Zorgverzekering vergelijken

Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.
Vergelijk en bekijk hoeveel je kunt besparen
Zorgverzekeringen vergelijken
Zorgverzekering bij Studenten Goed Verzekerd
Beoordeling

Dit cijfer is gebaseerd op de resultaten uit een grootschalig onderzoek naar de tevredenheid van Nederlanders over hun zorgverzekeraar uitgevoerd door Telegraaf Media Groep en Poliswijzer.nl.

Lees het Nationaal Zorgverzekeraars Onderzoek
TMG Poliswijzer.nl
Te weinig reviews

Zorgverzekering bij Studenten Goed Verzekerd

Ben je op zoek naar de premie van Studenten Goed Verzekerd zorgverzekeringen? Poliswijzer.nl zet de premies van een basisverzekering en aanvullende zorgverzekeringen bij Studenten Goed Verzekerd voor jou op een rij. Je kunt via Poliswijzer.nl eenvoudig je zorgverzekering bij Studenten Goed Verzekerd afsluiten of de premies vergelijken met die van andere zorgverzekeraars.

Vergelijk alle verzekeringen van Studenten Goed Verzekerd

Het Interstedelijk Studenten Overleg (ISO) en de Landelijke Studenten Vakbond (LSVb) zijn twee studentenorganisaties die zich op landelijk niveau inzetten voor studenten en het hoger onderwijs. Ook als het gaat om het vinden van een kwalitatief goede zorgverzekering. In 2006 zijn zij daarom begonnen met het aanbieden van een collectief voor studenten genaamd Studenten Goed Verzekerd, dat momenteel bij Zilveren Kruis Achmea is ondergebracht.

Premie basisverzekering Studenten Goed Verzekerd 2021

Studenten Goed Verzekerd biedt een basisverzekering aan. De inhoud van deze basisverzekering is door de overheid vastgesteld. Die is dus bij elke verzekeraar hetzelfde.

Premies basisverzekeringen van Studenten Goed Verzekerd

Iedereen in Nederland moet verplicht een basisverzekering afsluiten. Net als bij andere verzekeraars betalen kinderen tot 18 jaar geen premie voor een zorgverzekering bij Studenten Goed Verzekerd.

Premie aanvullende zorgverzekering Studenten Goed Verzekerd 2021

Studenten Goed Verzekerd heeft ook diverse aanvullende verzekeringen. Zo'n aanvullende verzekeringen dekt bijvoorbeeld de kosten van een bril of lenzen, een tandartsbehandeling of fysiotherapie.

Premies aanvullende verzekeringen van Studenten Goed Verzekerd

Een aanvullende verzekering is niet verplicht. Kinderen tot 18 jaar kun je bijschrijven op jouw polis. Ze zijn dan meeverzekerd en betalen geen premie voor de aanvullende zorgverzekering bij Studenten Goed Verzekerd.

Vergelijk en bespaar tot € 504
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste zorgverzekering met een eigen risico van € 385.
per jaar op je zorgverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle zorgverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie