Zorgverzekering bij Promovendum

Zorgverzekering bij Promovendum
Beoordeling

Dit cijfer is gebaseerd op de resultaten uit een grootschalig onderzoek naar de tevredenheid van Nederlanders over hun zorgverzekeraar uitgevoerd door Telegraaf Media Groep en Poliswijzer.nl.

Lees het Nationaal Zorgverzekeraars Onderzoek
7,2
20 reviews

Ben je op zoek naar de premie van Promovendum zorgverzekeringen? Poliswijzer.nl zet de premies van een basisverzekering en aanvullende zorgverzekeringen bij Promovendum voor jou op een rij. Je kunt via Poliswijzer.nl eenvoudig je zorgverzekering bij Promovendum afsluiten of de premies vergelijken met die van andere zorgverzekeraars.

Over zorgverzekeraar Promovendum

Volgens Promovendum schijnt het statistisch zo te zijn dat hoger opgeleiden, middelbaar en hoger personeel minder gebruik maken van hun verzekeringen. Reden voor Promovendum om volgens hen de premie laag te houden. Je kunt overigens ook gewoon klant worden als je lager bent opgeleid. Promvendum is onderdeel van grote verzekeraar VGZ.

 

Premie basisverzekering Promovendum 2017

Promovendum biedt een basisverzekering aan. De inhoud van deze basisverzekering is door de overheid vastgesteld. Die is dus bij elke verzekeraar hetzelfde.

Premies basisverzekeringen van Promovendum

Iedereen in Nederland moet verplicht een basisverzekering afsluiten. Net als bij andere verzekeraars betalen kinderen tot 18 jaar geen premie voor een zorgverzekering bij Promovendum.

Premie aanvullende zorgverzekering Promovendum 2017

Promovendum heeft ook diverse aanvullende verzekeringen. Zo'n aanvullende verzekeringen dekt bijvoorbeeld de kosten van een bril of lenzen, een tandartsbehandeling of fysiotherapie.

Premies aanvullende verzekeringen van Promovendum

Een aanvullende verzekering is niet verplicht. Kinderen tot 18 jaar kun je bijschrijven op jouw polis. Ze zijn dan meeverzekerd en betalen geen premie voor de aanvullende zorgverzekering bij Promovendum.

Navigatie