Zorgverzekering vergelijken

Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.

Review en beoordeling Anderzorg

Review en beoordeling Anderzorg

Om je te helpen bij de keuze voor de verzekeraar die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Anderzorg geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Anderzorg. Is Anderzorg je huidige verzekeraar en wil je zelf een ervaring en/of review over deze verzekeraar plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

  • Beoordeling: 9
    • Algemene tevredenheid: 8
    • Declaraties: 8
    • Klantenservice: n.v.t.
    • Prijs/kwaliteit: 10
    Aanrader? Ja
    Janneke op 31-10-2019 om 12:17
    Aanrader voor de digitale consument.
    Pluspunten
    • Goedkoper dan moederbedrijf Menzis en net zo goed. Alles prima digitaal te regelen.
  • Beoordeling: 10
    • Algemene tevredenheid: 10
    • Declaraties: 10
    • Klantenservice: 10
    • Prijs/kwaliteit: 8
    Aanrader? Ja
    Peeneman op 29-10-2019 om 20:16
    Voordeliger dan Menzis
    Pluspunten
    • correcte afhandeling en bereikbaarheid. ook een prima App.
  • Beoordeling: 8
    • Algemene tevredenheid: 8
    • Declaraties: 8
    • Klantenservice: 8
    • Prijs/kwaliteit: 9
    Aanrader? Ja
    Prima overstap als je niet alles wil. De basis is gewoon goed.
    Pluspunten
    • Eenvoudig declareren
    • Klantenservice gaf snel antwoord
    • Geen poes pas
    Verbeterpunten
    • Geen persoonlijke aanpak waarin je direct een medewerker krijgt maar dat is de prijs ook naar
  • Beoordeling: 10
    • Algemene tevredenheid: 10
    • Declaraties: 10
    • Klantenservice: 10
    • Prijs/kwaliteit: 10
    Aanrader? Ja
    Dat ik heel tevreden over hen ben.
    Pluspunten
    • Goed bereikbaar. Goede polis. Kan in december in een keer betalen en krijg daarbij korting. Goed bereikbaar via telefoon, ap en mail.
    Verbeterpunten
    • Niet van toepassing
  • Beoordeling: 6
    • Algemene tevredenheid: 7
    • Declaraties: 8
    • Klantenservice: 5
    • Prijs/kwaliteit: 6
    Aanrader? Ja
    Dien Maggé op 29-10-2019 om 14:31
    Ja dat ze rekening moeten houden wanneer jij je uitkering krijgt gestort dan zou het makkelijker zijn om alles netjes af te boeken dank u
    Pluspunten
    • Ik heb geen probleem met het regelen van nota’s ik kan altijd gespreid betalen
    Verbeterpunten
    • Ben niet tevrede dat je zelf geen datum mag kiezen om bv voor de eigenrisico moet rond de vijfde van de maand afgeboekt worden en mijn uitkering komt rond de 12 de van de maand binnen dat vindt ik erg verveeld bedankt
  • Beoordeling: 9
    • Algemene tevredenheid: 8
    • Declaraties: n.v.t.
    • Klantenservice: 10
    • Prijs/kwaliteit: 8
    Aanrader? Misschien
    J.van.Straaten op 29-10-2019 om 13:41
    Nee.
    Pluspunten
    • Over het algemeen een goede verzekering.
    • Eigenrisico, gespreid betalen wordt niet moeilijk over gedaan, klantenservice is erg vriendelijk.
    Verbeterpunten
    • Geen.
  • Beoordeling: 6
    • Algemene tevredenheid: 6
    • Declaraties: 7
    • Klantenservice: 5
    • Prijs/kwaliteit: 4
    Aanrader? Misschien
    F.E. Kuyl-Baalman op 29-10-2019 om 13:36
    nee
    Pluspunten
    • De betrekkelijk lagere premie in vergelijking met andere zorgverzekeringen.
    Verbeterpunten
    • de afstandelijkheid....alles online
  • Beoordeling: 7
    • Algemene tevredenheid: 7
    • Declaraties: n.v.t.
    • Klantenservice: n.v.t.
    • Prijs/kwaliteit: 7
    Aanrader? Ja
    ria laan op 29-10-2019 om 13:17
    NEE, SUCCES VERDER.
    Pluspunten
    • HET GAAT ZOALS HET GAAT, GEEN VERRASSINGEN,
    Verbeterpunten
    • IK BEN TEVREDEN.
  • Beoordeling: 10
    • Algemene tevredenheid: 9
    • Declaraties: n.v.t.
    • Klantenservice: 10
    • Prijs/kwaliteit: 10
    Aanrader? Ja
    Hendrik Rademaker op 29-10-2019 om 11:59
    Nee
    Pluspunten
    • Staaroperatie gehad.
    • Afwikkeling, zonder moeilijkheden met Anderzorg afgewikkeld.
    Verbeterpunten
    • Geen
  • Beoordeling: 8
    • Algemene tevredenheid: 8
    • Declaraties: 8
    • Klantenservice: 8
    • Prijs/kwaliteit: 8
    Aanrader? Ja
    E. Serno op 29-10-2019 om 11:53
    Prima verzekering. Goede prijs kwaliteit verhouding.
    Pluspunten
    • Functioneel, geen poespas.
  • Beoordeling: 10
    • Algemene tevredenheid: 9
    • Declaraties: 9
    • Klantenservice: 10
    • Prijs/kwaliteit: 10
    Aanrader? Ja
    Hofsink op 29-10-2019 om 11:51
    Ga vooral verglijken
    Kijk wat je nodig hebt
    Anderzorg is goed bereikbaar!
    Pluspunten
    • Lage kosten door hooge eigen risico
    Verbeterpunten
    • Nvt
  • Beoordeling: 5
    • Algemene tevredenheid: 5
    • Declaraties: n.v.t.
    • Klantenservice: 6
    • Prijs/kwaliteit: 3
    Aanrader? Misschien
    Marcel W. op 13-7-2019 om 11:19
    Blijf kritisch en klagen, want als je niet klaagt veranderd er helemaal niets in het voordeel van de klant, alleen maar ten goede van het management.
    Verbeterpunten
    • Om voor een bril vergoeding in aanmerking te komen kan je alleen maar bij ace & tate terecht. Gelukkig hebben die een landelijke dekking van 14 winkels en een webshop!! Daarnaast is de vergoeding van € 150,00 per jaar teruggeschroefd naar circa € 98,00 in 2 jaar, mits je je bril bij ace & tate koopt.
    • Je keuze vrijheid wordt beperkt, zorg/aandacht voor de klant is weg, kortzichtigheid is troef, waar je vroeger op loopafstand terecht komt, moet je nu kosten maken om er te komen (en deze worden uiteraard niet vergoed). Deze hele constructie lijkt heel erg op vriendjespolitiek op managementniveau.
    • OGEN ZIJN VOOR LEVENSBELANG VAN DE KLANT!
    • Kortom: service en aandacht voor de klant wordt aan alle kanten uitgehold met vage constructies en ondoorzichtelijke omschrijvingen.
    • Resultaat: op zoek naar een andere zorgverzekeraar, één die wel OMKIJKT naar zijn klanten.
  • Beoordeling: 7
    • Algemene tevredenheid: 7
    • Declaraties: 8
    • Klantenservice: 7
    • Prijs/kwaliteit: 7
    Aanrader? Ja
    Pluspunten
    • Als ik per mail een vraag stel aan AnderZorg heb ik binnen 2 werkdagen antwoord terug. Voor mij is dat prima. En de antwoorden zijn bevredigend. De declaraties van de tandarts (gebitscontrole 2x) en de huisarts (een paar doosjes medicijnen) verliepen prima, zij hebben het een en ander zelf ingediend bij Anderzorg. Enkele vrienden van me zijn ook positief over Anderzorg.
    Verbeterpunten
    • weet ik zo niet.
  • Beoordeling: 8
    • Algemene tevredenheid: 8
    • Declaraties: 8
    • Klantenservice: 7
    • Prijs/kwaliteit: 8
    Aanrader? Ja
    Elise Serno op 28-12-2017 om 14:00
    Jammer dat er geen optie is om extra fysio in te kopen in een combipakket. Nu maar 6x.
    Pluspunten
    • Goede website en goede berichtgeving.
    • Geen overbodige reclame en toeters en bellen. Geen reclame op t.v.
    • De prijs kwaliteit-verhouding is prima.
    • Fijn dat er gecombineerde pakketten zijn met tandarts en fysio. Meer heb ik niet nodig.
    Verbeterpunten
    • In het Whatsapp-gesprek in 2016 (voor mijn overstap) werd aangegeven dat Anderzorg een budgetverzekering is.
    • Ik weet niet beter dan dat Anderzorg de internetvariant is van Menzis en dus meelift met alle zorginstellingen waar Menzis een contract mee heeft. Dit schiep wat verwarring. Ik zou nooit kiezen voor een budgetverzekering.
    Reacties
    djibril bangoula op 4-1-2019 om 18:47
    ,.
  • Beoordeling: 4
    • Algemene tevredenheid: 5
    • Declaraties: 4
    • Klantenservice: 5
    • Prijs/kwaliteit: 3
    Aanrader? Nee
    Jacco Eisma op 27-12-2017 om 17:53
    ik heb een lichamelijke beperking die ik niet vergoed kreeg door jullie en dat heeft me dit jaar 1200 euro aan aangepaste schoenen gekost. en ben teleurgesteld dat jullie helemaal niks hiervan uitkeerden.
    Pluspunten
    • facturen stonden altijd op tijd klaar
    Verbeterpunten
    • uitkeren van geld.
  • Beoordeling: 9
    • Algemene tevredenheid: n.v.t.
    • Declaraties: n.v.t.
    • Klantenservice: n.v.t.
    • Prijs/kwaliteit: 9
    Aanrader? Misschien
    Rob van der Beek op 22-12-2017 om 20:28
    Dit jaar heb ik geen gebruik hoeven te maken van de verzekering
    Pluspunten
    • Voor mijn pakket was de premie voor 2017 de laagste.
    Verbeterpunten
    • Dit jaar heb ik geen gebruik hoeven te maken van de verzekering ==> eventuele negatieve punten heb ik derhalve niet ervaren.
  • Beoordeling: 9
    • Algemene tevredenheid: 9
    • Declaraties: 8
    • Klantenservice: n.v.t.
    • Prijs/kwaliteit: 9
    Aanrader? Ja
    Viktor Blum op 22-12-2017 om 19:15
    De beste verzekering als je een hoog eigen risico neemt.
    Pluspunten
    • Gemakkelijk en relatief goedkoop
    Verbeterpunten
    • ?
  • Beoordeling: 10
    • Algemene tevredenheid: 10
    • Declaraties: 10
    • Klantenservice: n.v.t.
    • Prijs/kwaliteit: 10
    Aanrader? Ja
    Chris Hesseling op 22-12-2017 om 16:54
    Een betrouwbare partner tegen eern goede prijs
    Pluspunten
    • Relatief goedkoop en geen gedor
    Verbeterpunten
    • Niets
  • Beoordeling: 4
    • Afsluitproces: 7
    • Algemene tevredenheid: 3
    • Declaraties: n.v.t.
    • Klantenservice: 1
    • Prijs/kwaliteit: 6
    Aanrader? Nee
    H vd Steeg op 27-11-2017 om 22:32
    Onlangs wilde ik overstappen van huisarts. Daar veel huisartsen me niet aannamen omdat ik buiten hun regio woon heb ik mijn probleem bij Anderzorg voorgelegd.
    Nog diezelfde middag werd ik teruggebeld, ze had voor mij een lijst met huisartsen (die ik zelf ook al op internet gevonden had) die GEEN wachtlijst zouden hebben. Daarbij beveelde ze mij 1 huisarts in het bijzonder aan gezien mijn huidige situatie.
    Dus direct naar betreffende huisarts gelopen om in te schrijven, blijkt dat ze een wachtlijst van ruim een maand hadden...
    Uiteraard dit terug gekoppeld aan Anderzorg, nu kwamen ze met de smoes dat ze niet met me konden communiceren omdat ze geen telefoonnummer van me hebben.
    Dus... wellicht gaat het betalen van alle rekeningen prima en zijn ze ook niet duur qua premie maar als je vraagt om (wachtlijst)bemiddeling, dan kan niks van deze club verwachten
  • Beoordeling: 10
    • Afsluitproces: 9
    • Algemene tevredenheid: 10
    • Declaraties: n.v.t.
    • Klantenservice: 10
    • Prijs/kwaliteit: 9
    Aanrader? Ja
    Jan Kees op 23-11-2017 om 20:15
  • Beoordeling: 8
    • Afsluitproces: 8
    • Algemene tevredenheid: 9
    • Declaraties: 8
    • Klantenservice: n.v.t.
    • Prijs/kwaliteit: 9
    Aanrader? Ja
    Prima verzekeraar. Lekker goedkoop en alles online regelen zonder gedoe met papierwerk.

Navigatie