Zorgverzekering vergelijken

Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.

Basis Plus Module van Zilveren Kruis

De Basis Plus Module (BPM) is een aanvullende verzekering van het Zilveren Kruis. Voor € 2,50 per maand ben je verzekerd tegen zorgkosten die niet worden vergoed vanuit de basisverzekering. Vanuit de Basis Plus Module krijg je de volgende zaken voor 100% vergoed:

  • Spoedeisende zorg in het buitenland
  • Vervoer verzekerde en vervoer stoffelijk overschot naar Nederland
  • Fysiotherapie bij kanker, hart- en vaatzieken en een beroerte, uitgevoerd door een PlusPraktijk
  • Second opinion via Tweede Arts Online
  • Stellen van vragen aan een medisch specialist van Royal Doctors

Vanuit de Basis Plus Module krijg je de volgende zaken deels vergoed:

  • Geregistreerde medicijnen die niet uit de basisverzekering vergoed worden
  • Tandartskosten na een ongeval
  • Overnachtings- en vervoerskosten bij een expertisebehandeling in het buitenland
  • Hulp aan huis na een ziekenhuisopname

Vergoedingen Basis Plus Module

De vergoedingen uit de Basis Plus module zijn overigens standaard bij iedere aanvullende verzekering (1 t/m 4 sterren) van het Zilveren Kruis inbegrepen. Zilveren Kruis richt zich, door een aantrekkelijke premie te stellen, dan ook vooral op de groep verzekerden die normaal gesproken geen interesse zouden hebben in een aanvullend product. De reden hiervoor is vaak dat een reguliere aanvullende verzekering te uitgebreid en/of te duur is.

De vergoedingen zijn over het algemeen niet de vergoedingen waar een gemiddelde verzekerde aanspraak op maakt. De meeste mensen kiezen voor een aanvullende verzekering waar fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen en/of tandkosten uit vergoed worden. De Basis Plus Module kies je als een volwaardige aanvullende zorgverzekering te duur is in jouw geval.

Tip: Gebruik de snelle en slimme filters op Poliswijzer.nl om de aanvullende dekking te vinden die het beste bij jou past en zie direct welke invloed de aanvullende verzekering heeft op de premie.

plus.jpg

Geactualiseerd: 14-09-2020


Gepubliceerd: woensdag 8 april 2015
Geactualiseerd: maandag 14 september 2020

Vergelijk en bespaar tot € 504
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste zorgverzekering met een eigen risico van € 385.
per jaar op je zorgverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle zorgverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie