Zorgverzekering vergelijken

Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 17.30 uur
050 2111 456   Logo WhatsApp
Review en beoordeling Promovendum
Beoordeling

Dit cijfer is gebaseerd op de resultaten uit een grootschalig onderzoek naar de tevredenheid van Nederlanders over hun zorgverzekeraar uitgevoerd door Telegraaf Media Groep en Poliswijzer.nl.

Lees het Nationaal Zorgverzekeraars Onderzoek
TMG Poliswijzer.nl
7,2
20 reviews

Review en beoordeling Promovendum

Om je te helpen bij de keuze voor de verzekeraar die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Promovendum geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Promovendum. Is Promovendum je huidige verzekeraar en wil je zelf een ervaring en/of review over deze verzekeraar plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Vergelijk alle verzekeringen van Promovendum Of vergelijk met je huidige Promovendum verzekering

Om je te helpen bij de keuze voor de verzekeraar die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Promovendum geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Promovendum. Is Promovendum je huidige verzekeraar en wil je zelf een ervaring en/of review over deze verzekeraar plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Klantervaringen over Promovendum

1
  • Algemene tevredenheid: 1
  • Declaraties: 1
  • Klantenservice: 1
  • Prijs/kwaliteit: 1
Godron 9-9-2021 - 19:01

Discriminerend en hersenloze verzekering maatschappij

  • Niets
  • We waren 7 jaar verzekerd, toen ingevuld mbo, ik heb mavo dat was 35 jaar geleden mbo niveau.
  • Maandag wilde ik een reisverzekering afsluiten, bij het invullen zag ik mavo, dit vul ik in en staat er dat ik niet verzekerd kan zijn, niveau te laag, meteen gebeld en uitgelegd mavo,mbo.De medewerker ging het uitzoeken en vertelde dat ik gewoon verzekerd bleef en bij beëindigen een termijn dan zal krijgen en zal dinsdag terug bellen, niet terug gebeld .ik zelf woensdag gebeld met terug bel verzoek weer niet terug gebeld , vandaag gebeld en eindelijk contact uitgelegd mavo mbo verwarring, even in de wacht en toen mededeling alle 4 de verzekering en per direct geroyeerd, sorry en zoek het maar uit niet meer verzekerd naar 7 jaar, nooit wat geclaimd, schaam jullie
Reacties
Jos op 10-9-2021 om 14:04
Met tevredenheid opgelost
1
  • Algemene tevredenheid: 1
  • Declaraties: 1
  • Klantenservice: 1
  • Prijs/kwaliteit: 1
Arie 16-8-2021 - 10:32

pas op voor dit bedrijf

  • Tot op dit moment niets
  • inboedel verzekering all risk schademelding in behandeling duurt allemaal erg lang
2
  • Algemene tevredenheid: 2
  • Declaraties: n.v.t.
  • Klantenservice: n.v.t.
  • Prijs/kwaliteit: 1
C.J.Welsink 28-6-2021 - 12:19

Arrogante houding tegenover potentiële klanten, men stelt in de advertentie “ verzekering voor hoger opgeleiden”, dit is naar mijn mening het uitsluiten van bepaalde groepen mensen die niet een hoge opleiding hebben, (discriminatie)??

  • Neen
  • Bij het oversluiten naar andere auto werd mijn de verzekering geweigerd op grond van te veel vermogen van de auto!!
3
  • Algemene tevredenheid: 1
  • Declaraties: 1
  • Klantenservice: 1
  • Prijs/kwaliteit: 8
Cor Boelhouwers 11-6-2021 - 22:37

  • Snelle afhandeling.
  • Promovendum: slecht.
  • Ik wacht al ruim twee maanden op afhandeling autoschade van 26 maart. Het duurt steeds een week voor je antwoord krijgt op een email.
  • Zaken lopen mis met taxateur, stukken worden niet doorgestuurd. Er wordt in e-mails steeds van alles beloofd, maar er gebeurt niks.
  • Ik ben inderdaad door medewerker gebeld, afgelopen maandag over deze review en hij beloofde mij, vandaag, vrijdag 11 juni terg te bellen.
  • Is niet gebeurd.
  • Ik zou zeggen:
  • We rijden minder met z'n allen, maar ga niet naar Promovendum.
1
  • Algemene tevredenheid: 1
  • Declaraties: 1
  • Klantenservice: 1
  • Prijs/kwaliteit: 1
Annemieke 23-12-2020 - 14:14

  • Slechte communicatie.
  • Autoverzekering was snel geregeld, maar door negatief saldo (-1) schadevrije jaren , zijn we uit de verzekering gezet. Dit is vooraf, bij het afsluiten van de autoverzekering, niet aangegeven. Ook wordt verteld dat het moeilijk voor ons wordt bij een andere verzekering terecht te kunnen, vanwege dat negatieve saldo !
  • Denk goed na voordat je overstapt naar Promovendum !!
10
  • Algemene tevredenheid: 9
  • Declaraties: 10
  • Klantenservice: 9
  • Prijs/kwaliteit: 10
Ik raad Promovendum aan
Johan Caenen 5-12-2019 - 14:15

Goede prijs-kwaliteit, correct, geen dure campagnes en dat scheelt in de prijs.

  • Alles gaat enorm vlot. Nooit moeilijkheden ervaren. Zeer correcte hulp toen ik een verklaring nodig had voor een vakantie in Wit-Rusland.
  • Ik zou het niet weten.
9
  • Algemene tevredenheid: 9
  • Declaraties: 10
  • Klantenservice: 9
  • Prijs/kwaliteit: 9
Ik raad Promovendum aan
Joeri 1-11-2019 - 19:27

-

  • Snelle en correcte afhandeling van declaraties.
  • -
8
  • Algemene tevredenheid: 7
  • Declaraties: 8
  • Klantenservice: 8
  • Prijs/kwaliteit: 7
Leonard Tan 29-10-2019 - 14:11

OHRA die ik ervoor had was sneller met betalen en uitgebreider

  • Betaalbaar. Studentenverzekering is voor iedereen, volwassenen en niet-studenten
  • Geen app. Lage aanvullende vergoeding voor alternatieve geneeswijzen
8
  • Algemene tevredenheid: 8
  • Declaraties: n.v.t.
  • Klantenservice: n.v.t.
  • Prijs/kwaliteit: 8
Ik raad Promovendum aan
Bart Vollaard 29-10-2019 - 12:52

nee

  • goede prijs kwaliteit verhouding
  • niets
4
  • Algemene tevredenheid: 3
  • Declaraties: 4
  • Klantenservice: 3
  • Prijs/kwaliteit: 5
H. Jansen 29-10-2019 - 12:09

Vermijd deze zorgverzekeraar

  • Eigenlijk helemaal niets
  • Klantenservice: bevolkt door betweterige dames die niet eens begrijpen waarvoor je belt. Vastgeroest in het systeem en meedenken met de klant totaal niet mogelijk.
4
  • Algemene tevredenheid: 5
  • Declaraties: 2
  • Klantenservice: 2
  • Prijs/kwaliteit: 6
Ger Lakerveld 12-9-2018 - 23:18

nee

  • ik heb Promovendum als zorgverzekeraar, nu heb ik een aangepaste stoel nodig.
  • Medipoint heeft mij positief bevonden maar Promovendum gaat op de stoel van de arts zitten.
  • Wat een rot verzekeraar, ik zet dit verhaal waar ik het maar kan.
  • Dat ik een aangepaste stoel krijg.
3
  • Afsluitproces: 6
  • Declaraties: n.v.t.
  • Klantenservice: 2
  • Online dienstverlening: 3
  • Prijs/kwaliteit: 1
Jessica Kempes 29-2-2016 - 11:26

verzekering voor mooie prijs, alleen jammer dat wanneer je overstapt naar een andere auto je die 20% korting niet meer krijgt. beetje jammer als je net deze verzekering 2 maanden ervoor hebt afgesloten.

Vergelijk en bespaar tot € 504
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste zorgverzekering met een eigen risico van € 385.
per jaar op je zorgverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle zorgverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie