Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.
Review en beoordeling Ditzo

Review en beoordeling Ditzo

Om je te helpen bij de keuze voor de verzekeraar die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Ditzo geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Ditzo. Is Ditzo je huidige verzekeraar en wil je zelf een ervaring en/of review over deze verzekeraar plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Vergelijk alle verzekeringen van Ditzo Of vergelijk met je huidige Ditzo verzekering

Om je te helpen bij de keuze voor de verzekeraar die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Ditzo geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Ditzo. Is Ditzo je huidige verzekeraar en wil je zelf een ervaring en/of review over deze verzekeraar plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Klantervaringen over Ditzo

9
  • Algemene tevredenheid: 9
  • Declaraties: 9
  • Klantenservice: 9
  • Prijs/kwaliteit: 10
Ik raad Ditzo aan
Jan Berens 6-11-2021 - 12:09

5
  • Algemene tevredenheid: 3
  • Declaraties: 1
  • Klantenservice: 5
  • Prijs/kwaliteit: 10
D. Remarque 4-11-2021 - 15:57

  • Handige app
  • Niet makkelijk te bellen. Grote fout in decl. waardoor 645 euro bij mij werd afgeboekt, heeft een half jaar en zeker 20 telefoontjes en 10 e-mails gekost om het terug te krijgen. steeds werd beterschap beloofd maar nee. Rampzalig.
10
  • Algemene tevredenheid: 10
  • Declaraties: 10
  • Klantenservice: n.v.t.
  • Prijs/kwaliteit: 10
Ik raad Ditzo aan
Lia Top 4-11-2021 - 13:44

  • Door te bewegen kun je verzekeringscashback verdienen en je daar gekochte applewatch of fitbit terugverdienen. En je betaald van preferente medicijnen alleen de opslag ( in 2021 €6,98) aan eigen risico.
  • Geen minpunten
3
  • Algemene tevredenheid: 1
  • Declaraties: 3
  • Klantenservice: 1
  • Prijs/kwaliteit: 6
Erwin Kooreman 6-9-2021 - 21:48

  • duidelijke app
  • trage organisatie, toont geen initiatief. Beslissingen duren een eeuwigheid.
  • Uitleg beslissingen slecht, totaal geen inzicht in proces of tijdsduur.
6
  • Algemene tevredenheid: 8
  • Declaraties: 6
  • Klantenservice: n.v.t.
  • Prijs/kwaliteit: 5
N.L Hänschen 8-12-2020 - 15:39

Ditzo is een prima verzekering als je handig bent met computers. Voor mensen die niet zo handig zijn met computers is Ditzo weer een van de hindernissen om volwaardig aan de maatschappij mee te doen.
Als bejaarden niet mee zouden moeten betalen aan antocinceptie en bevallingen en stellen in de vruchtbare leeftijd niet hoefden mee te betalen aan bepaalde vormen van ouderenzorg zoals steunkousen en hulpmiddelen zou het premie- en kostenplaatje van de gezondheidszorg er toch anders uitzien, denk ik. Dat soort keuzes is er bij Ditzo in elk geval niet.

  • De geluidloze afhandeling van ziektekostennota's gaat goed en snel. Al is het soms wat ondoorzichtig. Na jaren weet je echter de weg wel.
  • Het is allemaal nogal proceduregericht. Dat kan niet veel anders als je alles via internet doet, denk ik. Maar een passende polis is moeilijk te vinden.
  • De kostenoverzichten zijn soms niet te doorgronden. Maar of dat aan de declarant ligt of aan Ditzo is de vraag.
  • Wat Ditzo wel zou kunnen verbeteren is de keuzemogelijkheid restitutie/natura/combinatie verzekering duidelijker afficheren.
9
  • Algemene tevredenheid: 9
  • Declaraties: 9
  • Klantenservice: 10
  • Prijs/kwaliteit: 9
Ik raad Ditzo aan
J.F.F. Van Etten 6-11-2020 - 11:05

  • Behulpzame klantenservice en goede afhandeling betalingen.
  • Tot nu toe geen klachten.
9
  • Algemene tevredenheid: 8
  • Declaraties: 9
  • Klantenservice: 9
  • Prijs/kwaliteit: 9
Ik raad Ditzo aan
A van Oudheusden 5-11-2020 - 16:18

Nee

  • Zeer snel en correct antwoord .
  • N.v.t
8
  • Algemene tevredenheid: 8
  • Declaraties: 8
  • Klantenservice: n.v.t.
  • Prijs/kwaliteit: 9
Ik raad Ditzo aan
Irma Schut 5-11-2020 - 15:52

1
  • Algemene tevredenheid: 1
  • Declaraties: n.v.t.
  • Klantenservice: 1
  • Prijs/kwaliteit: 1
Lommue 2-3-2020 - 16:30

Vooral niet met Ditzo in zee gaan

  • Niets
  • Onbetrouwbaarheid en inconsequent gedrag
9
  • Algemene tevredenheid: 9
  • Declaraties: 9
  • Klantenservice: 9
  • Prijs/kwaliteit: 9
Ik raad Ditzo aan
W A Eekhout 31-10-2019 - 17:17

DITZO heeft m.i. een zeer aantrekkelijke tandartsverzekering in combinatie met een goede prijs voor de basisverzekering + aanvullende verzekering.

  • Geen enkele negatieve ervaring met Ditzo.
  • .v.t
4
  • Algemene tevredenheid: 1
  • Declaraties: 6
  • Klantenservice: 1
  • Prijs/kwaliteit: 6
Wouter van Rheenen 17-4-2018 - 17:31

Meer flexibiliteit is vereist.

  • Polis voorwaarden
  • De communicatie met dit bedrijf laat echt te wensen over. Er kan alleen worden gecommuniceerd via een chat of whatsapp. De whatsapp word doorgaans niet, beperkt en enorm laat beantwoord. Ook de polismap is tot twee maal toe bij ons overhoop gehaald waardoor je niet bij de polis kon. Eerste keer een overeenkomst gesloten met een bol.com bon presentje. Tweede maal ging het zo slecht dat ik een deel van de verzekeringen wilde oversluiten. Hier wilt men geen uitzondering maken m.b.t. de 1 jaar contract duur. Ook al ben je weken bezig om de dienst normaal geleverd te krijgen. Mijn advies als consument, niet deze verzekering afsluiten. Het laat echt te wensen over.

Vergelijk en bespaar tot € 535
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste zorgverzekering met een eigen risico van € 385.
per jaar op je zorgverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle zorgverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie