Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 17.30 uur
050 2111 456   Logo WhatsApp
ONVZ

ONVZ zorgverzekering reviews

Om je te helpen bij de keuze voor de zorgverzekeraar die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over ONVZ zorgverzekeringen geven. Twijfel je nog? Lees de reviews over ONVZ zorgverzekeringen.

Vergelijk alle verzekeringen van ONVZ Of vergelijk met je huidige ONVZ verzekering

Is ONVZ je huidige zorgverzekeraar en wil je zelf een ervaring en/of review over deze zorgverzekeraar plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Klantervaringen over ONVZ

5
  • Algemene tevredenheid: 1
  • Declaraties: 9
  • Klantenservice: 1
  • Prijs/kwaliteit: 9
Edwin Muller 5-9-2022 - 08:42

  • In het verleden nooit problemen ervaren.
  • Dit jaar problemen met verstrekking geneesmiddelen. Het geneesmiddel dat door de cardioloog is voorgeschreven, werd altijd vergoed. Dit jaar wordt de declaratie van de apotheek voor dit geneesmiddel niet meer uitbetaald. Het betreft een geregistreerd geneesmiddel, dat onder de dekking van de TopFit-polis gewoon vergoed zou moeten worden. Contacten hierover via de chat, geven verschillende antwoorden. De ene keer wordt gezegd dat het geneesmiddel gewoon onder de basisdekking valt en de andere keer krijg ik te horen dat het zelfs niet onder de TopFit-polis valt. Deze bemoeienis met de medicijnverstrekking van ONVZ valt mij erg tegen, want dat was juist de reden om niet voor een naturaverzekering te kiezen maar voor de restitutiepolis van ONVZ.
2
  • Algemene tevredenheid: 1
  • Declaraties: 1
  • Klantenservice: 1
  • Prijs/kwaliteit: 3
Daniil 8-7-2022 - 13:15

  • Nothing so far
  • the most terrible customer support I've ever had. Takes several months to process the application and at the end it just cancels because of their own error. When you try to solve it you'll be just put literally on hold and nobody will try to help you.
2
  • Algemene tevredenheid: 3
  • Declaraties: 2
  • Klantenservice: 1
  • Prijs/kwaliteit: 1
Hongliang Kung 22-11-2021 - 08:45

  • Niks
  • Ik betaal 249.99 per maand voor mijn zorgverzekering en aanvullend+ kinderen. Ik krijg NIKS vergoed bij Onvz. Sterker nog: ze nemen de telefoon pas op als je ong 15 min. in de wachtrij hebt gestaan!
  • Onvz adverteert met ruime vergoedingen maar er is niks ruims aan! Vreselijke verzekeraar!
10
  • Algemene tevredenheid: 10
  • Declaraties: 10
  • Klantenservice: 8
  • Prijs/kwaliteit: 10
Ik raad ONVZ aan
Paula Teijsen 26-5-2021 - 07:00

  • De afhandeling van de ( buitenlandse) declaraties
  • Soms een beetje weinig kennis van de medewerkster aan de telefoon
2
  • Algemene tevredenheid: 1
  • Declaraties: 1
  • Klantenservice: 1
  • Prijs/kwaliteit: 6
Rene van Nierop 25-5-2021 - 10:38

Hier zeker niet uw zorgverzekering afsluiten.

  • Niets.
  • Over de diverse afhandelingen van nota’s.
7
  • Algemene tevredenheid: 5
  • Declaraties: 9
  • Klantenservice: 6
  • Prijs/kwaliteit: 7
M.E 31-12-2020 - 14:00

ONVZ had een zgn verhaal service. Wat is dit? ONVZ bood ‘zakgeld’ aan om mij een advocaat te laten contracteren om bij letselschade na ongeval schadevergoeding te claimen. Klinkt goed. ONVZ heeft “keuzevrijheid” hoog in het vaandel staan maar niet bij de verhaal service! Je krijgt verplicht een door hun uitgekozen advocaat aangereikt voor dit ‘zakgeld’. helaas werkt dit advocatenkantoor niet alleen voor slachtoffers en dit maakt alles uit! (Ervaring bij dit kantoor). Zou je later willen overstappen naar eigen keuze advocaat? Dan ben je de klos want dan bestaat de eerste factuur uit “inlezen in dossier”. De verhaalservice lijkt een super gebaar van de ONVZ maar brengt je veel verder van huis. Wees gewaarschuwd beste lezer.

  • ONVZ was in het verleden een verzekeraar die reclame maakte voor goede alternatieve dekking EN dit ook nakwam. Een mens bestaat uit 1 geheel en alternatieve zorg is hier op gericht. Door gebruik van Alernatieve zorg maakte ik geen gebruik van andere zorg:-)
  • ONVZ haar paradepaardje maarrrrrrr ...................
  • ONVZ wil liever winstgevend zijn dan alternatieve zorg bieden?
  • Dit paradepaardje is het paard van Troje geworden. ONVZ doet nog steeds mee met alternatieve dekking. Let op!!! De dekking is afgelopen 3 jaren beperkt tot 1/4 deel van wat het was ! Vandaag moet je ook nog een trap hoger op schuiven voor een fatsoenlijke dekking voor alternatief dus 200 euro meer per jaar, enfin, maar hiervoor moet je toegelaten worden en dat doet de ONVZ natuurlijk niet! Ook niet als je al jaren lid bent van hun club. Ook niet als je alleen maar alternatief verbruikt en verder gezond bent! Anders verbruikt de klant en nu wordt het HUN winst. De ophaalbrug omhoog maar wel ‘Alternatief’ als paradepaardje blijven gebruiken?
9
  • Algemene tevredenheid: 9
  • Declaraties: 8
  • Klantenservice: 9
  • Prijs/kwaliteit: 9
B.G. Abbink 30-10-2019 - 08:33

Helemaal goed

  • Altijd behulpzaam.
  • nergens
3
  • Algemene tevredenheid: 2
  • Declaraties: 5
  • Klantenservice: 3
  • Prijs/kwaliteit: 1
Jeroen 14-5-2019 - 13:55

Goed de voorwaarden lezen en bij verandering van polisvoorwaarden helemaal. Je denkt dat je ergens voor verzekerd bent, maar dat kan na 1 jaar zo maar anders zijn!

  • Declaraties makkelijk in te dienen
  • Afhandeling van declaraties.
  • Bij vragen kom je altijd bij een algemene service desk terecht welke alleen standaard antwoorden kan geven. De verantwoordelijke afdeling kun je niet bereiken, ofwel nogal schimmig en afstandelijk. Coulance doen ze niet aan, ook al ben je jaren trouw aan hun . Hele slechte ervaring rijker.
6
  • Algemene tevredenheid: 7
  • Declaraties: 5
  • Klantenservice: 5
  • Prijs/kwaliteit: 5
Chris 29-12-2018 - 12:01

Ieder jaar overweeg ik over te stappen vanwege hoge premie. Tot voor kort nam ik deze op de koop toe voor goede kwaliteit. Helaas overweeg ik nu over te stappen en zal mijn werkgever (collectief verzekerd) op de hoogte stellen van onze slechte ervaringen.

  • In voorgaande jaren de voorlichting indien nodig. Ook zorgconsulent van toegevoegde waarde.
  • Helaas is met verdwijnen van gedrukte versie vergoedingen ook de duidelijkheid bij mij maar zeker ook bij eigen personeel verdwenen! Dit kost ons nu 500 euro bij vergoeding van hoortoestellen.
5
  • Algemene tevredenheid: 2
  • Declaraties: n.v.t.
  • Klantenservice: 6
  • Prijs/kwaliteit: 7
Peter 5-12-2018 - 14:24

Onredelijke beslissing van deze verzekeraard. Klaarblijkelijk ziet deze verzekeraar liever nieuwe klanten die beloven geen beroep op hun verzekering te doen.

  • Niets
  • Administratieve chaos en discutabel beoordelingsbeleid. Na aanvraag via de computer van nieuwe verzekering bleek dat de invulde vragen voor het afsluiten van een aanvullende verzekering Optifit en Tandfit C niet meer vindbaar waren. Ondanks dit punt is er voor ONVZ wel reden om onmiddellijk de oude verzekering op te zeggen terwijl nog geen acceptatie op de aangevraagde aanvullende verzekeringen is gedaan. Na diverse telefoontjes een nieuwe vragenlijst ontvangen en naar waarheid ingevuld. Hierna verbijstert over beslissing dat een van de te verzekeren personen is afgewezen voor de aanvullend verzekering omdat op één van de vragen is ingevuld dat mogelijk binnen drie maanden gebruik wordt gemaakt van alternatieve geneeswijze, en ook het beschikken over een 'kroon' in het gebit van enkele jaren oud. Wat een teleurstelling. Na een telefonisch gevraagde toelicht besloten om alle aanvragen stop te zetten en de machtigingen in te trekken.
9
  • Algemene tevredenheid: 9
  • Declaraties: 9
  • Klantenservice: 8
  • Prijs/kwaliteit: 10
Ik raad ONVZ aan
O.G.B. Wouda 27-11-2018 - 20:23

Ik twijfel om toch over te stappen gezien de hoge premie

  • Nooit geen gezeur, alles gaat zoals ik verwacht dat het gaat.
  • Flinke premieverhoging wederom

Vergelijk en bespaar tot € 535
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste zorgverzekering met een eigen risico van € 385.
per jaar op je zorgverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle zorgverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie