Zorgverzekering vergelijken

Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.
UMC zorgverzekering 2022 + Premies
Beoordeling

Dit cijfer is gebaseerd op de resultaten uit een grootschalig onderzoek naar de tevredenheid van Nederlanders over hun zorgverzekeraar uitgevoerd door Telegraaf Media Groep en Poliswijzer.nl.

Lees het Nationaal Zorgverzekeraars Onderzoek
TMG Poliswijzer.nl
7,3
16 reviews

UMC zorgverzekering 2022 + Premies

Zorgverzekeraar UMC richt zich speciaal op medewerkers van academische ziekenhuizen en hun gezinsleden. UMC is onderdeel van coöperatie VGZ en heeft bijna 100.000 verzekerden.Als je de zorgverzekering van UMC via je werkgever afsluit krijg je vaak korting op je premie.

Vergelijk alle verzekeringen van Zorgverzekeraar UMC Of vergelijk met je huidige Zorgverzekeraar UMC verzekering

Premie basisverzekering Zorgverzekeraar UMC 2021

Zorgverzekeraar UMC biedt een basisverzekering aan. De inhoud van deze basisverzekering is door de overheid vastgesteld. Die is dus bij elke verzekeraar hetzelfde. Iedereen in Nederland moet verplicht een basisverzekering afsluiten. Net als bij andere verzekeraars betalen kinderen tot 18 jaar geen premie voor een zorgverzekering bij Zorgverzekeraar UMC.

Premie aanvullende zorgverzekering Zorgverzekeraar UMC 2021

Zorgverzekeraar UMC heeft ook diverse aanvullende verzekeringen. Zo'n aanvullende verzekeringen dekt bijvoorbeeld de kosten van een bril of lenzen, een tandartsbehandeling of fysiotherapie. Een aanvullende verzekering is niet verplicht. Kinderen tot 18 jaar kun je bijschrijven op jouw polis. Ze zijn dan meeverzekerd en betalen geen premie voor de aanvullende zorgverzekering bij Zorgverzekeraar UMC.

Polissen

Hieronder staat het overzicht van alle basis-, aanvullende- en tandverzekeringen van Zorgverzekeraar UMC.

Basisverzekering

Aanvullende verzekering

  • UMC Extra Zorg Instap
  • UMC Extra Zorg 1
  • UMC Extra Zorg 2
  • UMC Extra Zorg 3

Tandverzekering

  • UMC Extra Tand 1
  • UMC Extra Tand 2
  • UMC Extra Tand 3

Extra service

Zorgverzekeraar UMC is onderdeel van VGZ. Met de zorgverzekering van UMC ben je verzekerd van revalideren in het buitenland na een knie- of heupvervanging operatie door de gemaakte afspraken met ziekenhuizen en verzorghotels in Spanje en Duitsland. Ook kun je online declareren en verzekeringsgegevens bekijken via Mijn UMC zorgverzekering.

Voordelen

  • Revalideren in het buitenland na een knie- of heupvervanging revalidatie.
  • Geen eigen risico bij vergoeding voorkeursgeneesmiddel.

Nadelen

  • Voor de tandverzekering UMC Extra Tand 3 geldt een medische beoordeling.

Vergelijk en bespaar tot € 504
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste zorgverzekering met een eigen risico van € 385.
per jaar op je zorgverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle zorgverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie