Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.

CZdirect komt terug in 2020

door Lesley Anker Leestijd: 1 minuut

czdirect-logo-150x150.pngCZdirect is terug van weggeweest. In 2019 veranderde deze online verzekering van CZ in het nieuwe label ‘Just’. In 2020 zal Just blijven bestaan en komt CZdirect weer terug. Waarom deze verrassende terugkeer?

Just ging zich voornamelijk richten op vergoedingen voor fysiotherapie en mondzorg na een ongeval. CZdirect richt zich weer op de oude manier van verzekeren, zoals we gewend zijn bij CZ.

Meer pakketten

Waar Just - als enige zorgverzekering- de keuze biedt uit slechts 3 pakketten, zal er bij CZdirect meer te kiezen zijn. Naast de basisverzekering komen er 5 aanvullende verzekeringen en 3 tandartsverzekeringen. Dat zijn er meer dan CZdirect twee jaar geleden aanbood. 

Toegang tot alle CZ services

Als verzekerde van Just of CZdirect kun je gebruikmaken van de services van CZ. Anders dan Just zal CZdirect geen eigen website krijgen. 

Goedkoopste zorgverzekering van CZ

CZdirect wordt goedkoper dan de reguliere zorgverzekering van CZ. Hoe voordelig de premie precies zal zijn, heeft de verzekeraar nog niet bekendgemaakt.

Uiterlijk 12 november 2019 hebben alle verzekeraars hun nieuwe premies van 2020 bekendgemaakt. Prijsvechters zoals CZdirect zijn vaak de laatsten. Vanaf dan kun je zorgverzekeringen vergelijken en zal CZdirect weer terug te vinden zijn op Poliswijzer.

Deel dit artikel op:


Lesley Anker
Lesley Anker Online Productspecialist Verzekeringen

Lesley is sinds 2019 werkzaam als communicatiemedewerker & gediplomeerd adviseur zorg- en schadeverzekeringen bij Poliswijzer.nl. Daardoor kan Lesley je het juiste advies geven over de financiële producten die Poliswijzer.nl aanbiedt. Lesley vindt het waardevol om mensen verder te helpen en te adviseren. Bijvoorbeeld door moeilijke informatie begrijpelijk te maken. Zodat onze websitebezoekers verzekeringen eenvoudig en eerlijk met elkaar kunnen vergelijken. Het continue verbeteren van de website is dan ook elke dag vaste prik.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Meer nieuwsberichten

Vergelijk en bespaar tot € 535
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste zorgverzekering met een eigen risico van € 385.
per jaar op je zorgverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle zorgverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie