Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.

Fysiotherapie nodig in 2018? – Stem je zorgverzekering erop af!

door Juul Dijkhuis Leestijd: 1 minuut

Je hebt nu de kans om jouw zorgverzekering zo goed mogelijk af te stemmen op de kosten die je verwacht in 2018. Verwacht je veel behandelingen van de fysiotherapeut? Dan heb je in de meeste gevallen een aanvullende verzekering nodig, want fysiotherapie wordt niet vanuit de basisverzekering vergoed. Welke verzekeraars bieden de goedkoopste zorgverzekeringen aan met een ruime vergoeding voor fysiotherapie?

infographic-fysiotherapie-groot.jpg

Fysiotherapie vergoed uit aanvullende verzekering

De zorgverzekering bestaat uit de basisverzekering plus eventueel een aanvullende verzekering. In de basisverzekering is de meest noodzakelijke medische zorg verzekerd. Voor de huisarts, ziekenhuisbehandelingen en medicijnen komen de vergoedingen uit de basisverzekering. Voor fysiotherapie heb je vrijwel in alle gevallen een aanvullende verzekering nodig.

Je kunt zorgverzekeringen onderling vergelijken en via Poliswijzer.nl online overstappen naar een goed alternatief voor je huidige verzekering.

Deel dit artikel op:

Geactualiseerd: dinsdag 21 april 2020

Juul Dijkhuis
Juul Dijkhuis Webredacteur

Als freelance tekstschrijver ben ik gespecialiseerd in het schrijven van teksten over verzekeringszaken. Na een carrière van 20 jaar als verzekeringsadviseur, leg ik mij nu toe op het voorlichten over verzekeringen. Mijn doel is om mijn kennis over te dragen aan de bezoekers van Poliswijzer.nl en ik deel graag nieuwe ontwikkelingen. Over het verzekeren wordt vaak ingewikkeld gedaan, maar eigenlijk is het eenvoudig.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Meer nieuwsberichten

Vergelijk en bespaar tot € 535
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste zorgverzekering met een eigen risico van € 385.
per jaar op je zorgverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle zorgverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie