Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.
GoedeZorg-score:
9,4

ZieZo van Zilveren Kruis
ZieZo Basis

Type polis
Natura
Acceptatie
Direct
Vrije ziekenhuiskeuze
100%
 • Stap in 2 minuten over
 • Je oude polis wordt opgezegd
 • 100% onafhankelijk
Per maand
€ 112,25
Aanmelden
Dekking en vergoedingen
Spoedeisende hulp en huisarts
Wordt altijd vergoed vanuit de basisverzekering
Tandarts v.a. 18 jr.
Basisdekking mondzorg aan huis: 100% van geldende tarieven (alleen ivm vergoeding volledige prothese en na toestemming verzekeraar)
Buitenlanddekking
Basisdekking max. het in Nederland geldende tarief
Bril / lenzen
Basisdekking tot 18 jaar: alleen bij bepaalde medische indicaties (m.u.v. eigen bijdrage van € 59,50 per glas)
Orthodontie tot 18 jr.
Basisdekking bij ernstige ontwikkel- of groeistoornis gebit: 100% (door orthodontist)
Anticonceptie v.a. 21 jr.
Basisdekking volledige vergoeding voor vrouwen tot 21 jaar. en vanaf 21 jaar alleen vergoeding voor behandeling van endometriose of menorragie i.c.m bloedarmoede: maximaal vergoedingslimiet GVS (voor sommige middelen geldt een eigen bijdrage van max. € 250,- p.jr. voor alle geneesmiddelen tezamen)
Verzekeringskaart
Premiedetails
Basis
ZieZo Basis
€ 112,25

Totale premie per maand
€ 112,25
Bezig met laden...
GoedeZorg-score Exclusief op Poliswijzer.nl
9,4
De experts van Poliswijzer.nl beoordelen hoe deze zorgverzekering scoort op extra services, zoals hulp bij een gezonde lifestyle met tips, trainingen of een persoonlijke (online) coach.
De GoedeZorg-score is samengesteld op basis van onderstaande criteria:
Vrije ziekenhuiskeuze: 100%
Het aantal ziekenhuizen waar je terecht kunt, heeft invloed op de GoedeZorg-score.
Voeding en gezondheid 
Met gezonde voeding werk je aan jouw gezondheid. Er zijn verzekeraars die handige apps aanbieden gericht op gezonde voeding, en koppelen daar zelfs nog beloningen aan. Ook het delen van gezonde recepten is een plus.
9,5
Sporten en bewegen 
Verzekeraars die het sporten promoten investeren in het voorkomen van hoge zorgkosten. De verzekeraars die hier aandacht voor hebben in de vorm van nuttige informatie op de website of via apps, belonen we.
10,0
Mentale gezondheid 
Mentale gezondheid doet veel voor de mens. Bijvoorbeeld een goede nachtrust is essentieel voor de gezondheid. Verzekeraars die trainingen en e-learning geven of tips geven waarderen wij met een extra erkenning.
10,0
Hulp bij verslaving 
Wat biedt een verzekeraar aan extra’s over dit onderwerp? Hierbij kun je denken aan nuttige informatie op de website over een alcoholverslaving of tips om een gameverslaving te herkennen en te voorkomen.
5,0
Financiële gezondheid 
Sommige verzekeraars doen meer dan een betalingsregeling treffen bij een achterstand. Het eigen risico vooraf gespreid kunnen betalen is bijvoorbeeld een pluspunt. De verzekeraars die zich inzetten voor financiële gezondheid belonen we.
10,0
Wachtlijst & second opinion 
Verzekeraars die een eigen zorgcoach aanbieden voor wachttijdbemiddeling of een second opinion is een groot pluspunt. Sommige verzekeraars bieden je zelfs de mogelijkheid om de beste dokters van de wereld te raadplegen.
8,8
Maatschappelijke betrokkenheid 
Met maatschappelijke betrokkenheid doen verzekeraars iets extra’s voor de welzijn en welbevinden van mensen en hun leefomgeving. Verzekeraars die een eigen maatschappelijke stichting of fonds hebben, belonen wij.
10,0
Duurzaamheid 
Verzekeraars die investeren in bedrijven met een duurzaam beleid, helpen met het verbeteren van de wereld en het klimaat. Daarom nemen wij ook de duurzaamheid mee in de GoedeZorg. Hierin werken wij samen met VBDO.nl.
7,9

Extra services van ZieZo van Zilveren Kruis
 • ZieZo is een prijsvechtersmerk van Zilveren Kruis, één van de grootste zorgverzekeraars van Nederland
 • Kies zelf het moment in de maand waarop je de premie af wil laten schrijven
 • Medicijnen bestel je makkelijk bij de gecontracteerde internetapothekenAls er geen spoed bij is, bestel je medicijnen makkelijk bij de volgende gecontracteerde internetapotheken: Benu Apotheek, Efarma, Nationale Apotheek en Thuisapotheek.. Uiteraard kun je medicijnen, bijvoorbeeld bij spoed, ook halen bij één van de vele apotheken in de buurt waar ZieZo Zilveren Kruis een contract mee heeft
 • Gratis gezondheidscheck en tips die passen bij jouw situatie met TotaalCheckDe TotaalCheck geeft inzicht in jouw gezondheid en helpt jou om aan de slag te gaan met slapen, bewegen, relaties, ontspannen, voeding en je omgeving.
 • Gratis Actify-AppMet deze app krijg je hulp van een persoonlijke digitale Activy Vitaliteitscoach die helpt om gezonder te leven, met bijvoorbeeld tips, recepten, een stappenteller en meditaties.

 • Stap in 2 minuten over
 • Je oude polis wordt opgezegd
 • 100% onafhankelijk
Per maand
€ 112,25
Nu 3 maanden gratis
Canal Digitaal

Navigatie