Zorgverzekering vergelijken

Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.
Vergelijk en bekijk hoeveel je kunt besparen
Zorgverzekeringen vergelijken

Een winkelketen als zorgverzekeraar

In samenwerking met zorgverzekeraar Menzis biedt de HEMA de HEMA zorgverzekering aan. De HEMA is niet het eerste winkelbedrijf in Nederland dat zorgverzekeringen aanbiedt. Drogisterijketen Kruidvat begon er in 2006 mee in samenwerking met verzekeraar OHRA, om er in 2012 weer mee te stoppen. HEMA biedt overigens al jaren verzekeringen aan, onder meer voor de auto, inboedel en reizen.

hema.pngDe meeste zorgverzekeraars bieden ledenvoordeel aan in de vorm van korting op gezondheid gerelateerde zaken, zoals korting op de sportschool, korting op lenzen en brillen of korting op andere hulpmiddelen. Dit alles met de gedachte dat gezondere leden minder zorgkosten maken. De HEMA volgt deze gedachte niet en gooit het ledenvoordeel over een geheel andere boeg.


10% gelukskorting

Om klanten te binden, heeft de HEMA een kortingsprogramma gekoppeld aan deze zorgverzekering. Wie overstapt naar de zorgverzekering van HEMA krijgt een jaar lang 10 procent korting op veel artikelen uit het assortiment. Tegenwoordig verstrekt de Hema geen zorgverzekeringspassen die recht geven op een korting aan de kassa. Het werkt nu anders. De zorgverzekering moet je nu koppelen aan de Hema klantenpas of de online klantenpas. Daarnaast krijg je na het aanmelden 100 'meer HEMA' punten cadeau.

Hoe krijg je de 10% extra korting?

Na het afsluiten van de HEMA zorgverzekering, krijg je de polis met daarop je verzekerdennummer. Meld je vervolgens aan voor 'meerHEMA'. In je eigen omgeving kun je na de registratie je verzekerdennummer toevoegen voor de extra korting. Daarna is je zorgverzekering gekoppeld aan je HEMA klantenpas.

Is de Hema zorgverzekering toch niet de verzekeraar die jij zoekt? Ga dan alle zorgverzekeraars vergelijken in onze tool.

Geactualiseerd: 14-09-2020


Gepubliceerd: maandag 23 maart 2015
Geactualiseerd: maandag 14 september 2020

Vergelijk en bespaar tot € 504
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste zorgverzekering met een eigen risico van € 385.
per jaar op je zorgverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle zorgverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie