Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en bekijk hoeveel je kunt besparen
Zorgverzekeringen vergelijken

HEMA zorgverzekering: Een winkelketen als zorgverzekeraar

In samenwerking met zorgverzekeraar Menzis biedt de HEMA de HEMA zorgverzekering aan. De HEMA is niet het eerste winkelbedrijf in Nederland dat zorgverzekeringen aanbiedt. Drogisterijketen Kruidvat begon er in 2006 mee in samenwerking met verzekeraar OHRA, om er in 2012 weer mee te stoppen. HEMA biedt overigens al jaren verzekeringen aan, onder meer voor de auto, inboedel en reizen.

hema

De meeste zorgverzekeraars bieden ledenvoordeel aan in de vorm van korting op gezondheid gerelateerde zaken, zoals korting op de sportschool, korting op lenzen en brillen of korting op andere hulpmiddelen. Dit alles met de gedachte dat gezondere leden minder zorgkosten maken. De HEMA volgt deze gedachte niet en gooit het ledenvoordeel over een geheel andere boeg.

10% winkelkorting

Om klanten te binden, heeft de HEMA een kortingsprogramma gekoppeld aan deze zorgverzekering. Wie overstapt naar de zorgverzekering van HEMA krijgt een jaar lang 10 procent korting op veel artikelen uit het assortiment. Tegenwoordig verstrekt de Hema geen zorgverzekeringspassen die recht geven op een korting aan de kassa. Het werkt nu anders. De zorgverzekering moet je nu koppelen aan de Hema klantenpas of de HEMA app. De korting geldt in de winkel en online.

Hoe krijg je de 10% extra korting?

Na het afsluiten van de HEMA zorgverzekering, kun je de zorgverzekering koppelen aan de (digitale) HEMA klantenkaart. Daarna is het enige wat je moet doen is de korting activeren. Dat kun je bijvoorbeeld doen in de HEMA app.

Is de Hema zorgverzekering toch niet de verzekeraar die jij zoekt? Ga dan alle zorgverzekeraars vergelijken in onze tool.

Geactualiseerd: donderdag 13 oktober 2022

Tony Duchenne
Tony Duchenne Gediplomeerd adviseur verzekeringen

Als Product Owner verzekeringen ben ik verantwoordelijk voor de kwaliteit van het vergelijken op Poliswijzer.nl. Belangrijk voor mij hierbij is de vertaalslag, zodat jij als bezoeker eenvoudig uitgelegd krijgt waar het bij verzekeringen allemaal om gaat. Te vaak hoor ik geluiden als ‘we zien door de bomen het bos niet meer’. Mijn missie is dan ook duidelijkheid en eenvoud te brengen in de wirwar aan polissen. Daarnaast ben ik Wft-gediplomeerd Adviseur Zorg- en Schadeverzekeringen zodat ik jou deskundig kan adviseren welke verzekering, naast een lage maandpremie, ook nog goede voorwaarden heeft.

Vergelijk en bespaar tot € 402
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste zorgverzekering met een eigen risico van € 385.
per jaar op je zorgverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle zorgverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie