Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op Poliswijzer.nl helpen we jou ook te besparen op je (zorg)verzekering!
Vergelijk en bekijk hoeveel je kunt besparen
Zorgverzekeringen vergelijken

Zet je Poliswekker en word op tijd wakker!

door Juul Dijkhuis Leestijd: 2 minuten

Tijdens de laatste weken van het jaar kun je overstappen op een andere zorgverzekering. De tijd vliegt voorbij. Voor je het weet is het alweer 1 januari. Laat de kaas niet van je brood eten en meld je aan voor onze Poliswekker. Op tijd in actie komen kan jou honderden euro’s opleveren.

Poliswekker-2018.jpg

Poliswekker

Je bent niet dagelijks bezig met de zorgverzekering. Logisch, toch is het van groot belang om ieder jaar je zorgverzekering te vergelijken. Je wilt immers de beste zorg tegen de laagste premie. Zet jouw Poliswekker op Poliswijzer.nl om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen van de premie en de dekking in de zorgverzekering.

Wat mag je van Poliswijzer.nl verwachten?

Laat jouw e-mailadres bij ons achter en wij informeren jou op belangrijke momenten over de recente ontwikkelingen. Half november krijg je een overzicht van de premies voor de zorgverzekering 2018. Verder krijg je in december nog een e-mail waarin wij erop wijzen dat je nog maar een paar dagen hebt om over te stappen. Tussendoor informeren wij over andere belangrijke zaken met betrekking tot de zorgverzekering of eventueel de autoverzekering.

Waarom meld jij je aan?

Je kunt de belangrijke data zelf in de gaten houden, maar waarom zou je dat doen? Vooral in de maand december heb je wel andere zaken aan je hoofd. Je moet in ieder geval voorkomen dat je in januari pas wakker schrikt en weer een jaar vast zit aan je huidige zorgverzekering. Wij gaan je niet spammen, maar sturen gericht informatie waar je iets aan hebt. Het vergelijken vergeten kost onnodig geld.

Wat gaat er veranderen in 2018?

Het eigen risico blijft gelijk. Het is nog maar de vraag of we hetzelfde kunnen zeggen over de premie. DSW heeft het goede voorbeeld gegeven. Ze hebben de premie voor 2018 verlaagd met € 0,50 per maand Nu zijn de andere verzekeraars aan zet. Met Prinsjesdag kwam het kabinet nog met een gemiddelde verhoging van € 6 per maand. De eerste verzekeraar komt met een verlaging met € 6, maar dan per jaar. Zodra we weten wat de andere verzekeraars doen, sturen wij jou een mail met meer informatie. Meld je wel eerst even aan voor de Poliswekker.

Deel dit artikel op:

Geactualiseerd: vrijdag 28 oktober 2022

Juul Dijkhuis
Juul Dijkhuis Expert in verzekeringen

Als freelance tekstschrijver ben ik gespecialiseerd in het schrijven van teksten over verzekeringszaken. Na een carrière van 20 jaar als verzekeringsadviseur, leg ik mij nu toe op het voorlichten over verzekeringen. Mijn doel is om mijn kennis over te dragen aan de bezoekers van Poliswijzer.nl en ik deel graag nieuwe ontwikkelingen. Over het verzekeren wordt vaak ingewikkeld gedaan, maar eigenlijk is het eenvoudig.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Meer nieuwsberichten

Vergelijk en bespaar tot € 468
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste zorgverzekering met een eigen risico van € 385.
per jaar op je zorgverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle zorgverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie