Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en bekijk hoeveel je kunt besparen
Zorgverzekeringen vergelijken

Andere zorgverzekering? Wij helpen kiezen!

door Juul Dijkhuis Leestijd: 3 minuten

Welke zorgverzekering is een logische keuze voor jou? Onze zorgexperts hebben vergelijkingen klaargezet aan de hand van een aantal profielen. Niet voor iedereen is dezelfde zorgverzekering de juiste keuze. Gepensioneerden willen geen ruime zorgverzekering voor kraamhulp en studenten zitten niet te wachten op een vergoeding voor een kunstgebit. Wij helpen jou kiezen! Zoek de geschikte categorie en maak gebruik van onze handige voorzetjes. 

zorgverzekering-profielen

Welke zorgverzekering kiezen:

Alleenstaanden  Studenten
Gezin met kinderen  Zzp'ers
Samenwoners / partners  Senioren

Alleenstaanden

alleenstaande.jpgEen alleenstaande zonder kinderen heeft geen behoefte aan een ruime vergoeding voor beugels voor kinderen. Ook een ruime vergoeding voor kraamhulp en ziekenhuisbevallingen kan je waarschijnlijk gestolen worden. Wij hebben de populairste zorgverzekeringen voor alleenstaanden op een rij gezet.


Gezin met kinderen

gezin-met-twee-kinderen-1.jpgKosten die je verwacht in 2019 kun je maar beter verzekeren. Krijgen de kinderen een beugel in 2019? Houd maar rekening met een factuurtje van de orthodontist van € 1000. Verzeker die kosten gewoon mee. Dat kan al met een zorgverzekering voor € 130,64 per maand. Bekijk de vergelijkingen op Poliswijzer.nl.

Samenwoners en echtparen

echtpaar-zonder-kinderen-1.jpgIn de basisverzekering kun je niets schrappen, maar in de aanvullende zorgverzekering wel. Zorg echter wel goed voor jezelf. Wil je bijvoorbeeld een ruime vergoeding in het buitenland of wil je goedkoop fysiotherapie en tandartskosten meeverzekeren? Via deze link kun je gebruik maken van de door ons ingestelde vergelijkingen.


Studenten

student.jpgDe meeste studenten maken geen of weinig gebruik van zorg. Je kunt er dan voor kiezen het eigen risico te verhogen in ruil voor een korting op de premie. Wij hebben voor jou als student een keuzehulp gemaakt.

Zzp’ers

zzp-er.jpgZzp’ers kunnen recht hebben op een korting op de zorgverzekering. Deze zogenaamde collectieve zorgverzekeringen lijken goedkoop door een korting op de premie, maar laat je niet foppen. In veruit de meeste gevallen kan het goedkoper. Vergelijk via Poliswijzer.nl en vind de zorgverzekering die echt goedkoper is. 


Senioren

oud-echtpaar-1.jpgSenioren die graag de wereld verkennen kiezen voor een zorgverzekering met ook een goede dekking in het buitenland. Wij hebben een top 3 van goedkoopste zorgverzekeringen gemaakt. Ook laten we zien hoe je voor € 120,70 per maand een zorgverzekering kiest met een vergoeding voor 12 behandelingen van de fysiotherapeut. Wist je dat je een bijbetaling voor medicijnen ook mee kunt verzekeren? Wij hebben meerdere vergelijkingen voor jou klaargezet.

Deel dit artikel op:

Geactualiseerd: woensdag 7 december 2022

Juul Dijkhuis
Juul Dijkhuis Verzekeringsexpert

Als freelance tekstschrijver ben ik gespecialiseerd in het schrijven van teksten over verzekeringszaken. Na een carrière van 20 jaar als verzekeringsadviseur, leg ik mij nu toe op het voorlichten over verzekeringen. Mijn doel is om mijn kennis over te dragen aan de bezoekers van Poliswijzer.nl en ik deel graag nieuwe ontwikkelingen. Over het verzekeren wordt vaak ingewikkeld gedaan, maar eigenlijk is het eenvoudig.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Meer nieuwsberichten

Vergelijk en bespaar tot € 402
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste zorgverzekering met een eigen risico van € 385.
per jaar op je zorgverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle zorgverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie