Zorgverzekering vergelijken

Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.
Studenten Goed Verzekerd zorgverzekering 2022 + Premies
Beoordeling

Dit cijfer is gebaseerd op de resultaten uit een grootschalig onderzoek naar de tevredenheid van Nederlanders over hun zorgverzekeraar uitgevoerd door Telegraaf Media Groep en Poliswijzer.nl.

Lees het Nationaal Zorgverzekeraars Onderzoek
TMG Poliswijzer.nl
Te weinig reviews

Studenten Goed Verzekerd zorgverzekering 2022 + Premies

Het Interstedelijk Studenten Overleg (ISO) en de Landelijke Studenten Vakbond (LSVb) zijn twee studentenorganisaties die zich op landelijk niveau inzetten voor studenten en het hoger onderwijs. Ook als het gaat om het vinden van een kwalitatief goede zorgverzekering. In 2006 zijn zij daarom begonnen met het aanbieden van een collectief voor studenten genaamd Studenten Goed Verzekerd, dat momenteel bij Zilveren Kruis Achmea is ondergebracht.

Vergelijk alle verzekeringen van Studenten Goed Verzekerd Of vergelijk met je huidige Studenten Goed Verzekerd verzekering

Premie basisverzekering Studenten Goed Verzekerd 2021

Studenten Goed Verzekerd biedt een basisverzekering aan. De inhoud van deze basisverzekering is door de overheid vastgesteld. Die is dus bij elke verzekeraar hetzelfde. Iedereen in Nederland moet verplicht een basisverzekering afsluiten. Net als bij andere verzekeraars betalen kinderen tot 18 jaar geen premie voor een zorgverzekering bij Studenten Goed Verzekerd.

Premie aanvullende zorgverzekering Studenten Goed Verzekerd 2021

Studenten Goed Verzekerd heeft ook diverse aanvullende verzekeringen. Zo'n aanvullende verzekeringen dekt bijvoorbeeld de kosten van een bril of lenzen, een tandartsbehandeling of fysiotherapie. Een aanvullende verzekering is niet verplicht. Kinderen tot 18 jaar kun je bijschrijven op jouw polis. Ze zijn dan meeverzekerd en betalen geen premie voor de aanvullende zorgverzekering bij Studenten Goed Verzekerd.

Polissen

Hieronder staat het overzicht van alle basis-, aanvullende- en tandverzekeringen van Studenten Goed Verzekerd.

Extra service

Voor Studenten Goed Verzekerd zijn nog geen extra services bekend. Mochten deze in de toekomst wel bekend worden, dan zullen deze toegevoegd worden.

Vergelijk en bespaar tot € 504
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste zorgverzekering met een eigen risico van € 385.
per jaar op je zorgverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle zorgverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie