Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.
Vergelijk en bekijk hoeveel je kunt besparen
Zorgverzekeringen vergelijken
VinkVink

VinkVink zorgverzekering reviews

Om je te helpen bij de keuze voor de zorgverzekeraar die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over VinkVink zorgverzekeringen geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over VinkVink zorgverzekeringen.

Vergelijk alle verzekeringen van VinkVink Of vergelijk met je huidige VinkVink verzekering

Is VinkVink je huidige zorgverzekeraar en wil je zelf een review over deze zorgverzekeraar plaatsen? Deel dan je ervaring met andere mensen.

Klantervaringen over VinkVink

8
  • Algemene tevredenheid: 8
  • Declaraties: n.v.t.
  • Klantenservice: 8
  • Prijs/kwaliteit: 9
Charles 25-1-2023 - 12:11

  • De overstap ging eenvoudig.
  • Er hoeft naar mijn menig niet veranderd te worden.
1
  • Algemene tevredenheid: 1
  • Declaraties: 1
  • Klantenservice: 1
  • Prijs/kwaliteit: 1
Deolinda Caldeira 25-1-2023 - 09:59

  • Het gaat prima als je niks nodig hebt.
  • Je kunt alleen chatten maar er is geen chat knop, niet op desktop, tablet of foon. Je kunt alleen klagen via de chat (die werkt niet) en elke email is no-reply.
8
  • Algemene tevredenheid: 8
  • Declaraties: n.v.t.
  • Klantenservice: n.v.t.
  • Prijs/kwaliteit: 8
Ad Lankhaar 24-1-2023 - 22:19

  • Nog geen ervaring
  • Inloggen met digi D lastig.
8
  • Algemene tevredenheid: n.v.t.
  • Declaraties: n.v.t.
  • Klantenservice: n.v.t.
  • Prijs/kwaliteit: 8
Kees 24-1-2023 - 21:48

  • Telefonisch bereikbaar!
10
  • Algemene tevredenheid: 10
  • Declaraties: n.v.t.
  • Klantenservice: 10
  • Prijs/kwaliteit: 10
Ik raad VinkVink aan
Marc Angenent 24-1-2023 - 18:48

  • Alles vlot geregeld, goede email communicatie.
7
  • Algemene tevredenheid: 6
  • Declaraties: n.v.t.
  • Klantenservice: n.v.t.
  • Prijs/kwaliteit: 8
C. v.d. Plas sr. 24-1-2023 - 16:37

  • Heb eigenlijk geen ervaringen opgedaan, nog te kort bij deze verzekering! Vraag het over een half jaar nog eens.
  • Zie hierboven.
7
  • Algemene tevredenheid: 7
  • Declaraties: n.v.t.
  • Klantenservice: n.v.t.
  • Prijs/kwaliteit: 7
Afra Schoorl 24-1-2023 - 16:31

9
  • Algemene tevredenheid: 9
  • Declaraties: n.v.t.
  • Klantenservice: 10
  • Prijs/kwaliteit: 9
Ik raad VinkVink aan
Pieter 24-1-2023 - 16:13

  • Overstap prima, via chat met VinkVink vragen beantwoord gekregen, verder nog geen ervaringen
  • Momenteel geen
10
  • Algemene tevredenheid: n.v.t.
  • Declaraties: n.v.t.
  • Klantenservice: 10
  • Prijs/kwaliteit: 10
M van koland 24-1-2023 - 14:47

  • Ze nemen contact met je op als iets niet duidelijk genoeg is,
  • Super vriendelijk en meelevend
6
  • Algemene tevredenheid: 6
  • Declaraties: n.v.t.
  • Klantenservice: n.v.t.
  • Prijs/kwaliteit: 6
Ad Bakker 24-1-2023 - 14:42

  • Het was op dat moment de goedkoopste.
  • De communicatie wat betreft de zorgpas welke ik nu op 25-01-2023 nog niet heb. Merkwaardig allemaal.
3
  • Algemene tevredenheid: 5
  • Declaraties: n.v.t.
  • Klantenservice: 1
  • Prijs/kwaliteit: n.v.t.
H.J.M Schrooten 24-1-2023 - 11:35

  • Niets
  • De normale communicatie via telfoon / e-mail en als laatste evt met een chat maar dan noet die wél goed werken, wat in de praktijk gewoon niet deugd
  • Alle (verz) maatschappijen verplichten om;
  • 1) Telefonisch goed bereikbaar te zijn en er voor zorgen dat er géén lange wachttijden zijn. Voldoende peroneel / bezetting.
  • Die hoeven niet de hele dag dáámee bezig te zijn , maar op bepaalde uren dat het druk mocht zijn wel snel inzetbaar zijn.
  • 2) Via e-mail goed bereikbaar zijn.
  • Het is toch ongehoord dat anno 2022 dat gewoon met opzet weg gelaten wordt.
  • 3) Chattten kan en mag van mij.
  • Máááááááááááár dan moet die functie ook goed werken. Zo niet weg erméé. want er is niets zo ergerlijks als je van die domme en verkeerde antwoorden krijgt waar je niet naar hebt gevraagd , maar die je wel krijgt.
  • Vraag je naar een medewerker begint die computer weer van voren af aan.
  • Ik heb mijn aanmelding 2 uur later dan ook weer laten opheffen door mij bij/naar een andere verzekeraar aan te melden.
7
  • Algemene tevredenheid: 7
  • Declaraties: n.v.t.
  • Klantenservice: n.v.t.
  • Prijs/kwaliteit: 7
H.A.Heino 24-1-2023 - 11:31

4
  • Algemene tevredenheid: 7
  • Declaraties: n.v.t.
  • Klantenservice: n.v.t.
  • Prijs/kwaliteit: 1
John Scherpenisse 24-1-2023 - 11:27

  • Beter de voorwaarden bekend maken
8
  • Algemene tevredenheid: 8
  • Declaraties: 8
  • Klantenservice: 8
  • Prijs/kwaliteit: 8
Ik raad VinkVink aan
J.Hopman 24-1-2023 - 10:41

10
  • Algemene tevredenheid: 10
  • Declaraties: 10
  • Klantenservice: 10
  • Prijs/kwaliteit: 10
Ik raad VinkVink aan
P 24-1-2023 - 10:40

  • De vriendelijkheid en service.
  • n.v.t
7
  • Algemene tevredenheid: 7
  • Declaraties: n.v.t.
  • Klantenservice: 7
  • Prijs/kwaliteit: 7
Betty 24-1-2023 - 10:38

  • de premie is gunstig en ze hebben met de meeste ziekenhuizen een contract afgesloten. Onderdeel van groter Menzis. Ik ben nog te kort klant en heb nog geen ervaring met het indienen van declaraties.
  • Ik ben niet blij met alleen contact via de de chat. Ik heb graag telefonisch contact maar ze reageren wel snel.
  • Ook jammer dat je geen keuze hebt om de premie jaarlijks in een keer te betalen. Ook mis ik het in termijnen betalen van het eigen risico.
8
  • Algemene tevredenheid: 8
  • Declaraties: n.v.t.
  • Klantenservice: n.v.t.
  • Prijs/kwaliteit: 8
Ik raad VinkVink aan
Hennie Groot Zevert 24-1-2023 - 10:21

8
  • Algemene tevredenheid: 8
  • Declaraties: n.v.t.
  • Klantenservice: n.v.t.
  • Prijs/kwaliteit: 8
Ik raad VinkVink aan
Venema 24-1-2023 - 10:15

  • Het overstappen en het blijft onder de zelfde hoed (Menzis)
10
  • Algemene tevredenheid: 10
  • Declaraties: 10
  • Klantenservice: 10
  • Prijs/kwaliteit: 10
Ik raad VinkVink aan
Marion den Bouwmeester 12-1-2023 - 11:39

  • Het is wel online maar dat s geen probleem ik vond de klantencervce online erg goed en snel
  • Geen idee
4
  • Algemene tevredenheid: 2
  • Declaraties: 2
  • Klantenservice: 2
  • Prijs/kwaliteit: 8
Rinus Lindoorn 10-1-2023 - 11:26

  • Vriendelijke medewerkers
  • Niet meer liegen om klanten te werven! Beloofd dat het eigen risico per maand kan worden betaald. Na 1 januari blijkt dit niet te kunnen. Er is dus gelogen om klanten te lokken
1
  • Algemene tevredenheid: 1
  • Declaraties: n.v.t.
  • Klantenservice: n.v.t.
  • Prijs/kwaliteit: n.v.t.
B.J. 29-12-2022 - 17:35

  • niets
  • app werkt niet , loopt voortdurend vast
  • chatbutton op de site is er niet
1
  • Algemene tevredenheid: 1
  • Declaraties: 1
  • Klantenservice: 1
  • Prijs/kwaliteit: 1
daniel de lange 26-11-2022 - 12:33

  • VINK VINK is niet bereikbaar
  • Alles wordt zo moeilijk mogelijk gemaakt
  • gewoon opheffen
1
  • Algemene tevredenheid: 1
  • Declaraties: n.v.t.
  • Klantenservice: 1
  • Prijs/kwaliteit: n.v.t.
A 24-11-2022 - 16:15

  • Niets
  • Kennis niveau van de klantenservice. 6 chats leiden nog niet tot een antwoord. En opzeggen is blijkbaar niet mogelijk als je niet oversluit...
1
  • Algemene tevredenheid: 1
  • Declaraties: 1
  • Klantenservice: 2
  • Prijs/kwaliteit: 1
Devin 28-10-2022 - 08:36

  • Declaraties indienen is makkelijk
  • Alles word afgewezen en de reden daarvoor is niet duidelijk.
  • Constant facturen met nauwelijks uitleg.
  • Slechtste zorgverzekering die ik ook heb gehad
  • Vinkvink kost weinig maar je moet niet ziek worden als je bij hen zit dan is het de meest dure 'verzekering' die je kan hebben
3
  • Algemene tevredenheid: 2
  • Declaraties: 2
  • Klantenservice: 2
  • Prijs/kwaliteit: 6
jack van der zee 25-10-2022 - 07:48

  • beroep zich op digitaal contact, maar n document digitaal naar ze toesturen is onmogelijk. Ook inhoudelijk geen kennis van zaken bij aantoonbare vergissingen zorgverlener.
3
  • Algemene tevredenheid: 3
  • Declaraties: 4
  • Klantenservice: 4
  • Prijs/kwaliteit: 1
Rosanne 12-10-2022 - 10:05

  • Gemakkelijk declaraties via app doorgeven
  • Moeilijk te bereiken, alles gaat via een app of via een online chat. Hierdoor is communicatie lastig.
  • Ook de polisvoorwaarden zijn onduidelijk gecommuniceerd. Hierdoor lastig na te gaan wat er wel en niet vergoed wordt.
  • Klantenservice niet behulpzaam.
  • Het maand bedrag is laag, maar je krijgt ook niks vergoed.
1
  • Algemene tevredenheid: 1
  • Declaraties: 1
  • Klantenservice: n.v.t.
  • Prijs/kwaliteit: 1
Daniëlle 10-10-2022 - 07:07

  • Overzichtelijke app
  • Ik ben 1x naar de huisarts geweest en heb een rekening van €112 gekregen en dat pas na 2 maanden, nog nooit moeten betalen na een bezoekje aan de huisarts, lekkere jongerenverzekering zeg, dan weet je zeker dat je failliet gaat als je een keer ziek bent, lekker weer terug naar Ditzo aan het einde van het jaar! Belachelijk slechte dekking.
1
  • Algemene tevredenheid: 1
  • Declaraties: 1
  • Klantenservice: 1
  • Prijs/kwaliteit: 1
Fleur 3-10-2022 - 19:56

  • Helemaal niets
  • Slechte service of eigenlijk geen service. Ik kan geen huisarts vinden maar wordt compleet afgescheept.
4
  • Algemene tevredenheid: 5
  • Declaraties: 2
  • Klantenservice: 7
  • Prijs/kwaliteit: 2
Jaime 1-9-2022 - 15:09

  • Chat werkt vlot en vriendelijke medewerkers
  • Spoed nummer niet bereikbaar, dan bel je Menzis en omdat je bij VinkVink (van Menzis) zit willen ze in eerste instantie niet helpen. Wanneer je aandringt dat je het spoednummer probeert te bereiken ivm spoed situatie in het buitenland wordt je door verbonden. Ja het spoednummer is ondergebracht bij een andere partij en die hebben het druk???!!!!
  • Flink bedrag voor buitenlandse hulp moeten voorschieten, wanneer je vraagt of dat anders kan, nee!!! Dan 18 werkdagen moeten wachten tot dat je je geld terug gestort krijgt. Vervolgens ook niet alles goed met de meest summiere uitleg waarom niet. Zo vervelend dat zelfs is dit soort situaties je niemand persoonlijk kan spreken.
1
  • Algemene tevredenheid: 1
  • Declaraties: 1
  • Klantenservice: 1
  • Prijs/kwaliteit: 1
nooitmeerVinkVink 19-7-2022 - 13:33

  • Dat ik straks van VinkVink weg mag.
  • Alles! Wat een slechte service. Als je opgelicht wilt worden, dan moet je zeker naar VinkVink gaan. Ik heb een verzekering bij ze genomen, en na 10 jaar maak ik weer eens gebruik van de tandarts.... Nou ze vergoeden echt helemaal niets.
  • Alles via de slechte app geupload. en het word zo afgewezen. Ze willen alleen geld innen en thats it. Leuk dat ze de goedkoopste zijn per maand, maar dat gaat iedereen heel duur komen te staan.
  • Vanaf nu af aan nooit meer VinkVink of Menzis. Nu krijg ik leuk een rekening van 2300 euro waar er niets van word vergoed.
  • Volgende keer ga ik naar een ander partij en ik ga nu mijn rechtsbijstand inschakelen om dit aan te vechten. De tandarts heeft een vijl afgebroken en dit zit nu ergens vast in mijn tanden. En daar krijg ik ook nog een rekening van omdat ze het hebben geprobeerd de vijl weg te halen en ook dit is meer afgebroken.
2
  • Algemene tevredenheid: 1
  • Declaraties: 1
  • Klantenservice: 1
  • Prijs/kwaliteit: 5
los 4-7-2022 - 12:34

  • niets want contact is niet mogelijk
  • klantenservice aanschaffen
2
  • Algemene tevredenheid: 1
  • Declaraties: 1
  • Klantenservice: 1
  • Prijs/kwaliteit: 7
Fleur 6-5-2022 - 18:01

  • Tot nu toe nog niks
  • Totaal geen communicatie na overstap. Klantenservice via de chat valt alleen maar in herhaling. Meerdere malen aangegeven dat ik geen huisarts kan vinden en ze zeggen alleen maar dat ze zich dit niet kunnen voorstellen. Ongelofelijk. Slechte zorgverzekering!
6
  • Algemene tevredenheid: 6
  • Declaraties: n.v.t.
  • Klantenservice: 6
  • Prijs/kwaliteit: n.v.t.
Gera 23-4-2022 - 07:46

  • De premie heeft ons doen besluiten om over te stappen mede ook omdat het een onderdeel is van menzis waar we altijd bij zijn geweest.
  • Ze zijn redelijk snel bereikbaar via de chat daar kan ik ook niet over klagen. Maar heb soms wel het idee dat er mensen achter zitten die er weinig van weten. Ik wilde weten of ze een contract hadden met Specsavers e/o Hans Anders. De ene wist na lang zoeken te vertellen dat het zo was een andere collega wist het niet en zou ik na het weekend weer contact op moeten nemen. Ik vind dit niet kunnen dat ze op zo'n eenvoudige vraag geen antwoord hebben.
  • Medewerkers beter inwerken zodat ze duidelijke antwoorden kunnen geven
6
  • Algemene tevredenheid: n.v.t.
  • Declaraties: 10
  • Klantenservice: 1
  • Prijs/kwaliteit: n.v.t.
Marvin 19-2-2022 - 13:00

  • Eerste jaar bij vink vink en ze halen 19 januari geld van mij en 29 januari, van februari terwijl het nog niet eens Februari is. ik ben niet rijk.
  • en dan zeggen ze
  • Hierbij ontvang je een nieuwe factuur omdat de automatische incasso van de premie niet is gelukt. Je hebt de automatische incasso teruggeboekt.
  • als we vaker niet kunnen incasseren omdat je de automatische incasso terugboekt dan betekent dit dat je dan elke maand een digitale acceptgiro van ons ontvang.
  • maar ze ze zeggen niet dat ze twee keer in een maand incasso van mij hebben getrokken.
1
  • Algemene tevredenheid: 1
  • Declaraties: n.v.t.
  • Klantenservice: 1
  • Prijs/kwaliteit: n.v.t.
Niem 19-1-2022 - 09:50

  • chat ging snel open
  • luie medewerkers, wilden mij niet helpen met wijziging van gegevens terwijl ik foutmeldingen had en het mij niet lukte. Ik werd afgekapt, gezegd dat het een goedkope zorgverzekering is dus dat ik niets kan verwachten, Linda heette ze.
1
  • Algemene tevredenheid: 1
  • Declaraties: 1
  • Klantenservice: 1
  • Prijs/kwaliteit: n.v.t.
Amber De Koning 18-1-2022 - 15:41

Dat het schandalig is dat vandaag de dag men gewoon niet geholpen word en er maar vanuit gegaan word dat men geld heeft als water..
Jammer dat de klantenservice enkel denkt aan enkelbelang en natuurlijk hun eigen centen!

  • Niets
  • Helaas heeft contact met de klantenservice geen enkel nut, men wil dat ik door een "foutje" van hun mijn zorgverzekering dubbel betaal..
  • Dit kunnen wij niet bekostigen en er was ook "geen oplossing"
9
  • Algemene tevredenheid: 9
  • Declaraties: n.v.t.
  • Klantenservice: n.v.t.
  • Prijs/kwaliteit: 9
Ik raad VinkVink aan
Sandra 9-12-2021 - 07:14

  • Alles makkelijk en snel te regelen via de app. Goede pakketten, geen onnodige poespas. Overzichtelijk.

Vergelijk en bespaar tot € 402
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste zorgverzekering met een eigen risico van € 385.
per jaar op je zorgverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle zorgverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie