Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.
Interpolis

Interpolis zorgverzekering reviews

Om je te helpen bij de keuze voor de zorgverzekeraar die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Interpolis zorgverzekeringen geven. Twijfel je nog? Lees de reviews over Interpolis zorgverzekeringen.

Vergelijk alle verzekeringen van Interpolis Of vergelijk met je huidige Interpolis verzekering

 Is Interpolis je huidige zorgverzekeraar en wil je zelf een review over deze zorgverzekeraar plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Klantervaringen over Interpolis

3
  • Algemene tevredenheid: 2
  • Declaraties: 1
  • Klantenservice: 1
  • Prijs/kwaliteit: 7
Lian Oostdijck 1-9-2022 - 08:07

  • Ik ben positief over het verleden. Ben al heel lang klant en als er iets was werd het keurig en snel afgehandeld
  • De bereikbaarheid, de snelheid van reageren, de zorgvuldigheid.
  • Maar voor mij maakt het niet meer uit, ik ga er weg.
  • Zit nog te wachten op afhandeling schade van de storm in februari.
1
  • Algemene tevredenheid: 1
  • Declaraties: 1
  • Klantenservice: 1
  • Prijs/kwaliteit: 1
D.ferreira lopes 23-8-2022 - 07:55

1
  • Algemene tevredenheid: 1
  • Declaraties: 1
  • Klantenservice: 1
  • Prijs/kwaliteit: 1
Laura 9-6-2022 - 13:25

  • Ik heb het pakket ‘zonder zorgen’ afgesloten, helaas is er bij problemen niemand thuis. Alternatieve geneeswijzen wordt niet vergoed binnen een straal van 20 km en na contact met de klantenservice willen ze daar ook niet mee helpen. Ook erg commercieel, zo krijg ik geen vergoeding voor de podotherapeut omdat ik geen lid ben van de hockeyvereniging. Een hoop geld in de maand betalen, maar ik krijg er helaas niets voor terug. Ik heb enorm spijt van deze verzekering en zal nooit meer voor interpolis kiezen
6
  • Algemene tevredenheid: 3
  • Declaraties: 9
  • Klantenservice: 3
  • Prijs/kwaliteit: 9
Miranda 8-9-2021 - 16:33

Ik vind het niet kunnen dat een verzekeraar van de een op andere dag je premie met 75% verhoogd zonder dat je schades hebt geclaimd.

  • Schade werd direct netjes afgehandeld, nooit problemen mee gehad
  • In mei 2021 werd de premie van de autoverzekering (vw polo) na drie jaar verhoogd met 75% (geen grapje!) de enige reden die ze me gaven was dat de afdeling dit opnieuw had opnieuw had doorgerekend en er in 2020 ontzettend veel schades waren geweest. Wij rijden al 17jaar schadevrij.
  • En de media maar melden dat er ivm corona minder verkeer was… wie liegt er?
8
  • Algemene tevredenheid: 9
  • Declaraties: 8
  • Klantenservice: 8
  • Prijs/kwaliteit: 7
Ik raad Interpolis aan
Ineke lagerweij 9-11-2020 - 10:48

  • Je kreeg gelijk duidelijke antwoorden op je vragen.
  • Ik was niet tevreden om op te zoeken naar je verbruik. Maar dat is veranderd. En nu is het overzichtelijk.
9
  • Algemene tevredenheid: 9
  • Declaraties: 9
  • Klantenservice: 9
  • Prijs/kwaliteit: 9
Ik raad Interpolis aan
P.L.M. Adriaanse 6-11-2020 - 09:04

Nee.

  • Als ik een vraag heb word je snel en vriendelijk te woord gestaan.
  • Niets
8
  • Algemene tevredenheid: 8
  • Declaraties: 8
  • Klantenservice: n.v.t.
  • Prijs/kwaliteit: 9
Ik raad Interpolis aan
g.uneken 5-11-2020 - 18:50

  • vind dit een hele goede verzekering, niet duur. Mar valt wel onder de achmea groep
10
  • Algemene tevredenheid: 10
  • Declaraties: 10
  • Klantenservice: 10
  • Prijs/kwaliteit: 10
Ik raad Interpolis aan
Vladimir Tomic 5-11-2020 - 10:50

  • Je wordt vriendelijk te woord gestaan , Declaratie overzicht zeer duidelijk. Al met al een prima zorgverzekering.
8
  • Algemene tevredenheid: 8
  • Declaraties: n.v.t.
  • Klantenservice: 8
  • Prijs/kwaliteit: 8
Ik raad Interpolis aan
J. v.d. Leemput 5-11-2020 - 10:41

  • Ik werd vriendelijke geholpen. En ook goed mijn medisch geval goed geholpen.
6
  • Algemene tevredenheid: 6
  • Declaraties: 8
  • Klantenservice: 5
  • Prijs/kwaliteit: 7
Ton Verweij 29-10-2019 - 12:55

Declaraties van zorginstellingen worden gewoon betaald door verzekeraar, zonder de verzekerde eerst te raadplegen of de declaratie wel juist is.

  • Snelle afhandeling van declaraties.
  • Geen verder contact mogelijk met persoon waarmee eerder contact is geweest om probleem (fout van verzekeraar) op te lossen. Moet verhaal steeds weer opnieuw vertellen en wordt niet doorverbonden met de persoon bij de verzekeraar die specifiek van het probleem op de hoogte is.
2
  • Algemene tevredenheid: 4
  • Declaraties: 2
  • Klantenservice: 2
  • Prijs/kwaliteit: 1
Martens 16-4-2018 - 09:23

Erg teleurgesteld over het menselijk aspect. De manier waarop het alleen maar over geld en regeltjes ging was beledigend.

  • Klantenservice leek moeite te doen om een oplossing te vinden.
  • Het gebrek aan inlevingsvermogen. Het verschuilen achter regeltjes die wazig zijn. Overduidelijk de insteek hebben om ook maar enigszins mee te denken.

Vergelijk en bespaar tot € 535
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste zorgverzekering met een eigen risico van € 385.
per jaar op je zorgverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle zorgverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie