Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.

Kind beugel nodig? Welke zorgverzekering kies je in 2019?

door Juul Dijkhuis Leestijd: 3 minuten

Staat een beugel in de planning voor 2019 voor jouw zoon of dochter? Neem dan in de laatste twee maanden van 2018 even de tijd om te vergelijken. Niets doen kan jou € 1000 of meer kosten. Als je niet de juiste zorgverzekering hebt, krijg jij de rekening voor de beugel gepresenteerd. Wij hebben de 5 goedkoopste zorgverzekeringen van 2019 geselecteerd. Deze verzekeraars hanteren geen wachttijd en hebben geen toetredingseisen.

blog-poliswijzer-beugel-V1.jpg

Voor iedereen heeft het zin om zorgverzekeringen te vergelijken, maar ouders met kinderen die nog een beugel nodig hebben, heeft het zin in overtreffende trap. Een beugel gaat je verdeeld over meerdere jaren duizenden euro’s kosten. Met meer kinderen in de ‘beugel-leeftijd’ kun je misschien wel meerdere maandsalarissen overmaken naar de orthodontist. Wij kunnen je helpen aan de zorgverzekering met een ruime dekking voor de beugel.

Top 5 van zorgverzekeringen met € 1500 aan vergoedingen voor de beugel in 2019?

Zorgverzekering

Vergoeding beugel

Acceptatie

Premie per maand

unitedconsumers-vgz.gif 100% tot maximaal € 1500 Direct € 130,64
unive.gif 100% tot maximaal € 1500 Direct € 131,80
aevitae-vgz 100px.gif 100% tot maximaal € 1500 Direct € 142,74
VGZ.gif 100% tot maximaal € 1500 Direct € 142,74
iza.jpg 100% tot maximaal € 1500 Direct € 148,95

Kun je overstappen naar een andere zorgverzekering?

Voor de zorgverzekeringen uit bovenstaande top 5 word je altijd geaccepteerd. De verzekeraars stellen geen toetredingseisen en ze hanteren ook geen wachttijd. Geen trucjes dus. Het zijn degelijke verzekeraars met een gunstige premie. Via deze link kom je in de vergelijker terecht waaruit de bovenstaande top 5 is samengesteld. Vervolgens kun je aan de linkerkant de vergelijking verder verfijnen als je bijvoorbeeld meer kosten gedekt wilt hebben.

Partners-zorgverzekering.jpg

Verzeker niet beiden de beugel mee

Niet beide ouders hoeven de zorgverzekering af te stemmen op het meeverzekeren van de beugel van de kinderen. Voor 2019 is de VGZ United Consumers de goedkoopste zorgverzekering met een dekking voor de beugel van maar liefst € 1500. Het is niet nodig dat beide ouders de ruime dekking op zich nemen. In de zorgverzekering van VGZ United Consumers hebben alle verzekerde kinderen recht op een eenmalige vergoeding van € 1500 in 2019. Worden er in 2020 ook nog kosten gemaakt voor de beugel? Geen probleem. Stap eind 2019 weer over naar een andere verzekeraar waar weer een nieuw potje met geld klaar staat. Een beugel is te duur om zelf te betalen.

Twijfel je nog over de overstap of wil je deskundig advies? Bel ons gewoon! Wij kunnen jou alles vertellen over de keuzemogelijkheden en advies op maat geven. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 050-2111456. Uiteraard kan het ook via WhatsApp (06-36338337) of Twitter (@poliswijzer). Je kunt ook een vraag stellen in een mailtje. Hiervoor maak je gebruik van info@poliswijzer.nl.

Deel dit artikel op:

Geactualiseerd: dinsdag 25 augustus 2020

Juul Dijkhuis
Juul Dijkhuis Webredacteur

Als freelance tekstschrijver ben ik gespecialiseerd in het schrijven van teksten over verzekeringszaken. Na een carrière van 20 jaar als verzekeringsadviseur, leg ik mij nu toe op het voorlichten over verzekeringen. Mijn doel is om mijn kennis over te dragen aan de bezoekers van Poliswijzer.nl en ik deel graag nieuwe ontwikkelingen. Over het verzekeren wordt vaak ingewikkeld gedaan, maar eigenlijk is het eenvoudig.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Meer nieuwsberichten

Vergelijk en bespaar tot € 535
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste zorgverzekering met een eigen risico van € 385.
per jaar op je zorgverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle zorgverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie