Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op Poliswijzer.nl helpen we jou ook te besparen op je (zorg)verzekering!
Vergelijk en bekijk hoeveel je kunt besparen
Zorgverzekeringen vergelijken

Nog makkelijker overstappen via Poliswijzer

door Tony Duchenne Leestijd: 2 minuten

Update: Kijk hier voor de 5 tips met betrekking tot overstappen.

Zorgverzekeringen vergelijken en overstappen via Poliswijzer is zeer eenvoudig. De afgelopen jaren hebben we keihard gewerkt om onze vergelijkingstool nog meer op jouw wensen af te stemmen. Benieuwd naar de slimme handigheidjes?

zorgverlener.jpgWelke zorgverleners zijn gecontracteerd?

Je kunt veel besparen door over te stappen naar een andere zorgverzekeraar. Maar heeft de zorgverzekeraar van jouw voorkeur een contract met jouw zorgverlener? Hoe kom je daar achter?

Simpel, in onze vergelijker zoek je het gewoon eenvoudig uit. Naast ziekenhuizen heb je de mogelijkheid om je apotheker, fysiotherapeut, ergotherapeut, verloskundige en noem maar op toe te voegen. Zo krijg je alle zorgverzekeraars te zien die afspraken hebben gemaakt met jouw zorgverleners. Geen onaangename verrassingen achteraf!

Een specifieke vergoeding toevoegen

Veranderingen in ons filter zorgen gelijk voor een aanpassing van de zoekresultaten. Daar was ik als zorgexpert al erg enthousiast over. Nu hebben we de website hierin nog verder verfijnd door het toevoegen van een ‘super’ filter. Je kunt nu nog makkelijker zorgverzekeringen vergelijken op wat jij belangrijk vindt. Vul bijvoorbeeld 'bril' in en het wordt als zoekfilter toegevoegd.

Je krijgt zo een zorgverzekering op maat, waarbij je zelf aan de knoppen zit.

Onbeperkt onderling vergelijken

Je hebt vergeleken en de beste zorgverzekeringen geselecteerd. De onderlinge premieverschillen zijn klein. De keuze is nu eenvoudiger, want je hebt nog maar een paar polissen waar je tussen moet kiezen. Welke zorgverzekering past het beste bij jou? Hoe nu verder? Simpel, zet ze naast elkaar en vergelijk ze één op één.

vergelijken-verzekeraars-2018.png

Je kunt op alle voor jou belangrijke dekkingen vergelijken. Ze staan naast elkaar, je kunt zien welke van de verzekeraars de beste dekking biedt voor bijvoorbeeld fysiotherapie en orthodontie. Wil je meer inzoomen op de details? Dat kan! Dit doe je door dekkingen in het scherm open te klikken. Tot in de kleinste details kun je zorgverzekeringen vergelijken. De verschillen worden met een kleurtje aangegeven, waardoor je ze in één oogopslag ziet.

Twijfel je tussen meerdere zorgverzekeringen? Geen probleem. Je kunt zelf kiezen hoeveel zorgverzekeringen je naast elkaar zet. Je kunt er zelfs voor kiezen om ook jouw huidige zorgverzekering in de vergelijker te zetten.

Kan het nog eenvoudiger? Wij denken van niet!

Geactualiseerd: 01-11-2018

Deel dit artikel op:

Geactualiseerd: donderdag 1 november 2018

Tony Duchenne
Tony Duchenne Gediplomeerd expert in verzekeringen

Als Product Owner verzekeringen ben ik verantwoordelijk voor de kwaliteit van het vergelijken op Poliswijzer.nl. Belangrijk voor mij hierbij is de vertaalslag, zodat jij als bezoeker eenvoudig uitgelegd krijgt waar het bij verzekeringen allemaal om gaat. Te vaak hoor ik geluiden als ‘we zien door de bomen het bos niet meer’. Mijn missie is dan ook duidelijkheid en eenvoud te brengen in de wirwar aan polissen. Daarnaast ben ik Wft-gediplomeerd Adviseur Zorg- en Schadeverzekeringen zodat ik jou deskundig kan adviseren welke verzekering, naast een lage maandpremie, ook nog goede voorwaarden heeft.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Meer nieuwsberichten

Vergelijk en bespaar tot € 468
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste zorgverzekering met een eigen risico van € 385.
per jaar op je zorgverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle zorgverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie