Zorgverzekering vergelijken

Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.

Zorgverzekering bij Zorgverzekeraar UMC

Zorgverzekering bij Zorgverzekeraar UMC
Beoordeling

Dit cijfer is gebaseerd op de resultaten uit een grootschalig onderzoek naar de tevredenheid van Nederlanders over hun zorgverzekeraar uitgevoerd door Telegraaf Media Groep en Poliswijzer.nl.

Lees het Nationaal Zorgverzekeraars Onderzoek
TMG Poliswijzer.nl
7,3
16 reviews

Ben je op zoek naar de premie van Zorgverzekeraar UMC zorgverzekeringen? Poliswijzer.nl zet de premies van een basisverzekering en aanvullende zorgverzekeringen bij Zorgverzekeraar UMC voor jou op een rij. Je kunt via Poliswijzer.nl eenvoudig je zorgverzekering bij Zorgverzekeraar UMC afsluiten of de premies vergelijken met die van andere zorgverzekeraars.

Over zorgverzekeraar UMC

Zorgverzekeraar UMC richt zich speciaal op medewerkers van academische ziekenhuizen en hun gezinsleden. UMC is onderdeel van coöperatie VGZ en heeft bijna 100.000 verzekerden.Als je de zorgverzekering van UMC via je werkgever afsluit krijg je vaak korting op je premie.

Premie basisverzekering Zorgverzekeraar UMC 2020

Zorgverzekeraar UMC biedt een basisverzekering aan. De inhoud van deze basisverzekering is door de overheid vastgesteld. Die is dus bij elke verzekeraar hetzelfde.

Premies basisverzekeringen van Zorgverzekeraar UMC

Iedereen in Nederland moet verplicht een basisverzekering afsluiten. Net als bij andere verzekeraars betalen kinderen tot 18 jaar geen premie voor een zorgverzekering bij Zorgverzekeraar UMC.

Premie aanvullende zorgverzekering Zorgverzekeraar UMC 2020

Zorgverzekeraar UMC heeft ook diverse aanvullende verzekeringen. Zo'n aanvullende verzekeringen dekt bijvoorbeeld de kosten van een bril of lenzen, een tandartsbehandeling of fysiotherapie.

Premies aanvullende verzekeringen van Zorgverzekeraar UMC

Een aanvullende verzekering is niet verplicht. Kinderen tot 18 jaar kun je bijschrijven op jouw polis. Ze zijn dan meeverzekerd en betalen geen premie voor de aanvullende zorgverzekering bij Zorgverzekeraar UMC.

Navigatie