Zorgverzekering vergelijken

Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.
ZorgDirect zorgverzekering 2022 + Premies
Beoordeling

Dit cijfer is gebaseerd op de resultaten uit een grootschalig onderzoek naar de tevredenheid van Nederlanders over hun zorgverzekeraar uitgevoerd door Telegraaf Media Groep en Poliswijzer.nl.

Lees het Nationaal Zorgverzekeraars Onderzoek
TMG Poliswijzer.nl
5,9
10 reviews

ZorgDirect zorgverzekering 2022 + Premies

ZorgDirect is een label van Eno Zorgverzekeraar waar ook Salland onder valt. Met de ruim 150 jaar ervaring van Eno achter zich, biedt ZorgDirect een complete zorgverzekering en een uitstekende service voor een scherpe prijs. ZorgDirect richt zich met name op de bewuste klant die houdt van een no-nonsense aanpak, die graag online zaken doet, maar wel in combinatie met uitstekende zorg.

Vergelijk alle verzekeringen van ZorgDirect Of vergelijk met je huidige ZorgDirect verzekering

Premie basisverzekering ZorgDirect 2021

ZorgDirect biedt een basisverzekering aan. De inhoud van deze basisverzekering is door de overheid vastgesteld. Die is dus bij elke verzekeraar hetzelfde. Iedereen in Nederland moet verplicht een basisverzekering afsluiten. Net als bij andere verzekeraars betalen kinderen tot 18 jaar geen premie voor een zorgverzekering bij ZorgDirect.

Premie aanvullende zorgverzekering ZorgDirect 2021

ZorgDirect heeft ook diverse aanvullende verzekeringen. Zo'n aanvullende verzekeringen dekt bijvoorbeeld de kosten van een bril of lenzen, een tandartsbehandeling of fysiotherapie. Een aanvullende verzekering is niet verplicht. Kinderen tot 18 jaar kun je bijschrijven op jouw polis. Ze zijn dan meeverzekerd en betalen geen premie voor de aanvullende zorgverzekering bij ZorgDirect.

Polissen

Hieronder staat het overzicht van alle basis-, aanvullende- en tandverzekeringen van ZorgDirect.

Basisverzekering

Aanvullende verzekering

Tandverzekering

Extra service

ZorgDirect is een label van Eno Zorgverzekeraar waar ook Salland onder valt. Met de ruim 150 jaar ervaring van Eno achter zich, biedt ZorgDirect een complete zorgverzekering en een uitstekende service voor een scherpe prijs.

Voordelen

  • ZorgDirect is een onderdeel van Eno Zorgverzekeringen
  • Via Poliswijzer.nl krijg je 4% korting op de zorgpremie van ZorgDirect
  • 50% korting op Fitchannel.com en korting op sportkleding van Sportdirect.com

Vergelijk en bespaar tot € 504
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste zorgverzekering met een eigen risico van € 385.
per jaar op je zorgverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle zorgverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie